Hockeyfreaket

Sortering på högsta nivå!;P

Kategori: Allmänt

Ja idag så sorterade ju jag å mamma som sagt massa grejer, å jag kan lova er, det va MASSA grejer som sorterades! xD
Vi fyllde båda baksätet och bagagen med skräp xD å jag har MASSA saker som e bra å ha när man flyttar hemifrån!:D jag å mamma hittade nog 3-4 set med plastbestick, inte såna man äter med utan typ stekspade,slever,spaghettigrej å sånt xD å jag har ganska mycket tallrikar å sånt med:P
Så nu har jag 4 kartonger med grejer plus nån kasse som ska sparas. Men jag har lyckats slänga massa grejer med hehe.

Imon är det skola igen, usch orkar inte.. e så grymt trött på skolan så det finns inte!
Men men, imon går jag typ till 2. måste vänta till 3 innan min jävla buss går -.- e hemma runt 4. asså jag e hemma 2 timmar efter jag slutat, det e sinnes!

Imon så måste jag ju fixa allt till helgen typ, för på fredag ska vi fira Emma, å då ska vi sova där ju. Så måste ha med kläder till det å sen måste jag ha ombyte till lördan för då ska jag iväg på hockeyn å sen till Ljungarum:)

Har inget mer å skriva nu. Ha det!
Pusspuss

Lance Ward<3

Kategori: Allmänt

Jaha kanske dags å skriva nåt här.
I måndags så slutade vi runt 10 typ, gött!:P så då stack jag å Petra hem till henne, vi lagade mat å sen kollade vi på film, 2a filmen va konstig så jag somnade xD fy fan va trött jag va å jag smittade av mig på Petra;P
Sen kom Emme å hämtade oss så hängde vi med till Media Markt å K-Rauta.
Sen åkte vi hem till Petra igen å efter typ en halvtimme åkte jag iväg mot hockeyn. Va där lite efter 6. 
Själva matchen va väl inte den bästa men dom vann ju ialla fall med 3-1:) å den jävla Foppajäveln, finns nog inte en spelare till som jag stör mig så jävla mycket på. 
Puckot fattar inte att han redan vart på toppen av sin karriär å att det bara går neråt för honom nu med hans jävla fot! GAH damp på honom! Hoppas Ward ger honom en sån jävla tackling nästa match vi möter dom så han aldrig mer kan stå!:)
Påtal om Ward så kom han hem igår!:D Helt jävla underbart! Ska bli så skönt å ha han i Håve igen!(Y) <3

Igår va det skola igen, naturlektionen sög som vanligt, sen hade vi matte, gjorde inte många tal alls(som vanligt) sen va det dags för gympa efter lunchen. Men jag mitt jävla pucko hade ju glömt typ allt hemma inklusive gympakläder.. å vi hade innebandy, sporten jag älskar å jag kan inte va med:@ men jag va med lite ialla fall hehe. men jag va inte med på matcherna, jag va bara med på själva uppvärmningen.
Å i slutet så kommer några plåtare in å skulle lämna sina klubbor. Å Hampus kom in utan tröja..:D Hahaha Petra blev helt distraherad när hon spelade xD hon glodde som fan! xD men eftersom jag satt där jag satt så kunde jag inte göra det lika mycket, men jag skulle ju helt klart inte tacka nej till honom;) (A)

Idag så va första y-ämneslektionen inställd,likaså religionen å svenskan. så ni som känner mig vet ju att där jag bor går det typ inga bussar ifrån, så det gick en vid 9 då hade jag vart inne vid 10, typ 2 timmar innan lektionen började, å sen gick det ingen förrän vid 12, då hade jag vart inne vid 1, då hade det bara vart 1½ timme kvar av dan. Onödigt tyckte jag å åka till skolan då så jag bestämde mig å ta jääätteeelång sovmorgon idag:D vaknade runt 2 xD så då hade jag sovit i typ 13 timmar:D så jävla gött! xD

Så jag har inte gjort alls mycket efter det, käkat mat å nu ska jag ner å sortera gamla saker :P
Ha det!

Så grymt besviken är jag på dig. Vet inte om jag tror på dig längre.. Fattar inte varför jag har gjort det innan.

<3

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa Maja 17!:D<3

Hoppas du får en bra dag!

Saknaden är stor.. <3

Kategori: Allmänt

Söndag igen då.. Vilket innebär att det är skola imon-.-
Idag har det inte hänt mycket. Vart hos syster en sväng å sen har jag å mamma inte gjort mycket mer, jag har kollat på Aladdin xD
Usch vill verkligen inte till skolan imon, orkar inte! Men på kvällen imon så är det hockey igen, denna gång mot Moda. Krossa Foppa å hans fot!;) 
Vet inte vad jag ska göra mellan skolan å hockeyn. Kanske hem till Petra en sväng om jag får(A) :)

Vet inte vad som händer den här veckan, händer nog inget särskilt förutom på fredag/lördag:)
Imon är det bara hockey, får träffa Christofer igen:D
Tisdag blir det å plugga latinglosor-.-
Onsdag å torsdag inget speciellt som jag vet nu
Fredag blir det å fira Emma eftersom hon fyllde  år i fredags, sen på lördan blir det å slappa i lägenheten fram till typ 3 för då ska jag ge mig av bort mot Kinnarps för hockey:) sen ska antagligen mamma eller nån hämta mig så bär det av mot Ljungarum på inflyttningsfest :P å senare så bär det av hem antar jag hehe.
Denna veckan så kommer pappa hem också. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än.. men men..

Den veckan som han är hemma så har han lovat å fixa hem min häst! Hon är typ det enda som finns i mina tankar just nu.. vill verkligen ha hem henne nu!
Kände när vi va i Ullared å när jag va vid avdelningen med hästprylar att jag saknar henne nåt så enormt. Jag nämner henne minst en gång om dan för mamma eller nån.

Ne nu ska jag nog kolla på nån film. Ha det!
Puss

Håve är oslagbara!<3

Kategori: Allmänt

Kanske dags å skriva här igen? E ju nån dag sen nu hehe. men jag har inte orkat å inte haft tid eller nåt xD
Igår så var jag ledig från skolan, jag,mamma & Helena åkte till Ullared. Hittade typ ingenting, ingen av oss gjorde det. Det enda jag köpte var 2st bh,3st trosor, 1 film å 2skivor.
Skivorna va Asta Kask & Dia Psalma:)
Efter Ullared åkte vi vägen genom Värnamo å gick in på CityGross där. Helena handlade lite där å sen begav vi oss hemåt. Jag hade grymt ont i huvudet nästan hela dan, men på kvällen blev det bara värre å värre.
När vi va hos Helena å dom igen så bytte bara jag å mamma till våran bil, min huvudvärk blev bara värre å värre typ.
Sen hemma så plockade vi upp grejerna vi köpt å sen gick vi å satte oss framför tvn å latade oss. Mitt huvud hade lugnat ner sig lite, men sen när vi sitter där så får det nåt ryck å börjar verka som fan, bryter typ ihop för det gjorde så jävla ont. det går verkligen inte beskriva hur jävla ont det faktiskt gjorde..
Sen när mamma gått ner å lagt sig så gick jag in till mig. Kollade på filmen jag köpte, Rovdyr.
En norsk skräckfilm typ. Den va konstig, dålig,bra å läskig xD
Efter den va slut så va klockan typ halv 3. La mig för å sova, men det lyckades ju jag med också... jag lyckades inte somna förrän Henna kom å la sig jämte:)

Vaknade/väcktes runt 12 idag. Då hade jag 1 timme på mig att tvätta mig,tvätta håret, torka det, platta det, sminka mig,klä på mig å äta, å jag klarade det faktiskt, på 30min!;D 

Sen gav sig jag å mamma ner till Malin å dom en snabbis, sen iväg till mormor & morfar, sen in till Jkpg för vi va på kalas för Lova.
Där bjöds det på god mat som vanligt:) å sen en mumsig minitårta typ x)
Sen satt vi å pratade mest, Jesper e den enda vettiga i den släkten eller vad man ska säga. För han vet ialla fall vad ett bra hockeylag e till skillnad från dom andra xD å Eva hon bara byter lag sådär, vilken fegis! usch usch usch.. illa syster illa!

Idag spelade Håve sin 3e match för säsongen, dom vann över Rögle med 4-2!:D å därmed så är dom obesegrade hittills, visst dagen kommer komma då första förlusten kommer, men den har inte kommit än så då har jag rätt å säga att dom e obesegrade å oslagbara!:D <3

Aja, ha det bra!
Puss

7-6, underbar hemmapremiär!<3

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från en helt okej hockeymatch! :D Hv vann med nöd å näppe över Dif med 7-6:)
Fy fan va underbart å va tillbaka! :D fick ett härligt förstamöte med massa människor igen efter uppehållet, helt underbart! :D
Å TTC-snubben va där också, nu har jag ÄNTLIGEN lärt mig hans namn! xD Christofer heter han xD  
Så nu kommer jag ha sälle av honom å Raggarn(Fidde å alla andra smeknamn han har xD), å självklart Bojjan eller Dojjan eller vafan han heter xD hör olika från alla fan xD
Ialla fall, första perioden va helt okej, på cirka 6min så gjorde Håve 3 mål:) sen blev det mål hit å dit, å våra backar duger inte, man kan inte ha bara 3-4st backar som är bra. Sen gjorde Melin bort sig på ett mål också, han lekte bambi på hal is å hamnade efter å då gjorde Aporna(Dif)mål..
Slutminuten i sista perioden blev jag riktigt nervös eftersom dif tog ut Weslau och gjorde 6-7.. då blev jag nervös som fan! Men dom klarade det å jag va överlycklig! :D

Hahah för härliga människor finns det ju på hockeyn asså! xD
C:-Vill du ha?
I:-Får jag?
C:-Ja självklart
I:-Tack

F: -Haha nu har ni bytt saliv
I & C: -Va?!:S
F: -Ja, ni drack ju ur samma flaska, fan va äckligt
C: -Jag fick ju dela med en tjej ialla fall, du delade ju med en kille haha
Sen hörde jag inte det sista vad dom sa xD 

Jag fick spark i huvudet av Edde idag med, pågrund av Hägglund. Han ska alltid göra så att alla ramlar som dominobrickor! -.- 

"Köttbulle!"

Kategori: Allmänt

Soft dag i skolan idag!:P
Dagen började med y-ämne, vi hade klassråd hela lektionen, efter det hade vi religion å sen lunch. Lunchen smakade apa! det var typ lasagne med rivna morötter å typ tomatkross:S det var verkligen inte gott!
Efter lunch hade vi svenska, hade prov på språkhistoria som jag helt totalt hade glömt bort att vi hade denna veckan.. vet inte hur det gick för mig, skrev så gott jag kunde. Efter svenskan så begav sig delar av klassen till Högskolan. Vi skulle på UF-möte där.
Det var 2st killar som pratade dom va askul! xD man skrattade sig typ igenom den timmen xD
I början så var det nån av dom som sa nånting som folk skrattade åt, då tyckte dom vi hade konstig humor xD
så då sa den ena till den andra,
-Jag ska testa deras humor, å så går han längst fram på scenen i mitten å så tittar han ut över folket å så säger han:
-Köttbulle!
Hela aulan börjar typ småfnissa å sen brister alla ut i asgarv xD
Asså man skrattade sig verkligen igenom deras snack xD sen när det var paus så drog vi eftersom vi ville hänga med våra bussar hem vid 3.  
När jag kom hem så väntade jag på maten å sen började jag röja på mitt rum, sen kom mamma upp å satt i min säng å kollade på mig när jag satt där på golvet å röjde xD å det blev ju massa skratt som vanligt xD
Jag har typ en halv pappkasse full med pennor xD nejdå jag har inga pennor!;P

Å nu ikväll så har vi kollat på Idol å nu sitter jag här hehe. 
Imon så ska jag på Elmia Garden, denna veckan e verkligen så soft för mig:P
Måndag: Film, sluta typ halv 11
Tisdag: "ledig" xD
Onsdag: Halvdag i skolan å sen UF-möte
Torsdag: Elmia Garden, 9-12. Hockey å hemmapremiär på kvällen!:D<3   
Fredag: Ledig, till Ullared! (Y)

Mycket nice vecka alltså!:D

Aja, ha det bra! Tjosan

Frulle på Max xD

Kategori: Allmänt

Jag sov ju hos Petra inatt, igår när vi kom hem så käkade vi mackor å kollade på film:) Vet inte vad klockan va när vi somnade, när jag vaknade idag så va klockan 20 i 9 xD vi började skolan vid 8 xD Men jag å Petra hade bestämt oss för å va "lediga" idag (A) xD
Så vi sov vidare å vaknade runt 11 igen tror jag hehe. Sen gjorde vi oss iordning å gick till Max, så det blev frukost/lunch på Max xD
Sen tog jag 1an till June, när jag skulle över vägen ner till Rese så höll jag på å bli påkörd av en buss, han stog still å i nästa sekund så åkte han xD  så det va typ massa folk som skrek att jag skulle akta mig, men eftersom jag såg att han körde så gick jag ju åt sidan xD men det lät lite kul när massa på June skrek på mig xD
Jag fick vänta i 20min på min buss å sen va jag äntligen påväg hem:)

När mamma hämtade mig så åkte vi å hämtade vatten å sen åkte vi hem, vi käkade revben när vi kom hem, eller jag orkade typ 2st xD sen gick jag å tog på mig slapparkläder å så låg jag i min säng å lyssnade på musik å tänkte på en viss person som visst e tillbaka i mitt liv å jag vet inte vad jag tycker om det....
Sen åkte vi ner till Malin å dom å hämtade en byrå som jag ska ha på mitt rum:P

Så den e uppburen på rummet nu, nu ska det bara i kläder i den hehe.
Vet inte vad jag ska göra mer ikväll. usch jag saknar Johan, hatar det faktum att han bor massa långt ifrån mig..:(

Aja, ha det bra..
Hejs

"Håve vann,vi suger av varann"

Kategori: Hockey

Igår så kollade vi på film i pingstkyrkan som va jätteseg! Efter det åkte jag å Petra upp till A6, vi åt på Soya, mums!:P sen gick vi runt där å sen åkte vi till Lokalen. va där typ 1 timme för tidigt xD
Satt där å glodde typ, Fia å några till va redan där. 08:an va en av dom som va där, så fick stå ut med hans jävla tjat HELA vägen till Linköping å sen hem igen eftersom vi hamnade på samma buss-.- det finns verkligen INGEN som tycker om honom, han hälsar på alla å alla typ bara suckar när han pratar med en.. så nu fattar ni nog hur jävla jobbig han e!
Jag va inte alls taggad för hockey på vägen dit, men sen när vi va i sista svängen innan Chokladasken så började mina nerver xD  Danne tyckte jag va knäpp som inte va taggad, å att han inte va där för han e en fattiglapp e hans fel!;) xD 

Matchen va toppen! Det rullade på fint för Håve<3 
Första perioden så stog Jukka för Håves båda mål och Håkansson för Lhc:s enda. 
I andra så va det Ulle(Ullström) och Thörnberg som stog för målen
å i sista så är Håkansson i farten igen, han gjorde Lhc:s två enda mål för kvällen, cirka en minut senare så kommer Davidsson å trycker in 5-2, å i 11 minuten så kommer underbara Ledda å trycker in slutresultatet 6-2!
Liv va mycket bra i kassen igår med! Men det var ju inget nytt att han briljerar;)
UNDERBART!<3
Resan hem gick fort, som den alltid gör nästan iofs hehe.
Å dom längst bak i bussen sitter å sjunger på en jävla ramsa som lyder "Håve vann,vi suger av varann" Nejdå folket i våran klack e inte alls onormala! xD

Så dagen/kvällen va väldigt bra!:) särskilt kvällen!:D

ES-premiär om några timmar!:D<3

Kategori: Hockey

Yey imon e det hockey!:D <3
Så jävla underbart! Längtar verkligen som fan!
Hahah å Danne e grymt avis på mig;) xD han kan inte komma till Linköping på matchen, å han har inte pengar så han kan kolla på den på tv heller xD Så han måste se Fbk å vilka det nu va, hahah tycker nästan synd om han som måste kolla på Fbk å inte på Håve!  
Men imon så får han nog paketet av mig ialla fall så då borde han ju bli lite glad;P

Kommer inte skriva på bloggen imon blir nog tidigast tisdag/onsdag hehe.
 
Ne men har nog inget mer å skriva nu, ha det bra!
Puss

Kan det göra så ont å sakna nån?

Kategori: Allmänt

Jahopp dags å skriva här kanske? Har verkligen inte haft lust å skriva här idag, å har inte haft nåt vettigt å skriva om heller för den delen.
Jag sov till typ 20 i 12 idag, gjorde inget efter jag vaknat, låg i sängen å kollade på film, runt 1-halv 2 tror jag så åkte jag å mamma till skogen en sväng, när vi kom hem så började mamma med maten å jag fortsatte kolla på film. Sen åt vi å en stund efter vi ätit så skulle vi åka å lämna Forden eftersom pappa fixat Saaben nu, så han tog Saaben å åkte i förväg å sen åkte jag å mamma i Forden, jag fick köra:P det e verkligen STOR skillnad på å köra våra gamla skruttibangbang bilar å en Ford som e gjort 08 tror jag. Kopplingen e lättare bromsarna tar bättre å ja allt e bättre typ. Men jag klarade den galant också;D på vägen hem igen så fick jag köra Saaben, förutom att den har jävligt hög tomgång så går den som en klocka, å det var asjobbigt å köra den idag för idag hade den en såndär dag då den bara ville dö så fort man släppte gasen när man skulle svänga å det typ.
Asså jag kan verkligen inte köra när pappa e med! Han gör mig så jävla stressad å han typ "skriker" ut vad jag ska göra.. Mamma lär på ett helt annat å MYCKET bättre sätt än vad han gör, det enda han ska få lära mig i körväg e å backa med kärra för det suger mamma på å göra xD usch jag ser verkligen inte fram emot den dan han ska lära mig det!

Ne nu måste jag hämta vatten för jag törstar ihjäl snart.
Ha det!

Kan det verkligen göra så ont i hjärtat av å sakna nån?

Tankar,funderingar,frågor men inga svar.

Kategori: Allmänt

Jag känner att jag behöver skriva av mig nu. Kanske har nämnt det nån gång tidigare i bloggen men känner att det e dags å skriva av sig ordentligt nu. Känner att jag behöva lätta på mitt hjärta.

Jag minns fortfarande den där dagen precis som om den var igår, jag minns vartenda ord vi sa till varandra.
Jag känner mig så lättad å fri nu, jag kan träffa vem jag vill och jag kan göra vad jag vill utan att nån misstycker å förbjuder mig.
Visst det fanns bara en person i mitt liv då så jag hade ändå inte träffat nån annan.. Men jag tycker inte om förbud, och jag bröt ändå mot det förbud jag hade. Varför? Jo för jag e ingen man kan säga till att du får inte göra si eller så. Jag va rädd för att förlora dig men jag sket i det för en stund. Jag lever mitt egna liv, jag e fortfarande ung. Jag har massa tid på mig att träffa folk å skaffa nya kompisar! Och detta ska jag göra utan förbud.
Att man förbjuder nån för å träffa andra människor även om det bara e kompisar så är det bara tecken på att personen inte litar på en. och det e inget bra!

Jag har det mycket bättre hemma nu också, pappa har vart hemma den här veckan men jag har faktiskt inte haft nåt emot det. Men jag e i skolan stora delar av dagen och träffar honom inte så mycket, enda gången vi träffas e typ när vi äter och på kvällen om jag känner för å va lite social med dom framför tvn.
Annars så ses vi inte mycket mer. Men jag har tänkt det att ju mindre vi ses desto bättre för då bråkar vi inte.
Men på söndag åker han igen å jag har 2 veckor själv med mamma:) vilket jag inte har nånting emot!

Det enda jobbiga som hänger över mig nu är skolan. Jag känner absolut ingen glädje när jag kommer dit längre. Jag tycker inte det e kul å träffa kompisarna å tycker det e ännu mindre kul å träffa lärarna å ha lektioner..
Tycker inte om å känna så angående kompisarna. Tycker verkligen det e asjobbigt! Jag kämpar verkligen för att vara glad å typ skratta men det känns inget värt. Vill bara hem å sova, orkar inte med längre..
Jag saknar mina gamla kompisar.. Typ som Maja & Becca bl.a..:/

Jag har massa frågor men inga svar.. Det är speciellt en fråga jag tänker över, men jag vet verkligen inte vad jag vill eller hur jag ska göra. Ska jag svara JA eller NEJ?

Det här var bara lite av det jag orkar dela med mig av just idag. Kanske lättar mer på mitt hjärta nån annan dag..

Bara 6 dagar kvar! <3

Kategori: Allmänt

Nu är man hemma från skolan igen då. Eller kom hem runt halv 6 men ändå:P
Dagen har väl vart helt okej tycker jag, förutom maten då... Jävla puckon!:@
Vi kom dit runt 12, då stog det några killar där redan å väntade på mat, så vi ställde oss också där, vi hade stått där en stund när en mattant kom ut å sa att maten va färdig om 10 min, efter 10min hade det fortfarande inte kommit nån mat. Men sen när det väl kom mat så va det inte rätt mat, vi skulle fått köttfärsgratäng med potatis, men istället fick vi tapetklister(potatismos) som smakade skit å gammal köttfärslimpa. Allting smakade vidrigt!
Frida & Emma åt några knäckebröd men inte jag & Julia. När dom va klara så lämnade vi kvar tallrikarna på bordet med mat kvar på dom. Vi tänkte fan inte göra dom nån tjänst för den jävla äckliga maten!
Så idag på våran fika så gick några ner å köpte frallor som vi kunde käka, så allt jag åt mellan 7-17 idag va en fralla å lite potatismos, tro mig, jag va ashungrig när jag kom hem!
Men när jag kom hem så blev det tårta:P å pappa fick en bukett av mig hehe.

När jag kom med bussen så fixade jag brevet till Danne å sen skickade iväg det, så det e nog hos honom på måndag :P

På måndag så börjar hockeyn med! :D HATA CLUBEN!!!

Ne nu ska jag fixa min registrering till Elmia som vi ska på på torsdag :) går bara till 12 den dan, men måste stanna i stan eftersom det e hockey på kvällen sen!:D HEMMAPREMIÄR! YEY :D

Ha det bra! Hejs

Den där.

Kategori: Allmänt

Jahopp så vad ska man göra ikväll? Jag har tråkigt, dom filmer jag laddat ner funkar inte-.- blir så jävla sur på sånt! det var typ fel fil eller nåt sånt, PÅ BÅDA! :@ då kan dom ju för fan skriva att det inte funkar med vissa program! suck, jag blir så sur på sånt här..

Å jag känner att en viss person inte gör mig annat än sur just nu... Pallar verkligen inte bry mig om människan längre. Allt intresse för henne/honom e verkligen nere på 0! Jag har verkligen ingen lust längre...

Nu kom jag på vad jag ska göra! Jag ska fixa lite med min dator, för jag har ju såna där tröga tangenter nu så måste ju vänta typ 1sek innan jag kan skriva samma bokstav igen -.- grymt frustrerande!

Så nu ska jag göra det, ciao!

Finner ingen glädje i det som förr fick mig å skratta.

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen man skrev här. Men igår så var jag hemma sent å sen däckade jag mellan 11-halv 12.. Så tidigt har jag inte sovit på länge, typ rekord eller nåt xD

Igår så va det ju skola, slutade runt 3. sen åkte jag,Emma & Petra ner till stan, jag å Petra käkade på Sibylla vid Rådhus å Emma satt å kollade på xD Simon Thil & Joel Tågerud va där, Simon e gammal klasskompis från Hva å Joel gammal klasskompis från Lommaryd xD
Efter det så åkte Emma iväg å jag & Petra gick på stan en sväng, jag e på grymt shoppinghumör! JAG VILL HA MASSA NYA SAKER! runt 20 över 5 drog jag å petra oss bort mot Kinnarps:)
köpte mina biljetter å fick en ny guld t-shirt från 08 :P
Så nu ligger en vacker bunt med biljetter här jämte mig:D
Efter det tog jag bussen hem, va hemma runt halv 8.

Idag så gick jag upp runt 6, typ 40min försent xD
Hade en halvtimme på mig att gå på toa, tvätta mig, platta håret, sminka mig, äta frukost å välja kläder xD jag va liite stressad men jag hann med allt;P
Tog kort idag, e nog första gången jag ler på det ensamma kortet, fotografen vägrade ta det där jag såg allvarlig ut-.- Jag ler aldrig på såna kort.. men men. vi slapp ialla fall ta med dom mobbade 1orna som bara e 2st nu! xD så jävla lyckad klass verkligen! xD
Gick till 2 idag., va tvungen å vänta till 3bussen, jag å Frida gick en sväng på stan för hon köpte present till Emil(hennes bror) då blev jag på ännu mer shoppinghumör! fan va irriterande det e!
Idag när jag kom hem så låg det brev till mig på bordet från Danne:D yey pengar!(Y):D 
Så imon ska jag å köpa påse å skicka iväg halsduken å den lilla extrapresenten;) xD 

Asså fan va folk det har fyllt den här veckan!
I måndags fyllde kusin Jonna,Pontus å Gabriel. I tisdags va det Carro i klassen å Helena, å imon e det pappa å Fridas bror. 

Ne nu ska jag fortsätta messa med Hampus;) Ha det bra!
Pusselipuss :*

Helena 26 idag!

Kategori: Allmänt

Idag fyller syster Helena 26! Hahah börjar närma dig dom 30;)

GRATTIS!<3

(å självklart e det ju hon i typ rosaorange linne som e Helena å inte den andra långhåriga typen;P xD)

Gym .

Kategori: Allmänt

Tjoho allihop!
Idag har det vart en seg dag, ville bara hem å sova hela tiden. Först hade vi naturkunskap som sög som vanligt, sen hade vi matte å jag jobbade faktiskt lite för första gången på typ 1½ vecka xD sen va det dags för lunch å efter det gympa, va på gymmet då. vi kom fram till att vi nog ska börja träna på gym, behöver det för att bygga upp min muskulatur i benen å det för min sjukdoms skull. 

Jag mötte Arvid på bussen idag på morgonen:D han blev typ helt chockad att jag gick på Bäckadal xD han har ju börjat om 1an där, han går typ hotell å restaurang. så nu e han typ i samma klass som Mössan :P

Ne nu måste jag plugga latin -.-
Ha det bra!
Hejsvejs

Boooriiiing!!!

Kategori: Allmänt

Kära dagbok. Jag är kär i Anders Dalvik och jag är kåt i Carro Klassen.
Hur ska jag göra? 
Jag är ihop med Johan Jkpg fast han tänder egentligen på Daniel Bastian.
Sötaste paret är: Ricard Vetlanda och Tatueraren Dennis.
Nu ska jag gå & hångla med min Joel Jkpg som är min bästa vän. Hejdå! -->
Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista

Hahahaha jag va bara tvungen å sno denna från Petra xD
Verkligen inget stämmer xD

Håve SM-guld tippat!

Kategori: Allmänt

Yey jag har liiite mer än 10kr att leva på tills nästa vecka! Nu har jag typ 130kr efter jag fick lite av pappa, å nån dag nu i veckan så kommer pengarna från Danne också :)

Skolan idag va jätteseg, jag va lite halvtjurig hela dan, dampade lite på Sandra å hennes släktingar på engelskan. orkade verkligen inte hålla käften längre, mitt tålamod brast verkligen för mig i just den sekunden..

Idag så tippades det vilket lag i hockeyn som e favoriter i år, å vilka tror ni det blev? Jo just det! HV71!<3

Tränarnas tabell:

1. HV71 ( SM-guld)
2. Frölunda
3. Linköping
4. MODO
5. Färjestad
6. Luleå
7. Skellefteå
8. Timrå
--------------------------
9. Djurgården
10. Brynäs
-------------------------
11. Södertälje
12. Rögle

Niklas Holmgren och Thomas Johansson kontrade med följande tips:

1. Frölunda
2. HV71
3. Linköping
4. MODO
5. Djurgården
6. Färjestad
7. Luleå
8. Timrå
------------------------
9. Skellefteå
10. Brynäs
------------------------
11. Södertälje
12. Rögle

Tycker mest om tränarnas tabell såklart;) tycker att Tälje å Rögle ska ligga där dom ligger, å personligen så tycker jag Lule ska ner.. men man kan ju inte alltid få som man vill hehe.

Asså idag när jag å Frida hoppade av vid June efter skolan idag så när vi gick där vid bankomaten å skulle in genom dörren så står det en asläskig människa där.. båda blev helt chockade å fattade inte riktigt. men han va typ brännskadad i hela ansiktet, han hade typ ingen näsa å inga öron utan det var bara hål. det såg helt hemskt ut. usch tycker så synd om honom. Sen när vi står nere på rese å väntar på min buss så kommer han, å går på min buss. då fick jag typ lite panik, har väldigt svårt å se såna människor..

Han såg typ ut sådär, fast det e inte han på bilden, utan han på bilden e en fd brandman, kommer inte ihåg namnet på honom men pappa berättade om honom på bilden för mig när jag kom hem å berättade den läskiga upplevelsen.

E det bara för mig som msn å facebook e helt fucked up?! Även min mobil e helt fucked up! Det e nån som har skickat ett sms till mig men jag hade för mycket på minnet så det kom upp att jag va tvungen å radera men det har fortfarande inte kommit fram till mig. å ingen av dom jag brukar messa med e det som har messat.. vem fan kan det då va?!:S

Fan va långt detta blev xD aja, ha det bra!
Hejs

Bilder :)

Kategori: Allmänt

Har lite bilder jag tog i lördags när Marcus, Olivia & Lova va här :P


Lova & Henna<3

Olivia & Marcus:)

Henna,Lova,Olivia & Marcus:)<3

Macke Mackelito;P <3

Henna & syskonen Sandlund:)<3

Match today !

Kategori: Allmänt

Jahopp då var man hemma igen.
Bion igår va jättebra!:) verkligen nån alla borde se! Efter bion så åkte jag å Petra hem till henne å Frida hem till sig. Hemma hos Petra käkade vi mackor å drack O'boy, vi kollade på The Shining samtidigt, den va väldigt wierd!
Efter det så kollade vi på våran film, The Breakfast Club;D
Jag somnade typ mitt i den hehe.
Vaknade runt 12 idag, sen for vi iväg till Kinnarps Arena!:D
va lite segt å va där så långt innan, men jag fick ialla fall det jag va ute efter, halsdukarna!:D
Matchen va lite sisådär, första 5min va helt okej, sen gjorde Cluben mål å då tappade Håve lusten helt typ, men sen i andra så kvitterade å sen tog Hv ledningen! i 3e så tog Hv ledningen med 3-1, men sen gjorde sitt andra mål för kvällen, men mer än så blev det inte, å resultatet för kvällen blev 3-2 till Håve!(Y)
Denna dag/kväll så stog jag å suktade efter Jämtin(A) vill verkligen ha tillbaka honom! Han passar inte i äckliga cluben, å han passar DEFINITIVT INTE i 91!!!!!!! DAAAMP! han ska ha 50!
Tyckte inte det var nån speciell spelare som utmärkte sig idag, förutom Andre Pettersson, Håves egna material han va riktigt bra:)
Janne K hade satt ihop Laine å Ledin, det var ingen vidare kombination enligt mig. Men vem vet, dom kan utvecklas å bli bättre. Annars så var det nog inget annat.
Juste, detta måste ju bara tilläggas! JAG HATAR OSCAR SUNDH! Han är en spelare jag ALDRIG kommer acceptera! Jag har aldrig hatat nån så mycket som jag hatar honom!

Men men, dom vann ju ialla fall!:D
ha det bra!
Pusspuss

Kallt!

Kategori: Allmänt

Ja det e precis vad det e, svinkallt e det fan! Har typ småfrusit hela dan, förutom när vi skulle åka hem från morfar, då höll vi på att stekas i bilen typ xD
Skolan idag va helt slapp:)
Första lektionen så pratade vi om det UF-företaget vi förmodligen ska starta hehe. Sen efter det hade vi lektion med Åsa, satt å pratade mest, å vi ska vara med dom nya 1orna på klasskortet!:@ inte vårat fel att dom e så jävla få!
Sen hade vi lunch, efter lunch så stack jag, skulle till ögonläkarn, frågade även om jag e närsynt idag eftersom jag inte ser saker förrän jag e jättenära dom när jag kör, jätteirriterande e det! Men nåt som e ännu mer irriterande e att jag har typ överbra syn enligt dom, men ska nog gå till en riktig optiker nån dag å kolla.

När jag å mamma kom hem så har vi inte gjort så mycket efter det, ikväll så kollade vi på Idol å sen började vi kolla på Pirates of the Caribbean 3, men sen gick hon å la sig efter typ en timme så då gick jag in till mig å fortsatte kolla :P
Den e ju 3½ timme så det e typ det enda jag gjort ikväll xD
Nu vet jag inte vad jag ska göra, den slutade för typ 15 min sen, men tror jag ska försöka sova ganska snart. Har känt mig helt seg å trött hela eftermiddan.

Hahah juste, idag när jag å mamma skulle gå från ögon så satt det några gamlingar där, å då hälsade mamma på en av dom, å då så typ kände hon igen mig å ba "nemen e det den lilla som har blivit så gammal?!" jag fattade ingenting xD för jag kände verkligen inte igen henne från nånstans, sen när vi hade gått en bit därifrån så frågade jag mamma vem hon va, då visade det sig att det var Eva & Malins gamla dagmamma xD

Ne nu orkar jag inte skriva mer, kommer nog inte skriva förrän på söndag igen eftersom jag ska på bio imon å på hockey på söndag! :D
Så ni får ha det så bra alla!
Pusspuss

"SCHHHH" :@

Kategori: Allmänt

Faktiskt helt okej dag i skolan idag, tro det eller ej!
Första lektionen va engelska, jag å Frida hade jättekul! xD asså det finns massa frisörer i den jävla klassen som säger "schhhh" HEEELA tiden!:@ jag hatar verkligen sånt! vi sitter typ å viskar å så kommer dom mitt i allt "SCHHHHH" JAG FÅR DAMP!!!:@ men nu när jag e i den klassen så har jag börjat säga schhh tillbaka xD
Jag får verkligen damp på såna människor! Man har fan rätt å prata!
så nu har jag dampat av mig lite xD

Liselotts lektioner va väl helt okej idag. Skulle göra smycken, det e bara det att när det gäller å göra egna smycken så försvinner all min kreativitet! å då menar jag verkligen allt. den bara poff försvinner å så sitter jag där å gör absolut ingenting typ, flätade en grej med fyra band, sen fingervirkade jag nåt konstigt som sen hamnade i papperskorgen xD det var allt jag gjorde på typ 4-5 timmar xD

Sen när jag å Frida satt på rese å väntade på våra bussar så ringer Malin å säger att jag kan åka med henne hem om jag vill, så precis när Frida sticker till sin buss så drar jag upp till June å hoppar på 26an å sticker till A6 å går sedan till Coop.
Sen gick vi där, sen skulle Malin till Erikshjälpen, sen åkte vi hem.
Jag å mamma käkade lite å sen vettifan vad jag gjorde å nu sitter jag här.

Ska nog göra nåt med världens bästa nån dag!:D<3
Saknar den människan nåt enormt! Har inte setts sen typ april..:/

Å idag fyller Becca 17! Grattis gumman:D<3

På lördag ska jag,Frida & Petra troligtvis på bio:) Inglorious basterds!:D

Ha det bra alla!
Pusspuss

Hur ska jag göra? Ska jag? Ska jag inte?

Snuff, vilken go låttitel xD

Kategori: Allmänt

Jag har lust å skriva på min blogg, men har jag nåt å skriva om? Nej det har jag inte. blää på det!
Jag har lyssnat på gammal musik idag xD hittade en skiva som Helena brände till mig för massa massa år sen xD hade massa gamla goa låtar på! xD

Jag har MASSA tråkigt så jag tycker nån ska underhålla mig på nåt sätt xD Inte nån kul inne på msn eller nåt. Eller det finns några men aa..

Imon så är det normal skoldag igen-.- orkar inte! går till typ halv 3 eller nåt sånt tror jag. usch va länge, men det e ännu längre på fredag, då e det ända till 4-.- 4 PÅ EN FREDAG! hur fan tänker dom egentligen?!

Jag har verkligen ingenting å göra i helgen! förutom på söndan då, ska ju ÄNTLIGEN på hockey då!!!!!!:D:D
Å Frida säger samma sak xD hon har inte heller nåt å göra i helgen, förutom matchen hon spelar på lörda då hehe. Borde kanske hitta på nåt då? aja får se hur det blir, e ju några dar kvar än:P

Tjo allihop!

My heart has been broken at least a 1000 times

Du är det bästa som hänt i hela livet <3

Kategori: Allmänt

Jahopp, 3 timmars skola idag då, kändes ju liiite onödigt om jag ska va helt ärlig. Fast lektionen va helt okej dock, gjorde en nivåbukett, den blev lite, eh ja nåt. lite spretig men men.
Sen satt vi mest å pratade, vi ska ha typ "bestämda" platser nu, men vi 3(jag,Petra å Frida) hamnade snabbt på samma ställe xD
Fick ju som sagt skjuts till å från skolan idag :P efter skolan åkte jag å mamma till Maxi å handlade å sen tankade vi, när vi va uppe i Hakarp så fick jag köra:D att få köra innebär verkligen lycka för mig! hehe

Asså jag har vart på lite konstigt humör sen igår, å det blev inte bättre ikväll.
Men jag ska inte ge efter, jag ska vara stark!

Ne nu ska jag väl fortsätta ha tråkigt..
Hejs

Hell yeah :P

Kategori: Allmänt

Fan jag har inte börjat plugga än-.- helvete också!
Jag hade tänkt å ha det färdigt tills imon, men jag orkar fan inte. Liselott får säga vafan hon vill.. Skulle ju kunna skylla på att jag va sjuk hela förra veckan men då lär hon säga att man får ta reda på om man har fått läxor själv.

Usch jag orkar inte med skolan imon.. suck. jag orkar inte med skolan överhuvudtaget längre, såfort man kommer innanför dörrarna så typ blir man helt trött å vill bara hem.

Asså jag har inte gjort nåt vettigt ikväll, eller det gör jag väl aldrig, men jag brukar alltid antingen va lite social med mamma eller nåt, men idag har jag typ bara suttit å glott rätt ut i luften.. xD

Fast nu så har jag sälle av Dannä:) kommer antagligen ha det ett tag till eftersom han visst ska va uppe länge idag hehe.
Får väl se hur länge jag ska va uppe, har ju faktiskt lite sovmorgon imon:D

Ne pallar inte skriva mer nu! Ha det!
Tjillevippen

(och tack till Dannä som hjälpte mig med rubrik medans jag hade hjärnsläpp xD)

Softball xD

Kategori: Allmänt

Idag va en seg dag i skolan! Fast fick några skratt-attacker idag xD har inte haft det på ett tag. Det värsta jag fick idag va när jag satt å kollade på den sexiga arbetaren som fanns där i skolan hehe(A);) så då bröt jag bara ihop, jag började typ lipa av skratt xD jag vet fan inte vad jag skrattade åt, jag behövde det antagligen xD

Imon så har jag sovmorgon!:D då e jag ju lycklig asså! :D får skjuts in av mamma, börjar vid 12 å jag har ingen fucking buss som går.
Sen får jag skjuts av henne hem me:P

Asså jag måste göra läxor, men jag har inte kommit igång än, jag orkar inte...
Men ska väl se till å få lite gjort ialla fall.

Gympan i skolan idag va, eh ja.. seg å konstig typ xD vi hade softball, påminner lite om baseball typ, jag fick va en såndär människa med handske hela tiden eftersom jag inte får va med så mycket pågrund av min förkylning.
Har ju typ satt sig i bihålorna nu så det snurrar som fan i huvudet med jämna mellanrum.
Det gick som sagt inte så bra för oss å spela softball, ialla fall inte i början xD

Asså jag har blivit beroende av Dia Psalma! Dom e helt underbara!<3

Jag måste verkligen bjuda på den här bilden! xD

Ha en underbar kväll! Toodiloo ;)

Bilder från dagen .

Kategori: Jag & Kompisar


Såhär snygg e man när man har naturkunskap;)

Vi höll på med grön äcklig sak som från början va ett löv

Frida blev galen av att hålla på med det xD

Julia va duktig på det där med naturkunskap :P

Verkligen snyggt! xD

Inga mer kort från idag, ciao!

Just a fool to believe.

Kategori: Allmänt

Bara 2 veckor kvar! :D det kallar jag riktig lycka!
Asså fatta att jag e såhär glad för det trots att det e ganska länge kvar, fatta då hur jag kommer va nästa vecka när det e 1 vecka kvar, å ännu värre kommer jag va söndan innan å på måndan!:D

Asså den här dan har vart så jävla seg! Grymt trött hela dan har jag vart å alla lektioner har vart as sega! Jag å Frida skippade svenskan idag å stack å åt tidigare för båda mådde illa för vi var så hungriga. Det var bara det att maten smakade BLÄ så jag va lika hungrig efter maten som jag va innan. Efter lunch så hade vi engelska, trodde jag skulle dampa ihjäl mig på Viveka -.- hon lyssnar verkligen inte på mig! Jag e helt osynlig för henne! Jävla satmara!

Tog kvart i 2 bussen hem, va typ inte en människa på bussen idag, så jävla skönt verkligen! Inte massa folk som pratade hela tiden utan det va helt tyst, underbart!
Hoppade av vid Konsum å mötte mamma vid ICA, träffade Annica & Johnny medans jag väntade på mamma.
Handlade å sen for vi hem, käkade färdig grillad kyckling :P efter det gick jag upp till mig, läste lite i nån skvallertidning å sen däckade jag, lyssnade på min mp3 med så hörde inte att mamma kom upp eller nåt.
Sov i typ flera timmar, vaknade runt halv 8. å jag e fortfarande trött! och jag har grymt ont i mina bihålor. Glenn tyckte jag kunde skylla mig själv sa han i skolan idag bara för att jag hade det, jävla idiot!

Ne orkar inte skriva mer nu. Ha det bra!
Hejs

Helgen .

Kategori: Allmänt

Jahopp dags å skriva här kanske? Har ju inte skrivit här på några dagar.
Igår så blev jag uppdragen tidigt igen -.- hatar att gå upp tidigt!
Hade typ 30 minuter på mig att äta å fixa mig sen va det bara in i bilen å åka till Malin å dom:)
Jag,Malin & Albin drog till Adelöv, på traktorrace xD vi började vafan vi hamnat när vi kom dit, omringade av bönder å raggare -.- xD
Vi gick runt där å sen bestämde vi oss för att sätta oss på ett släp som stog där, det var bara det att det var typ 20cm lägre än mig, å jag e 169, så det va typ 150cm högt, så ni kan ju bara tänka er hur det såg ut när malin försökte hoppa upp där xD men till slut så hittade vi en grej längst bak på släpet vi kunde trampa på å klättra upp xD å båda hade tajta jeans på sig så det såg ju säkert sådär himla smidigt ut me när vi klättrade å skrattade xD
Sen satt vi där uppe å glodde xD dom körde å jag typ visste vilka många av dom människorna va, Älgakliv från Lekeryd va där, Karl-Johansvamp från Furulid å så körde Vendela me:P
Sen hoppade vi ner, mina ben vek sig som spaghetti typ xD sen när vi gick bortåt så såg jag massa folk jag helst skulle viljat slippa se xD men men, sen satt Albin i massa traktorer å sen köpte Malin lite å sen åkte vi hem till dom igen. När vi va hos dom så käkade vi å sen pratade å sen åkte jag å mamma hem.
Jag å mamma hade mysig kväll framför tvn, vi kollade på Sommarkrysset, det e nåt sånt där program mamma följer typ hehe. Sen kollade vi på nån film med Jennifer Lopez, efter den gick mamma å la sig å jag gick å satte mig här å glodde. Vet inte riktigt när jag somnade, låg å kollade lite på tv å sen somnade jag hehe.
Sov till halv 1 idag xD sen gick jag ner, väntade på mat, pratade med pappa i telefon med, jag ska få en tröja av honom när han kommer hem :D
Efter maten så for jag å mamma ut i skogen, vi plockade MASSA svamp, jag hittade massa stora:P en av dom jag plockade va nog runt 12cm i diameter:P
Sen efter det så åkte vi till träsket å plockade sån svamp hehe. så blev en korg med kantareller å en plastkasse med annan svamp xD
åkte hem, har inte gjort så mycket sen dess. Slappat mest hehe. Fick god äggmacka av mamma ikväll:P
Å nu sitter jag här igen hehe.

Imon e det skolan som gäller igen efter en veckas sjukdom -.- men nu e det såhär att förkylningen har satt sig på mina bihålor.. så jag kommer va tjurig imon för jag har ont, men men.

Ne nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra!
Puss

Heldag med mor :)

Kategori: Allmänt

Härlig dag idag! Eller ialla fall en del av den då jag fick snacka lite med Lammköttet!:D har inte fått snacka med honom på aslänge -.-
Idag så väckte mamma mig sådär tidigt igen, typ runt halv 11-.- trodde fan jag skulle dö, jag har kommit på att jag har behövt massa sömn den senaste veckan för att inte va trött resten av dan.
Ialla fall, jag följde med henne till Aneby för vi skulle köpa hundmat å lite saker, men när vi kom dit så va hundmaten slut, så då åkte vi till Tranås istället å köpte där, jag körde heeela vägen :D det var en jävla galning i lastbil med släp som drog om en annan lastbil mitt i ett back krön typ. jävla pucko!
Sen så tankade vi på vägen hem så när jag ska köra ut från macken precis så ringde det nån tjej till mig å frågade om det va jag som sökte anställning som personlig assistent för nån månad sen xD det e verkligen inte mitt yrke, skulle aldrig kunna ta hand om nån så.
När vi kom hem så käkade vi lite, sen stack vi till morfar som fyller 84 idag, så grattis på dig:) å igår fyllde syster Malin tant(34år) ;) xD så grattis på dig med!
Hos morfar så va Solweig, Elin, Julius & Maja:) vi fikade lite, å så kollade vi på nåt Elin filmat, då va kusin Jim & Tom där, asså Jim såg precis ut som Pettson i Pettson & Findus xD han hade nån jävla hatt på sig å så har han skaffat skägg med xD

Sen åkte vi hem, gav hundarna mat, sen for vi ner till Malin å dom:) där fick vi mat å sen satt vi å pratade mest:)
Sen åkte vi hem, mamma ringde till pappa å jag gick upp å satte mig å glodde på dumburken(tvn) å datorn, sen kom mamma upp med, men vi satt inne hos mig å kollade på tv idag hehe.
Vi kollade på Mamma Mia :) så har verkligen haft en heldag med min kära mor idag<3
Hon är verkligen så annorlunda när pappa inte e hemma, gladare på nåt vis, å hon bryr sig mer om mig känns det som. Tycker det ska va så även när han e hemma men det e de verkligen inte! alla e så jävla sura när han e hemma -.- men skönt att han inte kommer förrän den 12sep typ!

Aja, ha det bra!
Puss

Prylarna :P

Kategori: Allmänt


Här ser man mitt nya band, men stjärnan e densamma!;P

Å här e min nya ring med skorpionen :P

Adelövs marknad .

Kategori: Allmänt

Idag så va jag hemma igen, har vart hemma sen i tisdags. Har inte mått nåt vidare:/
Men det känns som det börjar ge med sig nu, men ska ändå va hemma imon å vila ut mig ordentligt så kommer jag pigg på måndag(eller inte xD)
Ska va ensam med mamma hela helgen, har inget emot det!:) pappa ska va borta i ytterligare en vecka, vilket innebär lycka för mig!:D
Men sen ska han va hemma en hel vecka istället-.- men men, den veckan så ska jag se till att min häst kommer hem! Annars så fan ta honom! Han har gjort en del som jag kan sätta dit han för så får jag inte hem henne snart, då jävlar ska han få veta att han lever!

Det e likadant i skolan! Glenn ska fan allt få veta att han lever när jag kommer tillbaka! Jag fick veta av Petra igår att det har vart lite snack om att frisörerna ska på kryssning å vi florister funderar på att hänga på, men Glenn å Liselott anser att vi ska spara våra pengar till 3an. Vafan ska vi göra i 3an? Köpa blommor?
Vi har ju för fan inte haft våran lära-känna-dag än!:@ å den skulle vi ha i början av 1an, nu går vi i 2an. Jävla dumhuvuden! Ge oss Inger tillbaka! för henne hade vi fått hitta på saker ialla fall! Gah jag får damp på dom!!!

Aja hade tänkt å berätta lite om min dag, mamma väckte mig runt 9-.- trodde jag skulle dö fan, 9 är verkligen mitt mardrömsklockslag typ -.- xD
Aa ialla fall, jag gick ner, åt frukost, tvättade mig, klädde på mig, sminkade mig o lite. Sen vid halv 11 tror jag så började jag å mamma bege oss mot Adelöv. Vet att jag e sjuk, men jag har ingen feber så då får jag vistas ute.. Sen satt vi på ett räcke å väntade på Helena & Marcus:)
jag gick ner för den jobbiga trappan å hämtade papper i bilen som jag glömt eftersom min fucking näsa rinner HELA tiden!-.- på vägen upp så höll jag på att bli nermejad av två blöjraggare xD
Sen när dom kom så gick vi runt på marknaden, jag köpte lite godis, nytt band för en 5a till mitt halsband eftersom det var så jävla slitet så jag inte fick av det ens xD å sen en ny ring med en skorpion på:D massa fin! bra köp! :D Kommer bilder på det i slutet av inlägget hehe.

Vi kom hem till oss runt halv 4 tror jag. Lagade mat(vidrig köttfärssås, vettifan vad mamma gjort med den idag:S) aja, å medans jag satt där å åt så chattade jag lite med Petra å nån mer, sen ber Dannä mig om hjälp, jag fattade inte riktigt vad han behövde hjälp med, men men xD
Sen när vi skulle skjutsa hem Helena & Marcus så började det regna som fan, såg knappt ut genom rutan fan. Juste, jag fick köra på vägen ner :P

Nu här hemma igen så har jag bara chattat med Johan som jag tjurade ihop lite på men det gick över när jag fick som jag ville ;D sen ska jag köpa halsduk åt Daniel istället för till Jens nu, hehe.
Å frågade Fia om det fanns möjlighet å lägga undan 2st, men hon sa att det räckte jag kom på HVdagen så kunde jag köpa där :P så Daniel, du e garanterad en halsduk, å betalar du inte får du smaka på näven, det vet du;) xD

Ne nu måste jag ner å släppa in min hund från ösregnet, ha det bra!
Pusspuss

tAKiDA's nya är kärlek på hög nivå <3

Kategori: Filmer & Musik

Jag måste verkligen säga att jag älskar tAKiDA's nya album! :D det e riktig kärlek det!<3

1 september!

Kategori: Allmänt

Hemma från skolan idag, vaknade runt 5 idag på morgonen, gick ner vid halv 6. Hade knappt ingen röst. Lät helt konstig, och näsan rinner som niagariafallet. Jag fick va hemma idag för mamma, så ringde in till skolan å sjukanmälde mig sen gick vi å la oss igen, jag sov till typ 20 i 11. Gick ner, klagade, åt frukost å sen på med kläder å så åkte jag å mamma in till marknaden i Aneby en sväng. gick fram å tillbaka en gång sen åkte vi hem igen typ. Hemma så fixade mamma mat medans jag sov, sen åt jag å gick å la mig igen. Sen lite senare så åkte jag å mamma in ytterligare en gång till Aneby, jag fick köra hela tiden :D börjar gå asbra även när jag backar nu :P efter det åkte vi ner till Malin & dom, vi fick mat där trots att vi bara skulle hämta en grej hehe.
När vi vart hemma ikväll så har vi bara suttit framför tvn å segat. Skönt det med!

Hahaha juste, efter maten idag så när jag precis hade kommit upp så börjar mamma skrika som fan där nere typ. Så jag springer ner å så säger hon att jag ska jaga ut ÖDLAN i hallen! JAG HATAR ÖDLOR! å då menar jag verkligen HATAR! jag jagade ut den med sopkvasten å sen gick jag å la mig igen xD

Igår så kollade jag på Saw 5 :D har ju laddat ner den(A) men en grej som störde mig va att jag inte hade nån svensk text, hatar att behöva koncentrera sig jättemycket för å fatta vad dom säger.
Aja, bra va filmen ialla fall. Men fi fan så äcklig! Mycket äckligare än 1-4 tycker jag. Men den kan ju inte sluta sådär!!!-.- det måste komma en 6a! slutet va ju helt fucked up enligt mig.
Petra å Frida! vi måste kolla på den snart! ;P fast himla Frida måste ju se 4an igen för hon somnade-.- xD

Ne nu orkar jag inte skriva mer, jag ska ialla fall va hemma imon också sa mamma, så jag e lite glad inombords samtidigt som jag inte pallar va sjuk.

Ha det bra!
Pusspuss

Sjuk .

Kategori: Allmänt

Usch mår inte bra just nu.
Huvudet dunkar,näsan rinner,halsen värken å jag känner mig helt seg.
Har verkligen absolut ingen lust att gå till skolan imon! Jag kommer vara gnällig å tjurig som fan, precis som jag vart dom senaste dagarna känns det som.

Måste ner å hämta nåt drickbart nu å lindra min hals lite.
Ha det bra!

En sak jag e lite glad över nu mitt i eländet e att vi är vänner nu:) har tyckt det vart grymt jobbigt innan när vi inte vart det utan typ hackat på varandra för minsta lilla. Men nu är det såhär å såhär ska det förbli!:)