Hockeyfreaket

Nyårsafton!

Kategori: Allmänt

Idag är det nyårsafton! helt sjukt vad tiden går fort. nyår ska firas på Stensholm, ska bli mycket trevligt:)
min morgon började helt åt helvete, men vad gör det när det är nytt år imorgon liksom?
ska dränka mina sorger ikväll:)

Men aa, gott nytt år på er folket!

Dag 5.

Kategori: Allmänt

Dag 5 - vad är kärlek?

ja vad fan är kärlek egentligen? just nu är jag nog den sista människan man kan fråga det. för jag vet fan inte, det enda jag känner just nu är ett, inte krossat hjärta, men ett hjärta som känner sig lite sorgset. det känner sig inte sviket, men ändå på nåt sätt så känner jag mig ledsen, riktigt jävla ledsen å jag kan inte förklara varför!

så jag har faktiskt inget svar på denna frågan, tyvärr.

I'm hiding in the dark, so no one can see my tears.

Kategori: Allmänt

Hallojsan. kanske dags för ett inlägg nu? var väl en vecka eller nåt sådant sen sist.

har ju vart julafton å sånt nu, fick massa fina grejer, fick en ny vinterjacka på mellandagsrean, så skönt!
har vart inne i stan varenda dag den här veckan, och imon ska jag in igen! ja käranån säger jag bara.. å så ska jag in på fredag igen, på nyårsafton alltså.. hoppas verkligen att det blir ett bra nyår!

just nu sitter jag å småkikar lite på Zorro som visas på tvn, men är inte på nåt vidare humör idag. hatar mig själv så grymt mycket idag.... men men, det går väl över...
imon kl. 8.20 på morgonen så ska jag in till tandläkarn, måste börja med min fucking jävla bettskena igen!... kommer ju dregla som en liten snorunge för fan *suck* men har vaknat med huvudvärk varje dag i snart 2 veckor pågrund av att jag gnisslar tänder och jag biter sönder mina läppar, så kanske får va värt det då.. 

jaha så vad ska jag skriva mer nu då? har inget annat å berätta än att jag sitter å skriver lite med min gamle vän på fb, hon är sjukt saknad! <3 

ne nu orkar jag inte skriva mer, ha det bra.
 

22 december 2010

Kategori: Allmänt

goddag. idag så är det bara 2 dagar kvar till julafton, rätt sjukt hur fort tiden har gått egentligen. jag började liksom 3an på gymnasiet igår känns det som, fast det egentligen är några månader sen. å om några månader så sitter jag i Pingstkyrkan med studentmössan på! helt jävla underbart är det å tänka på det! man får sån frihetskänsla hehe.
idag så gick jag upp runt halv 10 trots att jag va ledig idag, men skulle ut å släppa ut Jasmine, å mamma skulle iväg in till stan. å jag började måla runt våran braskamin å runt vedspisen, och nu är det klart! så skönt, jag har dock en vit slinga i håret och det är inte så fint haha. å sen har jag vita fläckar på mina fötter för jag glömde ta på mig strumpor när jag målade xD
när jag hade målat klart så kom jag på att jag inte ätit nån frukost, men nu så har jag det, vid klockan 14;) haha

När mamma kommer hem från stan så blir det nog lite städning å sen ska vi göra lite julgodis tror jag då det inte gick göra mer än ischoklad typ häromdan.
imorgon så ska vi in å gå på stan som vi alltid gör dan innan julafton, å sen brukar vi ha mys på kvällen!

Twist får visst komma hem idag istället :) det är så tomt utan henne på nåt sätt, visst jag har Henna, men jag å Twist har kommit närmare varandra den senaste tiden, hon har blivit så lugn å härlig.

ne nu har jag inget mer å skriva, ha det bra!

Jullov!

Kategori: Allmänt

Godkväll på er!
idag har det vart en ganska seg men ändå härlig dag, båda på samma gång liksom hehe.
vart i skolan idag, vi skulle ha julmys med alla florister. men gissa vad vi fick göra?! jo STÄDA! men jag, Carro å Sandra åkte ner till källaren med alla brudställ å haha fy fan va Sandra skrek när hon fick åka själv i hissen, jag å Carro höll på att skratta ihjäl oss xD
vi var även tvugna å paketera dom stora jävla arrangemangen vi gjorde för nån dag sen, å dom är typ halvruttna. å sen var vi tvugna å göra nåt mer med resten av blommorna som fanns kvar i kylen.
sen skulle vi bygga pepparkakshus, jag, Sandra, Carro å Fiw va i samma grupp, å jävlar va grymt vårat hus blev haha! å Carro va sjukt nöjd över sin gran xD

Fiw :) Jag dekorerar huset!
Söta Carro som är så stolt över sin gran haha!

Kan inte ladda upp nån mer bild:( aja ni får nöja er med dom här sålänge.

Nu orkar jag inte skriva mer, ha det bra!

Skorpion!

Kategori: Allmänt

Jaha dags å uppdatera lite kanske? men vad ska jag skriva då?
snart är det jullov btw :D underbart!
i skolan så är det rätt slappt nu det sista, imorgon så börjar en ny vecka men jag är ledig, på tisdag så ska vi på florist ha "mysdag" typ med julklappslek å fika ^^ å på onsdag så är det typ bara avslutning vid 13, egentligen ska vi ha samhäll innan men vi kommer va där i typ 30 minuter å det var nåt snack om att vi i klassen ska ut å fika innan avslutningen typ, men får se, det kommer inte bli nåt av det gjort om jag känner min klass rätt haha.

Imon på min lediga dag så vet jag inte riktigt vad som händer, jag måste ialla fall till apoteket å hämta piller, märkte idag att det var mitt sista ppiller på den kartan, å jag hade tappat bort mitt recept, men efter att ha vänt upp å ner på rummet så hittade jag det hehe.
mamma snackade nånting om att vi ska baka julgodis, hon å jag brukar ha det som en liten tradition å göra det tillsammans, men jag har lite plugg å gör så kanske sitter med det å sen bara snor det sista skrapet ur skålen haha:D

Asså det är fan inte långt kvar till julafton å jag har inte alls mycket julkänsla faktiskt. hade jag inte förra året heller..
hehe å jag minns förra årets julafton när jag fick mitt bästa paket, jag visste va det va å kunde fan inte sluta le när jag väl fick det :D det var mina älskade kängor! <3
i år har jag inte köpt julklappar för lika mycket pengar men jag har nog fan köpt fler haha, men förra året så blev det ju så dyrt tack vare hockeybiljetterna jag köpte till min mor & far.

Höhö kolla vad jag har gjort :D 2 veckor å 3 dagar gammal :D ska dock tillbaka å se om Glenn kan fylla i lite vid "P" å "i", för jag tycker det är lite svagt därvid, även vid s:et är det lite svagt, syns inte på bilden dock, å inte världens bästa bild heller men den visar ju lite ialla fall :P  

 
Å där avslutar jag inlägget, ha det bra!


Dag 4.

Kategori: Allmänt

Dag 4- Det här åt jag idag

Till frukost åt jag mammas hembakta valnötsbröd med julskinka å senap på, MUMS!
Sen pepparkakor i skolan efter luciatåget
Lunchen i skolan bestod av potatismos å korv, men fanns även lasagne så tog även lite av det :P
Sen blev det fika igen i skolan eftersom vi har långdag på floristen, så då blev det pepparkaka, lussekatt å skumtomte.
Å sen på engelskan så blev det en fralla.
"Middagen"/kvällsmaten hemma idag bestod av hamburgare å pommes frites, å för en stund sen va jag tvungen å sno en pepparkaka som mamma bakat idag haha.

Usch va mycket jag ätit idag egentligen, typ massa fika -.-

Dag 3.

Kategori: Allmänt

Ja men jag fortsätter med den här listan då hehe, håller mig iofs bara till det enda inlägget om dan, men vafan det är ju nåt liksom hehe.

Dag 3- Mina föräldrar

Min mamma heter Britt-Marie och är 57 år, bästa mamman man kan ha! även om vi har våra fighter ibland så finns hon alltid där och vi håller alltid ihop! Hon jobbar inte med något då hon inte klarar av det efter en fel-operation för nåt år sen, så hon blev förtidspensionerad eller vad man ska säga. När vi bodde i Huskvarna så jobbade hon som dagmamma å hade massa snorungar hemma hehe.

Min pappa heter Lennart och är 55, han jobbar med anläggning, det har han gjort hela sitt liv. Det har vart mest plattsättning, sätta murar å så, anlägga trädgårdar i allmänhet. Men för några år sen så fick han en skopa på sitt ben, den lossnade från maskinen på nåt sätt. Så det senaste året har han kört grävmaskin å lastbil mest då han inte klarar av att krypa på knä längre.

Ja men hur ska man beskriva min pappa då, han är allt från as,idiot,hatad,älskad,bra å ja. Han har sina stunder om man säger så.. Han kan tjura ihop för minsta lilla och ibland kan det gå flera dagar, ibland över en vecka innan vi pratar med varandra, vi säger verkligen inte ett ord till varandra. Kommer ihåg för nåt år sen då det nästan gick en hel sommar utan att vi pratade, rätt sjukt egentligen i o med att vi bor under samma tak..
Är väl från honom jag ärvt mitt humör antar jag hehe.

Aja, det var väl allt jag hade å säga om mina föräldrar^^

Dag 2.

Kategori: Allmänt

Dag 2 - Min första kärlek

Min första kärlek var när jag gick i 3an på lågstadiet, han hette Arvid, vi gick i samma klass och va bra kompisar! det är ju några år sen det där, men kommer ihåg att jag blev kär i honom, å jag kommer ihåg när jag skulle fylla 9 eller 10, å när jag skulle ha kalas där i källarn på Brunnsgatan å vi blev tillsammans. Ja jisses sicka minnen asså haha.
Kommer dock inte ihåg hur länge vi var ihop, men sen bytte man ju kille lite då å då när man va liten haha, Arvid var dock den det höll längst med :P

Sen när jag flyttade så förlorade jag kontakten med honom, eller ja med alla rättare sagt.. vilket jag tycker är jävligt synd.
Men idag så har jag fått kontakt med Arvid igen, och han är precis som då, eller självklart har han förändrats lite men han är fortfarande liten, söt å lite halvtöntig hehe :)

Dag 1.

Kategori: Allmänt

Dag 1 -Om mig

Ja vad kan jag säga, jag heter Ida Edh å är född den 13 november 1992, så i lördags va det 3 veckor sen jag blev myndig;) jag går sista året på floristlinjen på Bäckadalsgymnasiet. Jag ångrar sjukt mycket idag att jag inte bytte till fordon.. 
Just nu så bor jag ca. 1 mil utanför den lilla byhålan Aneby, men jag är född å uppväxt i Huskvarna.
Vi flyttade hit för ungefär 8 år sedan, men jag personligen drar mig inåt stan mer å mer och en dag så tänker jag flytta härifrån!

På fritiden så går jag på hockey, är med kompisar, myser med hunden å lite plugg.. just nu är det dock mycket plugg på g med körkortet.
Under månaderna september-april så kretsar mitt liv kring hockeyn å självklart är det Hv71 som gäller! i år har jag dock missat 3 eller 4 matcher, första gången på ca 4-5 år.. 

Min musiksmak är den bästa enligt mig, hårdrock! kan lyssna på nästan all musik, men det är hårdrock som ligger närmast mitt hjärta<3 mina största favoriter är Metallica, Nirvarna, A Day To Remember. Jag är ett fan av lite äldre rock, nuförtiden så är det mest en jävla massa skrik i låtarna. Det kan också vara bra, som t.ex ADTR har en del skrikiga låtar, men är man på det humöret så passar det perfekt. Så ja jag älskar all musik kan man säga, går inte en dag utan att jag måste ha musik, skulle inte klara mig utan det liksom.
Älskar när man kan känna igen sig själv i vissa låtar, känna att detta är verkligen jag..

Så ja, man kan sammanfatta mig som ett hockeyfreak som älskar hårdrock/musik typ? hehe

Lista!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Tänkte att eftersom jag är kass på att uppdatera nuförtiden så gör även jag den här listan, kanske kan få igång bloggandet lite ^^
Har sett massa bloggare nu som gör den här, så ja, även jag tänkte ju ge mig på den som sagt.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick