Hockeyfreaket

Ledig!

Kategori: Allmänt

Ledig idag! Göttans:)
Vaknade för typ en halvtimme sen, mådde inte så bra igårkväll/inatt.... men nu e det lite bättre.
Vet inte vad jag ska göra idag på min lediga dag. blir väl inte så mycket troligtvis eftersom jag mår som jag gör..

Men men, ha det bra!
bye bye

Hundarna :)

Kategori: Allmänt


Henna ligger nerbäddad<3

Ute med Henna å Twist :)

Vovvarna :)

Älskling!<3

Valparna :)

Sötaste av dom hehe

Älsklingen!<3

Kategori: Allmänt

Jahopp jävla meningslös dag det här va! När jag kommer ner i källaren i skolan så säger nån typ ba "woho vi blir ialla fall 5 idag" eh va? jag fattade ingenting först, men sen så kopplade det. Men så när vi ska gå upp till klassrummet så kommer Carin å säger att Liselott e hemma för vård av sjukt barn! Å vi har ingen vikare. så vi blir insläppta i klassrummet, sammanlagt under dan va vi 7st! asså 7st! å liselott skulle ringa å ge oss uppgifter. Uppgifterna va å snitta dom nya blommorna och svabba golvet-.- vi snittade blommorna sen stack jag å Petra, dom andra satte sig å fixa nåt kompendiearbete. Vi satt i soffan tills vi började religionen då vi kollade klart på Die Welle, en helt godkänd film, lite korkade personen men helt klart godkänd!:) Sen va det lunch och svenska, fast jag å Petra stack från svenskan hehe, va där i kanske 10 minuter :P
Å imon så ska vi nog skippa floristlektionen. Vi har engelska på morgonen å så ska vi träffa Inger för hon kommer med våran affärsplan så vi ska skriva under å skicka in den till UF.

Tog tåget hem idag igen, gillar verkligen inte att åka tåg, går nåt så förbannat sakta, visst det tar också en timme typ precis som bussen men ändå, så jävla segt!
När jag kom hem så va det käk nästan direkt, åt typ inget, allting smakar blä typ, å mår bara illa efter jag ätit så känns som jag kan skita i att äta överhuvudtaget. Sen gick jag ut å fixade i stallet, va ute å lekte med Henna å tog ut Twist en snabbis :) å kikade lite på Twists valpar som har öppnat ögonen nu, så jävla söta! :P
Sen gick jag in med Henna för hon skakade som fan så frös hon, så henne fick jag bädda ner i sängen å så låg hon där å skakade i en evighet typ, jag somnade jämte henne sen, massa mysigt!:D vad ska man med killar till liksom när man har hunden?;) hehe
Har inte gjort nåt ikväll typ, e så jävla trött, mina ögon vill inte vara öppna. Men jag kan ju inte sova redan liksom..

Ne usch va mycket det blev skrivet nu hehe.
Ha det bra! p.s. kommer nog upp lite bilder på hundarna sen :)
Puss på er!

Håve uppdatering!

Kategori: Allmänt

Asså det här gör mig förbannad! Man kan inte komma i efterhand och anmäla honom, det ska ske direkt efter match enligt mig! Å inte några dar senare!
Beech får ialla fall spela vidare tills dom har bestämt sig för hur straffet blir.
Å vissa människor påstår att Beech ändå inte gör nån nytta, visst han kanske inte visar sig som Laine å dom andra men han är ändå inte dålig! Faktum e att han faktiskt e en av mina favoriter! å det står jag för sen får dom säga vafan dom vill!

Haha men en grej som hände på matchvärmningen i KA i måndags innan dom for upp till Sthlm va ju ändå det här! Så ska det va, bra att några visar lite känslor å att dom e på G, det gillas stort! Synd att Ledin inte fick slå Sundh den lilla idioten ännu mer......... nej jag gillar inte Oscar Sundh, har aldrig gjort och kommer aldrig göra om han ens avgör i en final, inte ens då kommer jag börja gilla honom! Den lilla jävla fegisen.

Å hur tabellen ser ut nu kan man inte annat än å gilla som Håvefan!:)
Vi ligger 1a på 83p, sen kommer Cluben med 78p, Dif gick om Fbk å ligger nu 3a på 69p, Fbk har samma poäng men dom har sämre +/- statistik, Dif har 20+ medans Fbk har -4.
Personligen så tycker jag att Frölunda ska skärpa till sig lite, jag menar, dom ligger 9a nu, dom brukar åtminstone ligga i topp 5. Å jag vill inte ha Modo i slutspelet så det e också en anledning.

Å igår va Torp tillbaka efter 2 matchers avstängning, det e gött! Han saknades på plan.
Hoppas Niinimaa e tillbaka snart. För vi behöver backar! Våra backar e verkligen inga höjdare just nu.. Massa jävla slarv hit å dit.

Illamående.

Kategori: Allmänt

Va hemma från skolan idag, mådde illa på morgonen. Mådde illa igårkväll me å kändes som jag skulle spy vilken sekund som helst typ. Men har inte spytt en enda gång än, mår bara illa å så känns det som det e fullt ända upp i halsen:S men ska till skolan imon om jag inte spyr innan dess..
Slapp ju ialla fall naturprovet idag hehe, fast det va INTE anledningen till att jag va hemma om ni trodde det.

Har typ sovit bort hela dan, mamma å pappa har vart inne å varje gång har dom frågat hur det känns å jag svarade likadant varje gång.
Men jag tror jag kan ha kommit på varför jag mår illa, för jag har minskat mina måltider, äter samma tider som innan men har minskat portionerna. Haha både Petra & Frida tycker jag e helt trög för det bara för jag äter så lite enligt dom i vanliga fall, men tycker inte jag. Sen igår så sa mamma att jag borde äta mer.. men det behöver jag inte! sådeså!

Ska väl träna lite ikväll innan jag hoppar in i duschen. vet inte vad jag ska göra mer ikväll, blir kanske nån film.
Mamma sticker om typ 20 minuter så blir ensam med pappa då.. vi lär ju sitta i varsitt rum å syssla med nåt.
Har inget mer å skriva nu, puss på er!

Fritjof!! :D

Kategori: Allmänt

Asså jag e på blogghumör men har inget å skriva..
Jag har mått illa ikväll å typ haft spykänsla, känns ju inge vidare. :/
Ikväll så spelar Håve i Sthlm mot Aporna. Do e där å kollar å jag e MASSA avundsjuk på honom!:( vill också va där å se världens bästa Håve ge 08orna spö!
Och jag tycker att dom hade kunnat visa den matchen på tvn, men nee, dom visar Rögle-Tälje!!!!!:O hallå! jävla skitmatch! Rögle ligger 12a(sist) å Tälje 11a..

Asså jag vill utnyttja min gratis biobiljett snart, vill se Sherlock Holmes eller Avatar :P

På torsdag så kommer Fritjof hem!!!:D:D:D:D:D wiiiiieeee(Y) :D jag har fan inte fått min dagliga dos av Fritjof sen i tisdags!:O jag behöver henne! Fast jag har ju haft massa kul med min lööööver medans hon har vart borta hehe ;)
Å när Fritjof kommer hem så ska vi ta oss i kragen å börja träna, göttans! :P

Jaha jävla meningslöst inlägg, men men hehe.
Bye bye

Måndag . :/

Kategori: Allmänt

Jahopp måndag igen. seg dag i skolan, fast jag & Petra skrattade bort den typ haha.
Vi skippade engelskan idag så tog tåget hem vid halv 1 typ.

Har käkat å fixat stallet efter jag kom hem, vet inte vad jag ska hitta på idag..
men men, ha det bra!
Puss

Allsvenskan här kommer Rögle!

Kategori: Filmer & Musik

Tjo på er gott folk!
Igår va det match, å min lööööver va med mig där:D kul match! vinst med 5-1 mot bollklubben Rögle.
Tack vare Salle så kunde löööver följa med, mycket snällt av honom å ge sin biljett till henne:)

Efter hockeyn så stack jag hem, gjorde typ ingenting hemma. Kollade på film, har kollat på film hela dan idag också. Somnade runt typ halv 4 inatt typ, så vaknade vid halv 11 idag av att mamma ropade på mig att jag skulle ut å släppa ut Jasmine, men somnade om på typ 2 sek å sen när jag vaknade nästa gång så va klockan halv 2, oops.
Gick ner å tog en skål med fil sen slängde jag mig i sängen å kollade på film, å ytterligare mer film. runt 5-6 nån gång? så snodde jag datorn å satte mig här framför å ugglade.
Laddade ner Football factory inatt som Do snackade om igår, så kollade på den, å den sög som fan! Det var ju min sorts film men den va ändå så jävla dålig, ne tacka vet jag GSE<3 


Från Football factory..



GSE!<3


Pallar inte skriva mer nu, ha det bra! Puss på er

Min kärlek<3

Kategori: Hockey

Asså jag blir så irriterad! Nu har jag blivit sjuk igen, va fan inte längesen jag va det ju! Så jävla jobbigt när näsan rinner hela tiden och rinner den inte så är man så täppt så man inte kan andas-.-

Jag har inte gjort nånting ikväll, typ sovit bort hela kvällen så kommer väl aldrig somna ikväll.
Får hoppas jag inte är lika förbannad imon bara.. men på kvällen så kommer allt bli toppen igen eftersom det e hockeytime!:D mot Cluben, så ska bli clubenkross imon!(Y)
E en hel vecka sen imon sen jag va på hockey, gillar inte det! för hockeyn får mig att må bra, får mig glad. gillar verkligen inte tanken på hur jag blir när säsongen e över:(
vinner vi guldet så kan man ju leva på det ett bra tag men sen inser man att det är över, å då är det liksom över för typ ett halvår. så jävla deprimerande så det inte e sant.
 
<3

Äkta kärlek!<3

glasögonorm.

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma efter en vistelse på sjkukhuset i 2 timmar typ. hur jävla segt som helst å inget vettigt svar fick jag heller, men ska tillbaka den 23 februari. vem vet, kanske blir en glasögonorm då:( VIIIILLL IIIINNNTTTEEE!!!!!!:'( glasögon e det sista jag vill ha fan!

Försökte käka innan jag gick ut å tog hand om hästen men gick inget vidare, har ingen lust med å äta längre, längtar som fan tills vi ska börja på Sense! får se vad jag gör ikväll.. e inte riktigt på humör.
fick raseriutbrott idag på morgonen på mamma, sen i skolan cpade jag på Liselott och drog näven rätt i väggen å sen jävlas den förbannade lilla fega fittan hampus med mig!!!!:@

Har inget mer å skriva nu, ha det bra.

Bra helg!

Kategori: Allmänt

Kände att det va dags å skriva lite här, kommer inte ihåg när jag skrev senast.
I helgen så va ju Fritjof å min lööööver här:) mycket trevligt! å det blev mycket skratt som vanligt xD
Å Petra skulle rida för första gången, hahahahah omg xD hon satt typ "ooooooohhhhhhhhhhhhhh" heeela tiden xD å när jag började springa med Jasmine så typ dog Petra xD å jag asgarvade å sprang samtidigt xD
Dom åkte hem med bussen som gick vid 7 på söndakvällen, efter det så duschade jag å tog det lugnt mest, satt nere hos Twist en stund med som har fått valpar nu, 5st hanar:P

Idag så va det dags för skola igen, mådde dåligt när jag kom dit så åkte med min 11buss hem, mamma hämtade mig å sen åkte vi till Nässjö å handlade. Efter vi kom hem så har jag slappat mest, har ju inte mått sådär jättebra direkt, satt nere hos Twist en timme typ, eller jag sov typ hela tiden haha.

Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen, träna en stund tror jag å sen vet jag inte.
Aja, ha det bra alla.
Puss på er

Slarvigt!

Kategori: Hockey

Jaha då var snart lördagen över då. Tack vare Håve så ligger tattar tälje över strecket. Fast jag bryr mig inte så mycket om ifall det e Timrå eller Tälje som ligger där.
Matchen va inget vidare tycker inte jag, mycket slarv å så. Å fick försvara spelarna som faan idag rent ut sagt! särskilt Torp! men man står ju upp för sitt lag!<3

Har inte gjort ett skit idag, gick upp vid 2tiden typ, gick ner å fixade frukost, slog på en film å käkade sen, somnade till en stund tror jag igen, sen vid halv 4 ungefär gick jag ut till stallet å sen satte jag mig här å glodde igen, vid 6 kom mamma hem å då gick jag ner å kokade nudlar å halv 7 började hockeyn. så kollade på den å nu sitter jag här igen. har lust att kolla på nån film men vet inte vilken..

Aja, ha det bra allihopa!
Pusspuss

Göran har en åsna

Kategori: Allmänt

Jaha nu va första "skolveckan" över. Igår så städade vi, bar ner saker till källaren å så. Jag e ju inte förvånad direkt att vi fick göra det första skoldan..
Idag så hade vi först stilhistoria, assegt!! Sen va det lunch, fick sällskap av Calle å hans kompis efter ett tag, haha å fy fan vad jag gjorde bort mig!!! xD efter lunchen va det dags för FOG, å vi bestämde fikaschema, jag å Petra ska ha fika vecka 6 tror jag det va, sen skulle vi påbörja vårat begravningsarbete. Har skrivit över halva arbetet som ska in vecka 5, haha första gången jag e så effektiv typ.

Efter skolan stack jag å Petra ner på stan, skulle leta byxor eftersom alla jeans typ gått sönder för mig, men hittade typ inga, allt va slut i stort sett-.- men hittade ett par svarta så länge :P

Har inte gjort så mycket ikväll när jag kom hem, va hemma runt halv 7 typ, sen satt jag å jobbade lite vid datorn å sen käkade vi hemmagjord pizza:D å sen kollade jag på Let's Dance med mamma å pappa en stund hahah xD Sen gick jag in till mig å har suttit här en stund nu, hittade ju som sagt massa gamla konstiga skivor när jag städade häromdan å herregud säger jag ju bara, det e ju typ pinsamt att man har lyssnat på sån musik xD 
 
Robin gjorde min dag asså!:D

Vet inte vad jag ska göra nu, kanske kolla nån film eller fortsätta lyssna på cpig musik xD
Aja ha det bra ialla fall :)
Puss på er

hihi (A)

Kategori: Allmänt

Asså jag e på blogghumör!! Tro det eller ej:O det har jag fan inte vart på länge!
Jaha så vad ska jag skriva om nu? Det vettifan.
Jag kan ju tala om att jag sitter på golvet just nu å e grymt uttråkad haha
Borde kanske sova för Helena m. familj kommer vid 12snåret imon. Sen vid halv 5 så avgår bussen till Götet!:D

Jag tror jag har insett nåt nu. Å det är så jävla underbart! Gör mig så grymt lycklig!

Jaahaa vad kan jag skriva nu då? Asså jag har fan inget att skriva om längre, jag saknar dom där bloggkrigen jag hade för nåt år sen haha.

Tror jag ska göra Henna sällskap i sängen snart:)<3
Bye bye

Tjopp tjopp gummigalosch!

Kategori: Allmänt

Jaha då har man sabbat foten då, å det vill fan aldrig sluta blöda!-.-
Lite ändrade planer inför veckan, på onsdag ska jag ju som sagt ut å äta med tjejorna å sen runt 4 typ ska jag till Dannä:) inte träffat den pojken på väldigt länge:/ så hoppas verkligen det blir av på onsdag!

Imon bär det av till Göteborg å fy fan va kul! :D

Idag har det inte hänt mycket, typ sista slappdagen för mig på lovet:/ fast jag ska bara ha kul för mig dom sista dagarna innan skolan så inget mig emot egentligen:)

Å idag fick jag äntligen mina nya ögondroppar, blir ju fan cp av å inte ha några när det börjar svida i ögonen.

Nehe har inget mer å skriva, ha det bra!
Puss

2010, wierd.

Kategori: Allmänt

Jaha då va det dags för uppdatering igen. Har väl hänt lite sen senast. Har ju vart nyår så nu är det nytt år för er nötter som inte fattat det än haha.
Mitt nyår va ialla fall toppenbra! Riktigt lyckat!:D
Blev nerbjudna till Johan & Carin, där fanns även Sara Grön, Peter, Oskar å några till tjommar hehe.
Å ringde till DO gjorde jag med :P
Å jag har fortfarande ont i min jävla nacke hahah.

Efter nyår så har det mest vart lugnt, igår va det match, mötte Brynäs, ledde med 3-0, i 3e så tappade dom allt typ å brynäs kommer ifatt, så efter 3e stog det 3-3.. I sudden sätter Thörnberg vårat 4e mål å vi får med oss 2 poäng från matchen, så nu leder vi med 5 poäng ner till Cluben.

Har väl inte sådär jättemycket planer inför veckan,

Måndag: Ta hand om hästen, inget planerat typ.
Tisdag: GÖTEBORG!!!!!
Onsdag: Möta tjejerna på June å bli bjuden på mat:)
Torsdag: Back too school-.-
Fredag: Skola å sen vet jag inte.
Lördag & Söndag: Ingen aning!

Så nu vet ni vad jag ska ha för mig om dagarna hehe,
Puss på er