Hockeyfreaket

31 juli!

Kategori: Allmänt

Ja idag är det sista juli. Det här sommarlovet har gått sjukt fort asså! Men har ju typ 22 dagar till på mig å göra nånting :P
Ska strax sminka mig och leta fram lite kläder, tror det får bli nya jeansen, nya tiger-linnet å nya skorna, mycket nytt inhandlat men det gillas (y) :D

Och jag som hade tänkt lägga in bilderna igår på datorn som jag skrev.. så när jag tänkt ta tag i det inatt så eh ja men var fan är min kabel då?!

Aja, nu ska jag sminka mig! Ha det gott folk

Pringles!!

Kategori: Allmänt

Godkväll! Sitter här framför datorn nu igen, har suttit å kollat på tv med mamma o dom ikväll.
Åh jag har fått Pringlesrör idag! fy faaaan va gott det är "DREGEEEEEL" haha

Å asså en pojk är ju inte sann asså, han kommer krypandes tillbaka vaarje gång... och jag vet inte vad jag tycker om det den här gången. det är ju liksom svårt att bara kunna släppa nån sådär.. =/ men men får hoppas det löser sig ialla fall på nåt sätt.

Ser fram emot min kväll imorgon och emot måndag då jag ska leka med min sötnos :D
Asså det är så jävla tråkigt väder ute! regnar hela jävla tiden och idag har det dessutom börjat blåsa som fan ute! typ storm.

Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen, kanske kolla lite film eller nåt. eller bara ligga å lyssna på musik i sängen, det är fan bland det bästa jag vet och bara få va och lyssna på härlig musik :)

Juste måste lägga in bilderna från SSM på datorn, kanske kommer upp några här :P
Aja, ha det bra! Puss

Fredag 30 juli!

Kategori: Allmänt

God fredag!
Nu är jag hemma igen efter en sväng på marknaden. Hittade inget roligt, mamma köpte blommor typ å chips å nåt mer. å svinryggar till hundarna med hehe.
Vi ska fixa lite lunch snart och sen ska vi gå ut till stallet å fixa lite.
Om 5 minuter så måste jag hålla tummarna för Do!  
Asså det är bara 1 dag kvar på juli, det är sjukt!! tiden går verkligen asfort. jag menar, jag börjar fan 3an i höst! 

Aja, nu är det mat, bye bye! 

"tun som ett liba bröd"

Kategori: Allmänt

IIIIHHHH OMMMGGGG VAD RÄDD JAG BLIR!!! HAHAHA! xD
En turk ska slå ner mig för att jag inte vill bli tillsammans med honom :O xD jag är såååå rädd verkligen, men jag ska sparka in hans pungkulor med mina kängor :) men jag kan visst inte slå honom för jag är "tun som ett liba bröd" HAHAHA lätt dagens bästa! xD asså jag har så jävla svårt för å sluta skratta åt det xD vilken dåre!

Boktips!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte tipsa om en bok som jag började läsa för några veckor sen men som bara blivit liggande, men medans vi va på SSM så läste jag ut den. Det är en verklighetsbaserad bok skriven av Richard Pelzer. Han är bror till David Pelzer som skrev Pojken som kallades Det bl.a.
Richards bok handlar om hur han var sin mammas "nazist" när David fanns i huset, men sen när David(Det) försvinner så är det Richard som blir behandlad som Det istället och hans bror Scott har tagit hans roll som mammas "nazist". Det är en väldigt bra bok och jag kan verkligen rekommendera den.
Jag ska även försöka få tag i hans andra bok som han skrev för 3 år sen, En tonårings resa- att överleva en fasanfull barndom.

DSL-jack

Kategori: Allmänt

Hallå gott folk!
Vad har ni haft för er idag? Själv har jag vart i Nässjö och köpt ett nytt DSL-jack eftersom åskan slagit sönder det. Efter vi köpt det så bjöd jag min mor på en fika på Elsies :) så min frukost idag blev en marshmallowmuffin och cola, haha ååhh va nyttigt, men men så blir det ibland :P
Sen handlade vi i Aneby och jag tog ut pengar tills imorgon. Sen när vi va påväg hem kom mamma på att hon skulle kolla i en affär så då va det bara att köra tillbaka, och sen när vi va påväg hem igen så säger jag vad jag vill ha till mat så då är vi tvugna att köra tillbaka igen för vi hade inte det köttet hemma, haha.
Så sprang in å köpte det och sen äntligen kunde vi åka hem, så nu är jag hemma igen :)

Och till mat ville jag ha lövbiff med vitlökssmör och potatisgratäng, men det blir schnitzel istället, och det är ju jävligt gott det också! :)

Ne men har väl inte mycket mer å skriva nu, ha det bra.
Puss

Film 2!

Kategori: Filmer & Musik

Nu är film nr2 avklarad. Idiotrepubliken blev det, och det var verkligen en jävla idiotfilm. käranån asså! det går inte ens förklara den, det var typ några som skulle bli nedfrysna i ett år, det var nåt inom militären och istället för ett år så blev det 500 år och dom fattade ingenting när dom väl vaknade och man var tvungen och ha en sån där streckkod på handleden så att man kunde identifiera folket. helkonstigt, och sen blev han Joe typ president, så aa en konstig film tycker jag. 3 av 5!

Filmtime!

Kategori: Filmer & Musik

Har kollat på Tenacious D- världens bästa rockband nu. En komedi är det ju såklart, den är ganska underhållande i vissa stunder men ibland så blir man typ blööh när ska den ta slut... men den får 3 av 5 ;P

Saw 6, tumme ner!

Kategori: Filmer & Musik

Jag kom precis på nu när jag satt och kollade lite bland mina filmer att jag glömt nämna en film som jag äntligen sett nu.
Och det är Saw 6, jag har gillat dom 5 innan, men den här, fy fan vilken jävla besvikelse alltså! det går inte beskriva den mycket mer än att det var en stor besvikelse så jag är jävligt glad att jag inte kostade på och kolla på den på bio! jag hoppas verkligen 6an och 7an är bättre, annars har dom förstört Saw!

Har tänkt ha en filmkväll ikväll så kommer nog skriva om filmerna efteråt sen, har 8st just nu som jag vill se hehe.

Ha en fin kväll gott folk :) puss

Lastbil!

Kategori: Allmänt

Goddagens gott folk!
Idag så har jag vart iväg och åkt lastbil :) låg hemma i sängen och slappade och rätt som det är hör jag att det är nån utanför huset på gården så tittar ut och där står det en stor lastbil, såg först inte vart den komifrån men går ut i hallen och kollar å då ser jag att det står Rönnebergarna på taket, så då förstår jag att det är pappa. så går ut och haha vad jag skrämde honom, tog inte med några hundar ut i o med att han hade flaket uppe och tippade sand. så jag går bakom honom å säger hej å han vänder sig om å blir helt chockad att jag kom där.
När han tippat av sanden så skulle han och hämta matjord så följde med honom då, så vi åkte ut till Rönnebergarnas "kontor", det ligger bara några kilometer från Norrahammar. Sen påvägen hem käkade vi på donken, usch så onyttigt.. ;P

Så nu sitter jag bara här och skriver, väntar på att Ghost Whisperer ska börja och på att en reperatör ska komma och att min mor ska komma hem också som har varit borta hela dan hehe.

Kan inte göra så mycket under dagarna för det har hänt nåt i knät så ja, jag går ju inte sådär jättebra om man säger så.
Asså jag är på sånt shoppinghumör! vill köpa massa kläder, men jag ska spara mina pengar för jag har en grej jag ska inhandla i augusti som går på över 3000 :( men det hoppas jag verkligen att det är värt! :)

aja, kanske skriver nåt mer senare. Ha det bra!

27 juli 2010

Kategori: Allmänt

Hellu gott folk!
Sitter här å kollar på Allsång på skansen haha! så jävla dåligt, å idag är det dessutom gaytema bara för pride veckan är nu.
Idag så vart jag å lämnade blodprov och fan vilken jävla tid det tog för dom! sen åkte vi och hälsade på Helena och dom en sväng. Sen åkte vi hem runt halv 5 och här hemma har jag inte gjort så mycket. har så sjukt ont i mitt knä. :(
och mamma säger att det inte syns nåt och när jag skulle visa pappa så när jag drog upp byxbenet och han ba "Ajdå" haha lite skillnad på reaktion där asså

Asså jag tror att jag drar till mig lesbiska/bi tjejer, för jag vet inte hur många det är som skriver till mig på diverse sidor eller addar msn.. hmm, kanske ska bli lesbisk istället? kommer ju säkert lyckas få en tjej bättre än en kille, å killar duger då ingenting till :)

Jaha nehe, vad ska jag skriva mer nu då? ne ingenting för nu ska jag kolla på tv! :D
Ha det gööött

SSM

Kategori: Allmänt

Jahopp nu va det väl dags för en uppdatering kanske. Men har inte vart hemma så mycket så jag har inte kunnat uppdatera.

I fredags förra veckan(16/7) så var vi några stycken som firade Fia & Råsa på Vätterstranden, det vart mycket trevligt!:) sov hos Helena och dom sen.
På lördagen så hämtade mamma och Malin mig å Helena och så stack vi och hämtade Eva för vi skulle dra med henne till Göteborg. Så vi stack iväg mot Göteborg och så skulle vi ha picnic på klipporna vid havet som Helena tjatade om men eftersom det regnade som fan så gick ju dom planerna i kras. så istället ställde vi oss på en parkering vid hotellet där vi skulle sova och det var en gigantisk parkering och det stog en enda bil på hela parkeringen. och så sitter vi där, helt plötsligt kommer det två vandrare från skogen haha. och dom börjar diska och steka ägg å sen kommer det två till, å vi ba vafan är det här, sen kommer det ytterligare några till. och sen bara poppade det upp fler och fler, tillslut så var det typ 20st holländska vandrare på parkeringen haha!
Så det var vi i bilen och en jävla massa scouter på parkeringen. Sen när vi käkat färdigt stack vi ner till stan och så gick vi där i några timmar, jag shoppade massa! brände 900 spänn! men det var det helt klart värt!:D
Sen åkte vi till hotellet och checkade in, sen slappade vi där en stund och fixade oss och sen tog vi spårvagnen till Liseberg. Resan dit var ju verkligen något hehe, Helena sjöng Håveramsor och alla rensar fisk å alla heter Glenn i göteborg haha.
Sen gick vi på Liseberg i några timmar, jag å Helena åkte bara några grejer annars så spelade vi mest :P

På söndagen så käkade vi frukost och sen stack vi ner på stan igen, vi gick upp till Avenyn å spenderade några timmar där och sen käkade vi på Lilla London. Sen gick vi ner till p-huset och bilen och sen satte vi av hemåt.
Så det vart en trevlig helg i Götet!:)

I tisdags va jag på speedway och Vetlanda vann som vanligt :) på onsdagen så var vi och hämtade husbilen, och jag fick köra pappas pick up på vägen hem! :D så jävla härlig var den å köra verkligen.
Å på onsdagkvällen så packade vi in allt vi skulle ha med oss och sen lämnades alla hundar utom Hero bort :(
På torsdagförmiddagen så for vi iväg mot Skillingaryd och SSM. Den dan hände det inte mycket, gick å kollade runt lite och sen spelade vi kort på kvällen och gick å la oss.
På fredagen så var det upp vid halv 7 typ -.- för Hero skulle in vid 8. Så det var bara att traska bort till ringen och ställa sig. tog en jävla lång tid innan det var han för det var 45 valpar i klassen tikar 4-6 månader! och innan det så var hanarna inne 4-6 mån. sen var det äntligen Heros tur med enskild bedömning och allt det där. Sen var det bara att vänta en evighet innan det var dags å in igen. och då placerades han på 6e plats, sen efter några varv så flyttades han upp till 3e plats! Å det blev slutplaceringen, gött som fan verkligen! men hade det blivit bara 2 varv till så hade han vunnit hela skiten, men en 3e plats på SM är fan inte fy skam!

Efter det så blev det bara å sitta å kolla på alla andra hundar resten av dan typ, och fy fan va uttråkad jag va på kvällen! somnade typ innan halv 12.
På lördan så stack vi till Ullared, jag köpte lite grejer där. och utanför i det nya shoppinggrejen så köpte jag 10 filmer för 199kr! har blivit mycket nya filmer det senaste :P
Sen åkte vi tillbaka till SSM och på kvällen så va vi på nån fest där, och det va väl sådär. men det berodde inte på festen och folket utan en annan viss person....
Å vi hamnade mitt ibland ett gäng härliga norrmän hehe, vi bjöds på god mat också under kvällen :)
Det regnade som fan på kvällen och det regnade inte mindre under nattens gång och för å inte tala om söndagen! då packade vi ihop och for hemåt efter några timmar.fanns absolut ingenting å göra!

Så igår kom jag äntligen hem igen, så jävla skönt! och jag har saknat min älskling som fan! drömde en jättehemsk dröm första natten, att pappa adopterade bort henne! och fy fan va arg och ledsen jag va då!! har nog aldrig lipat så i mina drömmar innan som jag gjorde då:(
Men nu är hon hemma hos mig igen :D <3

Ne fasiken va långt det här blev, nu pallar jag inte skriva mer. ha det bra!

Finner ingen glädje i det som förr fick mig å skratta.

Kategori: Allmänt

Haha fy fan va dålig jag har varit på att uppdatera! Men får skylla på att jag inte vart hemma ;) hehe.

I lördags så var vi i Klämmestorp på hundutställning, och vilket folk asså, haha! jag tycker schäferfolk kan vara konstigt men dom här, ja käranån säger jag bara.
Efter det så blev jag avsläppt på June för jag skulle möta Fia :D så mötte henne där sen traskade vi bort till Piren och satte oss där med en glass i handen, gick verkligen jättebra för oss att äta den i 30grader å stålande sol!(y) xD sen satt vi där och snackade massa, vet inte riktigt hur länge vi satt där, sen gick vi ner till matmarknaden på stan där jag höll på att svimma pågrund av värmen, asså det är sjukt hur dåligt jag mår av den här värmen asså!:/ sen svalkade vi oss med en dricka på Donken som va det enda öppna typ.. 
 vid halv 9 gick vi på bio, Eclipse, 2a gången för oss båda:P efter den så stack vi åt olika håll, hon mot Dalvik å jag mot Huskvarna, och snacka om att jag hade tur, för jag skulle byta till 13, och 1an va sen, å 13 ville inte vänta först men sen gjorde den det, annars hade jag fått gå från esplanaden, inte roligt!  

I söndags så följde jag med Helena å dom till Matthias familj, vi badade i Sandsjöbaden och solade. Sen grillade vi hos Matthias föräldrar:) sen sov jag hos dom tills i måndags då jag åkte med Eva hem hit, för hon skulle hämta Leah som vart här i en evighet(en vecka haha)
Å igår så åkte jag in till stan å mötte Frida för vi skulle köpa present till Petra som fyllde 18 förra veckan :) så köpte vi glass och sen stack vi hem till henne, och precis när jag å Frida ska gå av bussen vid Petra så kan man säga att himmlen öppnade sig! fy fan vad det regnade asså. man kan säga att det rann om mig å Frida när vi kom hem till petra xD petra såg helt chockat på oss och typ eeehhh å vilka e ni?! hahah xD
Sen sov jag å Frida hos henne, vi hade filmkväll å mumsade på chips så onyttiga va vi också ;P

Å nu är jag hemma, och har cp ont i huvet så orkar inte skriva mycket mer, ha det bra!

Löööver fyller år! :D

Kategori: Allmänt

GRATTIS LÖÖÖVER PÅ DIN 18-ÅRS DAG!! :D <3

Henna & Jag !

Kategori: Allmänt

Jahopp god kväll gott folk! har ni haft för er idag? jag sitter här å glor bara, finns inget å göra nu på kvällen direkt.
måste fixa mina naglar ikväll, har tappat 6st HAHA! fast några av dom drog jag bort idag å nån fastnade i mina arbeterbyxor hehe. är nog inte "tillräckligt feminin" för att ha lösnaglar =( haha, å mamma höll med när jag visade henne naglarna å sa det.

asså det e nåt så förbannat varmt, man typ svettas ihjäl!! å fan vad skönt det skulle vara med en dusch just nu, men pallar inte ta mig ner till duschen haha. å då måste jag duscha imon igen, och nej det pallar jag inte å mitt hår tål det inte heller, blir jätteäckligt om det duschas för ofta.

Jag å Henna har fan lite roliga morgonrutiner asså haha, mamma väcker mig/oss oftast runt halv 9-9 för att jag ska gå ut med Jasmine, då hoppar vi upp ur sängen, jag slänger på mig ett par mjukisbrallor å sen går vi ner, jag går på toa å Henna äter, sen går vi ut, medans jag släpper ut Jasmine så gör Henna sina ärenden hehe, å sen går vi in å går upp å läggr oss igen, sen framåt 12 så är vi vakna, hehe sådan matte sådan hund eller hur e det man säger? ;)

Ne nu ska jag väl kolla på tv å fixa mina naglar eller nåt. ha det bra folk!

Fridut,Pedut å Idut!

Kategori: Jag & Kompisar

Hade tänkt bjuda på lite sommarbilder här :P var ju ett tag sen det kom några bilder hehe





en snygging Petra zoomade in på stranden i lördags:P

Haha den här "snyggingen" får avsluta detta inlägget, han spelade med mössa på sig och det var typ 33 grader ute, sicket pucko! å han hade nån konstig tatuering på ryggen med, syns lite på bilden. å han kliade i röven samtidigt som Petra tog kort haha!

God morgon!

Kategori: Allmänt

Haha eller det kanske e lite sent för att säga det. Men sov dåligt inatt så fortsatte å sova efter jag vart ute med Jasmine. Fast har vaknat av några sms hit å dit från olika personer, konstigt att folk jämt ska messa när man sover!

Igår så var jag å kollade på Eclipse, helt jävla underbar va den! lätt bäst av dom 3 som kommit.
Sen stack jag, Petra & Frida till Vätterstranden, satt där i några timmar å kollade på folk å pratade massa :) sen gick vi via strandvägen ner till stan, gick å köpte pizza på 12ans å sen satte vi oss i rådhus å åt den, rådhusparken e verkligen så jävla mysig!
så satt vi där en stund, sen va Frida tvungen å åka hem å då gjorde jag å Petra likadant, skulle ha sovit hos Petra egentligen men kände att det e skönare å sova i sin egna säng hehe.

Ne orkar inte skriva mer nu
Ha det bra! Puss

"-Är du bionisk?
-Ne jag gillar bara tjejer."

Haha Zohan e så grym! (y)