Hockeyfreaket

...

Kategori: Allmänt

Asså jag vet inte vad det e med mig längre, jag har typ slutat å äta. Igår så käkade jag mat en gång på hela dan å det va vid 6 på kvällen typ, idag käkade jag ett knäckebröd till frukost, inget vid maten i skolan förutom ett knäckebröd, sen åt jag lite hemma vid 3 när jag kom hem å sen har jag inte ätit nåt mer, verkligen inte likt mig..
Kan kanske bero på att jag lider av enorm saknad till en viss person å han är det ända som finns i mina tankar<3

Imon efter skolan ska jag till syster å va flytthjälp sen vid halv 6 så ska det va pysselkväll i skolan, det slutar inte förrän halv 9!!

Orkar inte skriva mer nu. Ha det bra
Puss på er

<3

Kategori: Hockey

Sista veckan nu innan lov å 3 veckors praktik, gött som fan!
Idag så va ju självklart våran relgionslärare sjuk så hade den konstiga människan som visade sig heta Gustav, han e mycket mycket speciell haha.
Under religionen så kommer Glenn å frågar vart Sandra e, men hon va sjuk idag så istället för henne så fick jag å Fridut rycka in å visa runt 8orna på skolan! haha käranån va små dom va, 95or liksom. Å som tack för att vi gjorde det så ska vi få varsin biobiljett :D
Å vi slapp även matten å svenskan idag, så behövde bara ha engelska efter lunch, å hemska jävla Viveka!!

När jag kom hem så käkade jag å sen gick jag å la mig en stund, va så jävla trött så ögona fan gick i kors! Sen blev det bullbak å sen har jag inte gjort mycket mer, släppt in hästen å lekt med Hero :P
Å jag tänker fortsätta slappa resten av kvällen för fy fan va seg jag e!
Å jag vill ha lördag nu, för jag tänker spendera min påskaftonskväll i Kinnarps Arena!(Y)

Kollade på "Hv71- Vägen till guldet 07/08" inatt, å vilka underbara jävla känslor som kommer fram när man kollar, helt underbart! Finns inget som kan byta ut min kärlek till Håve<3


 

Såna jävla underbara minnen man kan få bara av å titta på det här, helt underbart <3

Frida å hennes funderingar!:D

Kategori: Allmänt

Haha kom på nu att jag glömde nämna Fridas fundering som va i veckan, vi satt i matsalen då Fridut helt plötsligt säger "Jag har en fundering. Om man hamnar på en öde ö eller i öknen tillsammans med en kille. Kan man överleva på sperma då?" Haha så klockrent(Y) Och igår på hockeyn så när Salle står bakom mig så frågar han "Du, vafan va det du hade skrivit på facebook?" Jag typ ehh haha.. å så va jag tvungen å förklara för massa folk, å så frågade Jimmie om killen skulle äta sitt egna då också eller om han skulle få från tjejen, sen diskuterade Salle å Jimmie om det här ett tag å att det egentligen skulle va ganska skönt för killen, för det skulle ju bli minst 3 "mål" om dagen, frukost, lunch å middag haha!

Kan ju även nämna en tråkig sak som hände i veckan. Vid 2 tiden på eftermiddagen i onsdags så dog Ola Fredriksson efter en hemsk olycka uppe på TTC:/ Han skulle hoppa in i en lastbil som åkte å slant på steget och hamnade istället under lastbilen å kläms fast under däcket, väldigt hemskt är detta då jag tänker på min kusin som kände honom väldigt väl. å självklart på alla andra som kände honom..
Så på torsdan va det lite halvdeppig stämning på hela Bäckadal å halvflagg då TTC tillhör min skola.

En elev i 25-års åldern på Bäckadalsgymnasiet avled på onsdagen efter en olycka på TTC vid Axamo. Gymnasieskolan har nu kallat in en krisgrupp efter dödsolyckan.
Bilden är tagen från jnytt.

Semifinal!

Kategori: Hockey

Ja det e precis vad Håve gått vidare till!<3
Vi gick vidare igår mot Tik efter å ha vunnit med 4-2 i slutresultat å alltså vann vi med 4-1 i matcher:P
Får se vilka vi får möta nu då i semin. Även Dif har gått vidare till semin.
Hoppas även Vf vinner mot Lhc imon!

Vet inte vad jag ska skriva mer nu, har inte hänt nåt kul å skriva om direkt, ialla fall inte vad jag kan minnas hehe.
Ne men ha det bra allihopa!
Puss på er

Matteprov!!!!

Kategori: Allmänt

Jaha nu e det längesen man skrev här. Har väl inte hänt nåt direkt intressant egentligen sen jag skrev senast(i tisdags).
Onsdag- skola.
Torsdag- skola, Do blev 18, slutspelet började å Håve tog ledningen med 1-0 i matcher<3
Fredag- Ledig från skolan. Åkte in till stan å träffade Alexandra, käkade på Donken å satt där i typ 2 timmar å pratade, sen blev det till Parken för å se Sixsin-några killar som går på Peset, inte jättebra direkt. Hellfueled- också jönköpingsband, va helt okej men kunde inte så många låtar hehe. Crucified Barbara- tjejband, e inte så mycket för tjejer som rockband men dessa va helt okej, stötte på Tosse där, en gammal klasskompis sen högstadiet:) sov hos Helena å dom sedan, fick skjuts av Krille(Emmes bror) å Jesper dit så slapp gå uppför jobbiga backgatan haha.
Lördag- vaknade, mamma kom dit, slängde skräp, åkte till torget, käkade kebabtallrik på parkeringen i stadsparken haha, åkte till Ö&B, sen till Ja6 som Marcus säger, å sen till Helena å dom å sen kom Bosse å då åkte vi till hockeyn, där tog Håve ledningen med 2-0 i matcher<3
stannade i stan, hoppade på 121an i Hva, mötte Frida. åkte till Petra, hade tråkigt haha, sen sov vi
Söndag- vaknade, kollade film, åkte hem, hemma har jag ätit mat, slappat, haft ont i huvet, vart hos Jasmine å typ inget mer.

I veckan är det inte mycket planerat, hockey imon, hockey på onsdag, sen ingen mer hockey om Håve vinner dom 2, inte denna veckan ialla fall hehe.
MÅSTE HA MATTEPROV PÅ TISDAG!!!!!!!! MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE!!!! får inte skjuta på det mer nu. får verkligen inte!

Ne nu ska jag fortsätta kolla på 2½ men:)
Ha det bra. Pusspuss

Orkideer.

Kategori: Allmänt

Tänkte bjuda på lite av orkideerna jag tog kort på i fredags :P


Ehm ja, fin orkide ;P



Ne nu pallar jag inte lägga ut mer bilder :P

SERIESEGRARE! <3

Kategori: Hockey

Jaha kanske ska dela med mig här lite utav vad som hänt sen senast.

Torsdags så var jag ju ledig som sagt, hade bara hockey på kvällen.
Hockeyn denna kväll va väl sådär, Håve låg under i stort sett hela matchen med 2-0 mot Fbk. Men när det är ca. 4 minuter kvar av sista perioden kommer Melin indundrandes framför mål å gör 1-2. efter bara 30 sekunder kommer Grillen och gör 2-2, vilken glädje det blev då!
2-2 blev resultatet efter sudden och vi låg fortfarande i topp eftersom Cluben förlorade hehe.

Sov hos Pedut efter hockeyn, vi kollade på film å somnade lite efter 2 nån gång, Fridut befann sig redan där när jag kom dit :)

På fredan så gick vi upp runt 6tiden, åkte iväg mot rese lite efter 7. Mötte klassen där nere, hoppade på bussen å gav oss iväg mot Götet!
Vi kom dit runt halv 10, då åkte vi till Blomsterlandet för vi skulle på nån föreläsning om orkideer. Det va ganska intressant faktiskt, man fick lära sig lite om dom å sen fick man gå runt å kolla på alla fina blommor. Orkideer e ganska coola blommor faktiskt :P
Sen åkte vi in till stan igen, vi fick gå runt själva i en timme å sen skulle vi samlas i Nordstan för å kolla på Buketten där Helga jobbar. Vi tog några kort å sen stack vi hehe.
Sen gick vi runt på stan å kollade mest, shoppade inte nåt förutom en flagga haha :P
Vi tog bussen hem vid halv 7, å käranån vad jag va övertaggad inför lördan xD
Vi va hemma runt halv 9, mamma hämtade mig vid june. Gjorde typ inget när jag kom hem mer än å sitta här å uggla å va jätteglad å taggad typ :P
Somnade runt 5 nån gång på morgonen, vet inte riktigt vad jag sysslade med på natten xD sen gick jag upp vid 9 igen, hade vaknat å snurrat å vridit å vänt mig typ 1000 gånger under dom timmarna.

Vid 1 skjutsade mamma in mig till stan igen, mötte Pedut vid June å så gick vi å käkade. Sen vid halv 4 gick vi till Harrys å mötte folket. Vid 4 gick bussarna, härligt drag å alla va jätteglada:)
I hallen va det trevligt förutom att vi va inspärrade som apor i bur typ, trångt som fan va det å alla stog typ på varandra. vi va mellan 200-250 pers som va där.
Å som ni säkert redan vet så är ju Håve seriesegrare efter en 4-3 vinst mot äckliga cluben i sudden! Så jävla gött!!! :D
Hemresan gick snabbt, i Jkpg blev det några bira å sen möta Håve vid rondellen vid Kinnarps, helt underbart<3
Efter det så åkte vi inåt stan, vilket jävla drag de blev på 1an haha :D folket på bussen trodde nog inte vi va kloka i huvet ;P
Vistades på June i typ ett år kändes det som, typ frös ihjäl där innan bussen kom..
Men behöll glädjen för det :P Sen stötte jag å Pedut på Skunk på 3an, han såg ehm aa lite annorlunda ut mot vad han brukar, han passade dock i sitt smink ;)

Vet inte när jag å Petra somnade sen, måste nog fan vart närmare 4.
Vaknade flera gånger under söndan sen, mådde inte bra alls. Ont i huvet å kände mig febrig.. usch usch, därför har jag vart hemma sjuk idag.
Juste, kul att man känner sig välkommen när man kommer hem. Behöver väl inte säga mer än att jag fick en fjärrkontroll kastad på mig i ilska i söndagskväll?

Aja, ha det bra allihopa.
Bye bye

Taggad till tusen!!!!! :D

Kategori: Hockey

ÅHH NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR!!!!! :D:D:D:D
Jag är taggad till 1000 redan nu, käranån, å det e flera dagar kvar typ haha.
Jag tjatar redan på folket i skolan om det, haha stackare. Å fatta hur jag kommer vara i Gbg på fredag ;P

Asså hela den här veckan kommer vara så soft! :P Imon e liksom sista skoldan den här veckan, så jävla gött!
På torsdag e jag ledig, på kvällen har jag hockey, Håve - Fbk . Sen ska jag sova hos Petra för vid halv 8 på fredagmorgon sticker klassen till Göteborg! (y) Så vi är där runt halv 10 typ, vet inte om vi har fria timmar på stan då å sen sticka till den där föreläsningen vid 4, eller om vi har den tidiga föreläsningen å sen fria timmar, jag hoppas nog faktiskt på att vi har den tidiga föreläsningen hehe.

Asså i skolan så har vi så jävla roliga/konstiga smeknamn på folk! Haha ett bra exempel på det kom idag, vi satt i matsalen å då kläcker Petra ur sig, "Haha Sopsäcken umgås med Geten och Piraten!"
Vilka jävla smeknamn asså:P
Å sen hittade vi en ny snygging på skolan idag, han fick smeknamnet Armen bara för att han hade en snygg tatuering på armen haha! Synd bara att den snubben går på TTC, får ju inte se dom så ofta:/

Ne fan nu orkar jag inte skriva mer, ha det bra allihop!

Puss puss

Halfpippe!

Kategori: Allmänt

Ja så kan det gå när man ska säga halfpipe, ialla fall för våran kära Fritjof! :D

Nu är det bara lite mer än en vecka kvar till jag e ledig(torsdag), ska till Götet(fredag) å sen till Linköping(lördag)! så jävla go vecka kommer det bli!

Den här veckan har det inte hänt så mycket mer än att Hejarn stör mig nåt enormt! -.-

Ne orkar inte skriva mer nu. Have a great day!
Puss