Hockeyfreaket

Sjukgymnasten!

Kategori: Allmänt

Godkväll bloggen! slarvat lite med bloggandet igen, illa Ida!
Igår så hade vi FOG igen och vi skulle göra en skaftad/tejpad bukett, hann aldrig färdigt min för vart tvungen å sticka en timme innan vi slutade för jag skulle till sjukgymnasten. och hur det gick där vet jag väl inte riktigt hur jag ska förklara, var där i ca. 50 minuter, hon kände/drog i mina knän, och jag kunde fan ha nitat henne så ont gjorde det när hon tryckte på mitt innersta ledband. och det oroade henne att det även gjorde ont vid minisken när hon tryckte där.. så fick cykla i 2 minuter och sen göra lite andra övningar, och aj AJAJAJAJ mitt knä idag säger jag bara, tortyr typ, men jag ska fan kämpa! fick med ett program hem med några övningar så ska göra dom helst 2 gånger om dan, har gjort en idag, nere på golvet i köket å det slutade med att jag hade 40kg Hero över mig xD
Har även letat upp mitt träningsprogram för fingrarna å handlederna så ska försöka träna dom också några gånger om dagen, för jag orkar inte med det här längre. men när det gör ont så ger jag mig istället vilket är jävligt fel å göra, men när det gör så sjukt ont att jag bryter ihop, då gör det riktigt jävla ont, för min smärttröskel är sjukt hög! men denna smärtan knäcker mig lätt... 
Har även fått fram handledsskydden så ska ialla fall ha dom när jag jobbar med florist å gör buketter å så, för det brukar krampa å låsa sig då.. 

Usch vill inte till skolan imon, har typ världens mest meningslösaste dag! först mentor, kommer dit pratar i typ 5 minuter och sen får vi gå, den börjar runt 10 och nästa lektion vid kvart i 12, å då har vi lektion till 1 och sen slutar vi. usch så meningslöst tycker jag! 
Förra veckan så hade vi ju skolval och då vann Sverigedemokraterna med 45,3procent! och skolan tog det så jävla allvarligt att det kom ut i tidningen, på tv å i radio. tycker det är så sjukt löjligt så det är fan inte sant asså! det är ett jävla skolval liksom, komigen.. 
och jag läste nåt så jävla bra på FB innan idag som en person skrivit. det lyder såhär:

"Jag blir så jävla förbannad på folk som ska "Demonstrera mot rasism/SD". Liksom, inse fakta! Svenska folket har röstat, och det är såhär en del av folket vill ha det. SD har LIKA stor rätt att vara i riksdagen som Vänsterpartiet (Som har haft en del "lortiga" samarbeten med våldsamma organisationer.) Tragiskt att se.. ...FÖR YTTRANDEFRIHET, där ALLA får uttrycka sin åsikt."

Sjukt bra sagt tycker jag! För som sagt, det är svenska folket som röstat, det är såhär dom vill ha det, låt dom ha det då.

Ne orkar inte skriva mer nu, ha det bra!

Brudbukett

Kategori: Allmänt

Här är min brudbukett som jag skrev om som jag gjorde i måndags, gillar inte blommorna jag fick att jobba med som sagt, men tyckte jag lyckades hyfsat ändå ^^


Söndag.

Kategori: Allmänt

Åh dessa söndagar. Jag brukar faktiskt inte ha nånting emot söndagar, för det är en riktig slappardag, inga måsten eller nåt. men idag så känner jag bara att jag vill att dan ska va över. Har inte gjort nåt på länge eller så känns det som, förutom hockeyn igår då. och guuuud vad jag längtar till torsdag då det är hemmamatch igen!!

Ne men nu ska jag käka, höres

19 september

Kategori: Allmänt

God Morgon folket!
Gick upp för en stund sen, har varit å släppt ut Jasmine och nu har jag tänkt slappa resten av dan å kolla på film, är ju söndag trots allt..
Imon är det tillbaka till skolan som gäller, men ska inte gå hela dan för ska iväg till sjukgymnasten, är faktiskt lite nervös :s men får väl se vad hon säger, på ett sätt hoppas jag fan hon skickar vidare till nån läkare så det händer nånting..

Ne men nu ska jag kolla på film, hörs kanske senare. Ha det bra!

Hiss & Diss!

Kategori: Allmänt

Kände för att göra en hiss & diss grej, så det ska jag göra nu, kanske ska börja göra det varje vecka?

Börjar med dissen:
Jag ska fan dissa min mobil! Eller aa inte själva mobilen i säg, jag älskar den, men komigen, mitt batteri håller en dag ungefär även att jag laddade den i 10 timmar första gången och sen lät den dö, som man ska göra! men det håller ju fan inte! men det är visst så med dom flesta mobilerna som har toucheffekt. men det är fan 2010, dom ska ha kommit på nånting nu som gör att det håller längre så man slipper bära med sig laddaren överallt!



Sen har jag en sak till att dissa och det är sjukhuset i Jönköping +min knäskada.. detta är väl mest för att jag anser att jag inte får den hjälp jag behöver.. har vart där 2 gånger utan att nånting hänt, första gången jag va där så fick jag till svar ät dina tabletter och ta även dom tabletterna 2st 2 gånger om dan. andra gången, förra fredagen(10 sep) så punkterade dom knät på 70-75ml vätska. men på måndag-tisdag så är svullnaden tillbaka och jag är stum i knät igen så jag inte kan böja på det.. det här har tagit knäcken på mig, jag orkar inte längre. hade det varit mitt reumatiska så hade jag inte känt såhär, då hade jag kunnat hantera det på ett annat sätt.. men nu så orkar jag fan inte det längre. så nu får det fan hända nånting snart, tycker även synd om min mamma som ska behöva få all min ilska över sig, men kan inte hjälpa det..  



Hiss:
Elitserien i hockey är igång igen! hur jävla underbart är det inte?! visst för er ointresserade kanske det inte är nåt. men för oss som gått å längtat sen i april att det ska dra igång igen? vi som lever för hockeyn.. vi andas den, vi äter den, vi dricker den, jag vi LEVER för våran hockey rent ut sagt! och jag är en riktigt stolt hockeynörd, mitt liv består av hockeyn och mitt älskade HV71! jag kanske inte har nåt liv utanför direkt med 1 miljon olika vänner, men sålänge jag har mitt liv och mina vänner där så är jag nöjd! det är det som sätter en guldkant på min tillvaro <3



Tack å hej för mig!

Firade hemmapremiären med en vinst mot Brynäs och Pelle G upp i taket!

Kategori: Allmänt

Jaha dags å slänga upp ett inlägg här kanske. jag har egentligen haft lite saker som jag velat skriva om men sen har jag typ inte orkat när jag kommit till datorn xD 
vart hemma och sjuk torsdag å fredag, å är fortfarande men trotsade det idag och stack till hockeyn som får mig å må så sjukt bra, och alla människor där gör mig så jävla glad! :)
Vi vann idag med 5-4 i sudden, fan vilken seg match alltså! hawaiihockey på hög nivå verkligen.. men vi vann ju tillslut ialla fall och fick med oss extrapoängen :)
Käkade mumsig pizza ikväll med, var längesen nu. och nu sitter jag här och är aa uttråkad eller nåt, skulle vilja gå å leta fram en film i hyllan men vill inte ta mig utanför mitt täcke för det är kallt haha. 
 
Och asså nu måste jag yttra mig om det där förbannade valet imon, ja jag vet att det bara är vart 4e år och att det är Sveriges framtid det hänger på. men det kvittar vilket jävla parti man röstar på för det blir ingen skillnad! det är bara ett jävla valsnack dom håller på med, dom ljuger alltså för folket och säger att vi ska göra bla bla bla om ni röstar på oss så vi får styra sverige, bullshit! jag har alltid varit helt ointresserad av politik och ja jag är det fortfarande, sen visst finns det nåt enstaka parti man håller med om på vissa punkter, men man kan typ inte säga vad man vill längre, för då blir man kallad för det ena och det andra..
och nu måste jag ta upp det här med Sverigedemokraternas valfilm på tv4. tycker det är så sjukt töntigt att dom har censurerat den! det står att man kan gå in på SD:s hemsida och kolla på den, men säg den som inte har internet eller dator då? för det finns faktiskt människor som inte har det, men det vill inte folket inse.. ne jag tycker ialla fall att det är jävligt töntigt gjort av tv4.. 

Ne usch vad mycket det blev om politik kände jag nu, ska bli skönt när skiten är över imon. 
Ha det bra.  

För mig är du den enda!

Kategori: Speedway

Hejsan!
Ny vecka nu, igår så hade vi FOG hela dagen och då skulle man jobba i par och göra en brudbukett och en tärnbukett, men vem tror ni hamnade själv?! jo, jag! fast det var rätt skönt på ett sätt faktiskt, slippa diskutera med nån annan hur den ska se ut hehe.
Efter det så började engelskan, hoppade på den kursen igen för vi får läsa klart den till jul med denna läraren.
Efter skolan så stack jag, Petra & Frida upp till Ekhagen och Burger King som äntligen öppnat i Jönnet! men Frida var tvungen å sticka ganska fort igen tyvärr för hon skulle träna.
Sen så tog jag bussen hem vid 20 i 7, så vart hemma runt 8tiden. så blev bara slapp resten av den kvällen.

Idag så har det vart en seg men kort dag, å våran samhällslärare är så jävla dryg å helt jävla aa irriterande!! byta lärare? JA TACK!!
Sen vart det svenska, fixade färdigt instuderingsfrågorna och sen fick vi sluta tidigare, men innan den så kommer Janne (våran svenskalärare) in i klassrummet, vi 3 var dom ända där, å så bara brister han ut "Min bil har blivit stulen" å vi blev liksom helt eh oj, här på skolan eller? men det var visst i Sthlm, å det är andra gången det händer för han visst, måste va sjukt jobbigt å bli av med bilen asså! :/
Aja, va hemma tidigt idag, så har fixat klart i stallet, å gissa vem som la värsta bellen rätt ner i cementgolvet? jo det va faktiskt jag, å fy fan min svanskota säger jag bara!
Ikväll så trotsar vi regnet och sticker till Vetlanda, Robin ska ju liksom va med ikväll, går ju inte å missa ;)


Robin på en träning för ett tag sen :)

Ne men hade väl inget mer å skriva nu, bild på min brudbukett kommer upp när jag lagt in dom på datorn, bye bye!

fuck this shit!

Kategori: Allmänt

Godkväll bloggen. va några dagar sen nu, har väl inget å skriva egentligen. kom hem från kinnarps för en stund sen, håve mötte frölunda i en träningsmatch. träffade på Maja där också :) sen vid halv 7 så spelade NBS mot Hvs veteraner, veteranerna vann med typ 14-4 haha!

Ne men jag är på sjukt dåligt humör, ska sluta försöka vara förstående eller bry mig om folk, det ända man får tillbaka är liksom, ja vafan får man tillbaka egentligen?! inte ett jävla piss!

Bilar.

Kategori: Allmänt

Asså det är bara måndag å jag har redan tröttnat på den här jävla veckan!!
nåt som ska bli skönt är att pappa åker till Värmland imon så jag å mamma får lite ensamtid.. vi lämnade Saaben idag så nu har vi bara golfen, men jag sitter och funderar på om vi inte borde ha en lite vettigare bil, för jag menar golfen är liksom aa en golf, man får inte i 1an om man inte står helt jävla blickstilla med bilen, 2an strejkar ibland, den låter som fan, finns ingen stereo å inget sån där i ratten som jag inte minns namnet på nu, men man får ta i för kung å fosterland ialla fall när man ska svänga, and I don't like it!!
okej nu är jag ganska gnällig men ändå, ge mig gärna nån av dessa!


Nya Saab 9-5, yummie!

eller min eviga drömbil, en Hummer H2 <3

eller en Dodge Charger

Ska försöka hitta mig en rik man som kan ge mig en Hummer hehe ;)
Nu ska jag kolla på 2½ män, höres!

Måndag 6 september 2010!

Kategori: Allmänt

Yey har fått igång min dator igen! den har typ strejkat sen i fredags nån gång, icke kul..
Idag va det tillbaka till skolan, alla fick varsin uppgift som man skulle göra, jag fick t.ex "Älskar orange, 230kr", då gjorde jag en bukett med 6 orange/rödaktiga rosor, 4st orange/svarta germini och 2st bärhypericum å som manschett använde jag bergpalmsblad, lite coola spretiga blad faktiskt, blev hyfsat nöjd med buketten, å jag höll mig till det sagda priset, 230kr jämnt :P

Å jag har haft sån jävla otur det senaste, för några helger sen så skulle jag sätta i plattången i våran ena hall nere och då sabbas strömmen där så nu funkar inte det, hände likadant förra året nån gång tror jag, och igår så såg jag att mamma fixade nån kvällsmat i micron så skulle jag kolla för såg inte för locket var ivägen, så jag öppnar luckan och sen när jag stänger den så bara poff dör micron!!! å jag ba meh, neeeeeeejjjj!!!
asså hur överlever man utan micro?! hatar å leva utan micro..

jaha hade väl inte så mycket mer å skriva, juste, är världens lyckligaste med för Hamphamp är tillbaka på skolan ;) hehe
nee men, hejdå!

Kräftskiva!

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen! eller jag har iofs vart uppe sen 20 i 9 typ.. men har bara luggit och slappat sen dess typ. 
Vid 2 så ska vi på kräftskiva, ska bli trevligt! :) å bli mumsigt med kräftor:P
Igår så gjorde jag ett sånt där valgrejs på nätet bara för att jag var uttråkad typ haha, och jag fick typ 47% på vänstern, 44% på Sverigedemokraterna å nåt på 30% på Fi! haha, å minst fick jag på typ moderaterna å piratpartiet. 

Nu ligger jag i sängen å myser med Henna <3 å har inte mycket mer å skriva nu, ha det bra!
 

The devil standing on the doorstep now

Kategori: Allmänt

Hallo gott folk. Äntligen fredag! haft en bra vecka? kan jag väl inte påstå att jag haft direkt. och ingen pratik igår eller idag heller för den delen pågrund av mitt jävla knä. väntar på att läkaren ska ringa och berätta vad han tycker, men han har inte gjort det än..
Igår var det Adelövs marknad, köpte 2 par öronhängen i silver, en ring i silver, ska försöka komma ihåg å ta bilder och lägga upp här.

Idag så händer det inget speciellt, börjar bli uttråkad, försökte sova bort halva dan bara för jag inte har nåt å göra haha, men eftersom pappa är ledig idag så går man som på nålar här hemma bara för att man kanske gör nåt han inte gillar..

Å jag måste byta lakan idag, mitt underlakan är mer utanför sängen än i den haha, häromnatten så vaknade jag av att jag låg under lakanet haha, måste va en vilding när jag sover, för allt i min säng är alltid en röra :P

aa men har väl inte mycket mer å skriva nu, ha det bra.

underbara älskade du <3