Hockeyfreaket

Bakisdag!

Kategori: Allmänt

Godkväll på er!
Käranån vilken jävla bakisdag detta har varit! Men lätt värt det för fredagkvällen/natten var helt toppen! :D
Sov i lägenheten inatt, när vi kom dit efter krogen inatt så började jag å Petra kolla på nån psykfilm typ, ingen av oss fattade nånting xD sen gick jag och la mig, somnade sent och vaknade vid halv 8 igen och kände att jag ville hem, för fyfan, var typ fortfarande lite full när jag vaknade, och sen övergick det till bara huvudvärk.
Sen satt jag å Petra där tills Eva å dom kom tillbaka med bilen, sen gick vi hem till henne och sen åkte vi typ direkt å käkade på Donken, fan va gott det va med mat alltså!
Sen när jag släppt av henne så åkte jag hem, när jag kom hem så gick jag och bytte om, ÄNTLIGEN mjukisbyxor, sen har jag bara luggit i sängen och glott på film, och sovit en stund också, å mamma & pappa har smittat mig med sin jävla förkylning! så har asont i halsen och näsan rinner :/

Kollade på Water for elephants idag, så jävla bra! och jag lipade massor när dom misshandlade djuren, mår så sjukt dåligt av såna människor :(



sen kollade jag på nån serbisk film, handlade typ om en snubbe som gjorde porrfilmer, och sen typ blev han drogad å låg med sin egen son tillslut :s men sen så kom familjen överrens om att det var bättre dom dog så då sköt han dom alla i deras säng, och då kom det nåt nytt porrbolag dit, helt jävla sjuk! :s


Bilden är från slutet av filmen..

Jag saknar dig!

Kategori: Filmer & Musik

Filmen jag skulle tipsa om heter Jag saknar dig, och boken heter Jag saknar dig Jag saknar dig.
Var på förhandsvisningen av denna, och det var nog bästa filmen under hela 2011! Man blir riktigt berörd av den och efter den är slut så mår man nästan dåligt, det var inte ett öga torrt i biosalongen under filmen.
Och musiken av AiluCrash i är heeeelt underbar!





            
Lyssna på låten så förstår ni vad jag menar!

Fredag!

Kategori: Allmänt

Usch idag är det ingen rolig dag, har haft sjukt ont i huvet i några dagar men idag så var det riktigt illa.. Spänningar framme i pannan och riktigt ömt, fattar inte varför jag har det då jag både äter och dricker ordentligt, tar även värktabletter då och då men dom verkar inte göra nån verkan..

Regnat som fan gör det med, var visst klass 1 varning på regnet runt omkring här, så risk för att det kommer runt 50ml, kul verkligen!

Har inte gjort så mycket idag, mest slappat pga huvudvärken. Vart och hälsat på morfar också, har inte vart där på evigheter typ.

Ikväll så blir det bara en lugn hemmakväll med hemmagjord pizza och godis, mums!
Ska nog ha en liten filmkväll tror jag, behöver vila mitt huvud, borde väl inte sitta här egentligen, men finns inte så mycket å göra här ute i skogen när det regnar tyvärr:/

Tänkte tipsa om en sjukt bra film sen som har premiär idag, åhhh vad jag vill gåå!!
Aja, hejs.

Ommöblering!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
vet egentligen inte vad jag ska skriva, hade bara lust å skriva nånting haha.
I lördags hade vi kräftskiva här hemma, var riktigt trevligt! god mat å trevliga människor :)
håller på att flytta runt på mitt rum just nu, och jag vet inte riktigt hur jag vill ha det så just nu så står min ena hylla med min tv på mitt i rummet haha. Men har fixat ett skrivbord nu så sitter med datorn vid det istället, mycket bättre!

Igår när jag å mamma skulle åka till Aneby så stannade Golfen mitt i korsningen typ, så fick springa ut å knuffa på den, och samtidigt kommer en snubbe i en bärgningsbil som hjälper till å knuffa den över vägen.
Men sen när han ska åt samma håll som vi, så startar den å vi kör iväg före honom xD hahah, han måste trott att vi var dumma i huvet eller nåt xD
sen åkte vi till macken och tankade men då startade den inte där så då fick jag knuffa iväg den en bra bit, men när vi stått där en stund så startar den igen xD då åkte vi till Lönnen så sprang jag in å köpte mjölk medan mamma hade bilen igång, sen åkte vi direkt hem.
När vi kom hem och kollade i motorn så hade fläktremmen vänt på sig och det verkade ovanligt fuktigt i motorn, men idag köpte vi ny rem som pappa fixade dit och sen har vi laddat batteriet så nu går han förhoppningsvis igen, min Bulle!

Imon är det fredag och jag är sjukt partysugen, men varenda jävel jobbar känns det som eller har inte lust å så vidare.... men nästa helg ska vi ut å då hoppas jag verkligen att det blir kul!
På lördag ska jag iaf träffa tjejerna :)

Ne nu ska jag fortsätta fundera på hur jag vill ha mitt rum, bye bye!

110808

Kategori: Allmänt

Ja här var det ju ett tag sen man skrev, får lust att skriva ibland, som nu typ, men har inget å skriva om..
Händer liksom inte ett piss i mitt liv, arbetslös å allt.

I torsdags var jag å såg Jag saknar dig med Fia, å fy fan vad underbar den var! Måste se igen, måste ha den när den kommer ut på dvd om typ hundra år.
Sen i fredags så stack hon å jag till Liseberg, i spöregn! men vi hade kul ändå, fast jag mådde så sjukt dåligt, blev yr å illamående så ramlade typ ner för trapporna :/ så ska ta en åksjuketablett nästa gång jag ska dit tror jag..
Vi åkte hem runt 6tiden därifrån för vi orkade typ inte åka mer å så hade vi spelat en del så det fanns inte så mycket kvar å göra.
Sen lördagen åkte jag å lämnade tillbaka hyrbilen och sen åkte å fixade lite grejer med mamma.
När jag kom hem så började jag måla huset, kommer bli så jävla nice!!

Söndag var slappdag som vanligt, och idag så hade jag bokat tid för spruta på reumatologen, så fick en i höger fot och en i vänster knä, där tömde hon även 54ml vätska, så inte så konstigt om jag har varit stum i benet..
Imon ska jag tillbaka in till ögon och sen ska jag ha med mig Marcus hem, hoppas på att det blir speedway på kvällen med, hoppas dom tar igen sig å vandrar lite uppåt i tabellen.

Ska ha Hero på rummet ikväll, å han har vart här i en halvtimme å jag har redan fått några utbrott på honom.. Men lika bra att Henna får sova nere nu när hon är dålig i magen eftersom jag inte vaknar om hon behöver gå ut. Så då behöver jag ha det här ADHD barnet här, liksom skillnad å ha 45kg Hero i sängen jämfört med lilla Henna, min lilla muffin <3

Det här blev visst långt hehe, gonatt!