Hockeyfreaket

Nyårsafton!

Kategori: Allmänt

Goddagens på er!
Sitter här nu och väntar på att klockan ska gå så jag kan bege mig in mot stan och sen ska vi fara iväg mot göööötet! WOHOO!! kommer bli så jävla awsome! är sjukt taggad haha
Har köpt biljett till Sticky Fingers så får se hur det blir där, dom har dessutom öppet till 4 vilket är jävligt gött :D
Har packat färdigt allting och målat naglarna så är skönt om dom kan torka lite snabbare också :P
har inte haft målade naglar på flera månader typ känns det som ^^
Igår så traskade jag på stan och A6 med Petra i några timmar innan jag stack till hockeyn, och håve vann tro det eller ej med 4-0, mot Frölunda dessutom så behöver inte skämmas i gbg idag haha.
Efter hockeyn var det en tjurig pojkvän man hade också, suck så jävla jobbig, var riktigt irriterad igår när jag kom hem, och jag tänkte/tänker inte va den som kommer krypandes om han tror det!
Visserligen snackade vi lite igår och han verkade lite gladare då, men får väl se om han fylleringer vid 10 ikväll och hickar som en galning :)
Ne nu ska jag käka lite, och gott nytt år på er!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Såg att det funkade för mig med ett tidsinställt inlägg hehe
Har vart i eksjö en sväng idag, shoppat ett linne och två ringar och sen var jag med mamma på ortopeden, sen åkte vi hem och ikväll har vi käkat pizza och myst lite eftersom jag inte ska va hemma varken imonkväll eller på hela helgen :P
Sitter just nu och diskuterar med tjejerna på fb om götet, ska bli toppen! väldigt skönt å få komma iväg lite :)
och imon så ska jag å shoppa lite med Petra på stan och så ska vi nog möta Emme en sväng också ^^
Imon så är det även dags för hockey igen, så får jag träffa min sötnos igen :) så imon blir det nån öl och så på hockeyn och vid 16 på lördag bär det av mot götet! WOHO!! :D
åh jag är så jävla taggad haha, vill ha lördag nu nu nu nu NUUUU!!!! xD
ne just nu orkar jag inte skriva mer, byebye

Test!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara testa det här med och tidsinställa inlägg, får se om det funkar!
haha så detta är alltså bara ett testinlägg :P

Dag 28.

Kategori: Allmänt

Dag 28 – Det här saknar jag

Detta var ju svårt å tyda, ska det va en grej jag saknar eller person?
För om det är person/djur så saknar jag alla som dött ifrån mig detta år, vilka är mormor & morfar, Henna och Stefan Liv, speciellt Stefan och Henna är riktigt jobbigt. För mormor & morfar var ju ändå väntat liksom..
Men om det ska va nån grej jag saknar så är det att åka på bortamatcher på hockeyn, har inte alls åkt mycket dom två senaste säsongerna, vilket är jävligt tråkigt egentligen då det är sjukt kul, iaf på vägen dit, hem är det inte alltid lika kul, men man lär alltid känna nån ny person, och man har jävligt kul. (om man inte hamnar i familjebuss förstås)
Så det är väl vad jag saknar,
sen saknar jag faktiskt också att vi vänner inte umgås lika ofta längre pga jobb och alla möjliga saker, för senast så gick det typ en månad mellan att vi allihopa träffades..

29 december 2011

Kategori: Allmänt

Goddagens på er!
Ska sticka till Eksjö om en stund, ska kika lite i en affär om jag kan hitta nåt nytt till nyår, skulle va skönt å ha det bestämt innan vi sticker till götet på lördag :P
Sen ska mamma till ortopeden också i Eksjö å sen får jag väl se vad som händer, tänkte jag skulle fixa lite på mitt rum idag när jag kom hem, eller om man skulle gå en promenad, fast då kanske man blåser bort hehe, är typ en liten storm här nu, som säkert bara kommer bli värre under dagen.
Ne hade väl inte så mycket mer å skriva, byebye!

Dag 27.

Kategori: Allmänt

Dag 27 – Min favoritplats

Där måste jag nog ändå säga Kinnarps Arena, även om man är lite hockeytrött så trivs jag alltid där, jag mår så bra med allt hockeyfolk, med alla vänner, sen spelar ju självklart håve i sig in att jag trivs där, men det är stämningen, luften, allting liksom.
Finns inget härligare än när det vart sommaruppehåll och man kommer dit och kollar på nån träning, och så går det en liten lätt rysning från tårna ända upp till nacken hehe
Förstår verkligen inte hur jag kunde hata hockey när jag var mindre, jag vet faktiskt allvarligt talat inte hur jag skulle klara mig utan hockeyn ibland, det har hjälpt mig i många situationer då jag vart förbannad, ledsen eller vad som helst, då får man skrika av sig på motståndarna utan att nån bryr sig, kan inte bli bättre asså! :)

Göteborg!

Kategori: Allmänt

Godkväll på er!
Var några dagar sen jag skrev här nu, mår inget vidare efter all julmat, är lite halft illamående hela tiden men annars är det väl okej ^^
Planerna för nyår har blivit väldigt ändrade haha, kör lite crazy i år och sticker till Götet! Hur gött liksom?! Men får ju dock inte pussa på min pöjk vid tolvslaget buhu, hehe
Men vi brudar ska iaf fylla en bil och ge oss iväg! :D ska bli så sjukt jävla kul!!
Förra veckan så jobbade jag i blomsteraffären och det var riktigt kul, men man var ju rätt jävla trött under helgen sen. Älskling var här och firade jul med min familj på kvällen, fick ett par sjukt snygga öronhänge från honom, dyra designöronhänge dessutom! hihi
Men bjöd med han på hockeyn på fredag, så får en helkväll med honom eftersom jag inte kommer va hemma i helgen.
Och på fredag ska jag nog gå på stan en sväng till, vill hitta nåt nytt till nyår liksom :P
Ne jag vet väl inte riktigt vad jag ska skriva, ska nog försöka sova tidigt, är rätt trött också eftersom Salle väckte mig vid halv 9 idag, han kan verkligen inte sova ut!! så hiiimla irriterande eftersom jag älskar och sova haha.
Ne men godnatt på er!

Dan före dan före dopparedan?

Kategori: Allmänt

Godkväll på er!
Är inte så trött ikväll faktiskt, fast jag behöver sova eftersom det är dags för jobb imon igen. Har gjort runt en 50 planteringar på jobbet idag, behöver jag nämna att jag har svarta fingrar eller?
Har ansvar för buden så jag ska se till att allt är färdigt och så, och vid halv femtiden idag så sa både Anki och Elin att jag ser trött/färdig ut, och säger folk det så brukar man se rätt sliten ut, tur att jag får hålla till på baksidan i butiken :P
Å jag kan knappt stödja på min jävla vänsterfot, har den omlindad dagligen typ och lever på värktabletter och mina andra inflammationshämmande och cellgifter, vilken bra kost hehe. Men jag överlever när jag jobbar, det är som värst nu på kvällen egentligen, då kan jag knappt gå.. Men men, efter jobbet imon får jag va ledig några dagar ialla fall :)
Fått en grym julklapp av chefen idag med, en fet julsäck med godis, woho! julen är räddad haha
Ne nu ska jag nog kika lite på tv och sen sova, godnatt!

Dag 26.

Kategori: Allmänt

Dag 26 – Mina rädslor

Man är ju alltid rädd för att förlora sina nära och kära, men efter det här året så är det sjukt lätt för mig att acceptera detta...
Men en av mina rädslor är vatten, jag har sjukt stor respekt för vatten, speciellt djupa vatten, om jag badar nånstans å inte når botten så får jag panik i stort sett å börja vifta allt jag kan typ för att ta mig in mot land eller vad som helst.
Annars är jag väl inte så jätterädd, men respekt har jag för vissa saker, men det ska man ju ha så ^^

Dag 25.

Kategori: Allmänt

Dag 25 – En första

En första vad? Fattar inte vad som menas så därför skriver jag ingenting heller mer än det ^^

3 dagar kvar!

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Idag har det vart fullt ös på jobbet, har ju ansvar för alla bud som kommer in och dom som ska ut. Så det är fullt ös, medvetslös som gäller! Men det är jävligt kul!
Ligger i sängen nu och slappar bara, dags å sova snart och jag är sjukt trött faktiskt.
Så ska nog leta upp en film jag kan somna till ^^
Hade väl inte så mycket å skriva egentligen, dagarna innehåller ju bara jobb nuförtiden, men det e gött ^^
Idag så är det ju Stefan Livs födelsedag, han skulle ha blivit 31 år idag, så idag skänker jag en extra tanke till underbara Stefan och hans familj. Du är så jävla saknad! Har ju väntat på att du skulle komma hem till Håve..
Men den 10 januari så hissar vi tröjan din, och i april är det vi som lyfter bucklan för din skull Stefan!
Alltid saknad, aldrig glömd! <3

Söndagkväll.

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Sitter här nu och väntar på min älskling som ska sova här inatt :) myspys <3
Imon är det dags för å jobba julvecka, så sjukt kul ska det bli, kommer va aptrött men vafan gör det när man jobbar med världens bästa! :)
Just nu kollar jag på SATC, jag å baby ska nog fortsätta kolla på det eftersom han också gillar det hehe :P
Byebye!

Lördag.

Kategori: Allmänt

Godkväll alla!
Sitter här nu i min ensamhet, rätt skönt faktiskt. Känner att jag behöver lite egentid. Har varken svarat när det ringt eller kommit sms. Bara vart helt själv.
Igår så skulle jag ju egentligen vart chaufför åt syster och sen skulle även jag själv ut en sväng, men det blev inte nånting av det, vilket var rätt skönt egentligen.
Så satt bara hemma och kollade på film och mös, eller okej, jag däckade vid halv 11-11 nån gång pga min jävla huvudvärk att cellgifterna.. så jävla trött på dom, behöva ha huvudvärk och spy varenda jävla vecka, samma visa heeela tiden.. Inte ens huvudvärkstabletter eller nåt hjälper, utan dom där gifterna spelar ett jävla spratt med min kropp..
Idag så har jag vart hos en syster en sväng, å nu ikväll blev det pizza och slapp.
Ne nu ska jag fortsätta kolla på SATC. Bye bye!

Dag 24.

Kategori: Allmänt

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Tanken på att min mamma ska dö kan få mig å börja storlipa, men det blir bara så när jag tänker på mamma. Sen så gråter jag i stort sett varje natt för att jag saknar Henna, fattar knappt att jag har några tårar kvar ens.
Sen kan för mycket prat om Stefan Liv få mig att gråta, min största idol nånsin liksom..

Dag 23.

Kategori: Allmänt

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Hockey, Christopher, mina underbara vänner.

Gekås!

Kategori: Allmänt

Godkväll på er!
Mina inlägg inatt var väl inte sådär jätteglada, men så var jag ju inte jätteglad heller, men men. Alla har rätt till en åsikt :)
Idag så har jag städat iordning på mitt rum å julpyntat lite hehe. Sen vart och kollat på mormor och morfars gravsten som kom dit igår, det va riktigt fin, dock så var korset på dödsåret lite otydligt, såg ut som en etta, men jag och mamma var ju där när det var mörkt så får åka dit å kolla lite ordentligare nån dag. Sen var vi hos syster en stund och imon så ska jag och syster till Ullared, wiho! Andra gången på mindre än en vecka för mig, fjärde gången i år haha. Men jag ska få min födelsedagspresent av henne där så :P
Sitter och lyssnar på julmusik just nu, är lite småtrött, men ändå inte tillräckligt för att gå å lägga mig hehe, men imon ska jag upp jääättetidigt eftersom jag å syster ska ge oss iväg hur tidigt som helst. Men lätt värt det!
Vet inte vad jag ska hitta på mer ikväll innan sovdags, om jag lyckas somna innan 4 förstås, gör jag inte det så kommer jag nog dygna, sjukt längesen jag gjorde det. Men får bli ändring på det, måste vända tillbaka dygnet då jag ska jobba nästa vecka, men kommer ju va trött på kvällarna då så kommer nog däcka rätt gött då :P
Ska nog leta upp lite gammal go nostalgimusik, puss på er!

Dag 22.

Kategori: Allmänt

Dag 22 – Det här upprör mig

Hmm, jag som är lättirriterad kan bli upprörd av det mesta. Men nåt som retar mig nåt förbannat är när folk säger att det inte finns fattiga personer i Sverige, det enda dom tjatar om är att man ska donera pengar till Afrika å alla jävla pepparkaksland. Vet inte hur många gånger jag stött på såna på stan eller på ICA eller liknande från typ röda korset å grejer, och mitt svar när dom frågar om jag har några kronor är att jag kan börja skänka pengar när det faktiskt går till det dom säger, för av en miljon säger vi så går endast några tusenlappar dit dom ska, vilket är riktigt jävla skamligt. Och jag tycker man ska hjälpa dom behövande i Sverige först och främst, stoppa all jävla invandring så att vi svenska ungdomar har en chans att få jobb, då skulle även brottsligheten i Sverige minska, det finns även svenskar som är dumma i huvudet, men 90% av dom i fängelsena är inte svenskar, dom utlänningar som sköter sig i samhället och även sköter sitt jobb kan jag acceptera. Men jag har alltid varit och kommer alltid vara emot invandring. För när det inte får sjungas nationalsången och hissa svenska flaggan I SVERIGE! då är det nånting som är jävligt fel, men varför är det såhär då? jo, pågrund av invandrarna, för det är rasistiskt, ehm ursäkta? tänk om vi skulle åka ner till nåt jävla land, typ Irak och säga att ne ni får inte hissa eran flagga och inte sjunga eran nationalsång, då blir det ett pannskott kan jag lova. Sverige har blivit så jävla mesigt, och det är tack vare den sittande regeringen. Jag har aldrig varit politiskt involverad, och jag håller inte på nåt speciellt parti, utan jag vill ha lite från alla. Så det skulle förmodligen inte bli bättre om det hade vart soccar som satt där, men detta måste få ett slut nånstans, och då måste regeringen gå in och styra upp det, men det går inte med folk som åker taxi för flera hundratusen, eller såna som bor gratis i miljonlägenheter.
Nej nu orkar jag inte skriva mer, jag retar bara upp mig själv som en jävla idiot...

I'm hiding in the dark so no one can see my tears.

Kategori: Allmänt

Att sova själv dom senaste två veckorna har varit ett helvete, även att jag har Zakera i sängen så är det något som saknas, jag saknar din tass på mitt ben, eller dina lena öron som jag kunde klappa för å lugna ner mig, på dagarna kan jag må hyfsat bra, men på nätterna är det ett helvete. Jag återupplever dina sista ryck gång på gång, men vågar inget säga till någon, jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka, jag skulle kunna offra allt jag har för å få min älskling tillbaka....
Varför skulle du försvinna från mig? Varför just DU?! Jag saknar hur du ligger i sängen och morrar på dom andra när dom är utanför dörren, jag saknar hur du skyddade mig, nu är jag bara ensam kvar. Jag vill bara få vara med dig, bara få hålla om dig, få hålla om dig en sista gång. Få pussa på din mjuka nos.
Är smärtan tillbaka för att stanna? Eller varför har jag helt plötsligt börjat må så dåligt igen? Varför kan jag inte sova längre? Jag började må bättre ett tag, men sen bara kom smärtan tillbaka, saknaden blev gigantiskt, det har den alltid varit, men helt plötsligt blev den större än gigantisk. Saknaden sitter i hela dagen, varje dag, alla dagar i veckan. Tårarna rinner såfort jag tänker på dig.
Ingen kan förstå den kärleken jag hade till dig. Ingen kan förstå hur mycket jag älskade/älskar dig.
Du var mitt allt, du kommer alltid vara den som betytt mest för mig oavsett vad som kommer hända framöver i mitt liv. Du har hjälpt mig genom så mycket, alla gånger jag brytit ihop pga olika anledningar så tittade du alltid på mig med dina bruna underbara ögon, sen satt du alltid vid min sida oavsett vad. Snälla kom tillbaka, snälla snälla snälla......


Jag kommer alltid att älska dig av hela mitt hjärta!

En oförglömlig kväll, den 10 december 2011!

Kategori: Hockey

Godkväll!
Vaknade idag vid halv 8 och var sjukt törstig, och tur var väl det för vid 8tiden så messar Helena mig och frågar om jag vill följa med till kvinnornas paradis, nämligen Ullared! Ofc, hehe..
Så mamma skjutsade mig till Lekeryd och sen gav vi oss iväg, hittade inga kläder men sjukt mycket heminredning och sånt, är ju helt såld på sådant nu, vill göra om massor hehe, men eftersom man är fattig som en jävla lus så fick det bli en tavla bara :P men man kan ju alltid "leka" med det man har hemma liksom å göra om det :P
Så får se om det händer nånting på rummet framöver ^^
Ska väl ändå skriva nånting om matchen igår med, matchen i sig var riktigt jävla kass, men Andreas var sjukt bra i målet, vilka räddningar mannen gör! Men själva upplevelsen var ju underbar, introt var det bästa i Sveriges historia har det sagt, och det var mäktigt vill jag lova!! Vi hördes visst ända upp på berget(egna hem/öxnehaga m.m) så vi måste ju vart grymma ändå trots att det kändes lite mesigt när man stog mitt ibland det! Så jag ger en stor eloge till alla som jobbat med matchen och verkligen lyckats, och ett stort tack till Håve för denna oförglömliga kväll! <3
Påväg hem så ringer Frida det lilla födelsedagsbarnet, dom skulle ut på krogen och ville att jag skulle följa med ut, men dels var jag halvvägs hem, sen var jag lerig, frusen och icke rätt klädd för det, men nån helg framöver så ska jag se till å dra ut mina töser! Imorgon får jag ialla fall träffa dom igen, mina älskade små fyllon hehe
Avslutar med några bilder, byebye!

1 dag kvar!

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Sitter här och är riktigt taggad inför morgondagen, har verkligen överskottsenergi till tusen hehe.
Ska bli så jävla kul alltså! Tycker dock att det är lite synd att det är förbjudet å hoppa på läktaren då det inte är säkert att den håller......... man ba, ehh jaa men åh vad säker jag känner mig nu, vågar man ens gå upp på läktaren liksom? men men, imon kör vi, HATA CLUBEN!!
Jaa jag vet inte vad jag ska skriva här egentligen, för jag är så jävla taggad inför imorgon så kan inte tänka på nåt annat :P
Så imon blir det riktigt varma kläder och sen får jag se om jag har lust å stanna i stan eller inte efter matchen..
Så jävla gött att jag har fått världens jävla skoskav på min ena häl, lagom tills man ska stå upp typ mellan 17 och 21, YEY! men värt det :P
Ne nu ska jag fortsätta lyssna på musik å bara glo runt på internet hehe, byyyye..

Elmia Arena är invigd!

Kategori: Allmänt

Tänkte börja med ett "godmorgon" men kom på att klockan kanske är lite mycket för att säga godmorgon.
Jag känner att jag verkligen har vaknat på helt fel sida idag, och när Nordea gör som dom gör så blir jag ännu mer förbannad å irriterad.. å inte nog med det så ska man behöva ge sig iväg i det här jävla regnet också, suck......
Idag har håve haft sin första träning på utearenan, det såg ganska kallt ut på bilden hehe.
Ne nu ska jag dra, byebye!

Google Chrome

Kategori: Allmänt

Godkväll! Ligger och småkollar lite på Grimm på tv nu samtidigt som jag spelar lite onlinespel, har fått sån jävla irriterande hosta och det kommer bara då och då under dagen, vilket är skönt iofs så jag slipper hosta som en idiot hela dagarna, men det kliar som fan i halsen när den väl kommer..
Jag har ju alltid vart en trogen Internet Exploreranvändare, fattar egentligen inte vad folk har emot det :s men idag så gick jag emot mig själv och skaffade google chrome som jag hört ska va såååå mycket bättre, fattar inte vad det bättre är förutom att designen ser lite annorlunda ut.. men kör väl vidare på detta så får jag se om jag går tillbaka eller om jag stannar vid chrome.
Ne nu ska jag fortsätta kika på Grimm.

Dag 21.

Kategori: Allmänt

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Kommer inte ihåg vad jag skrev på det andra "ögonblicket"? haha
Men denna gången så väljer jag iaf guldet 2010, kommer ihåg att vi inte fick åka upp till Sthlm och kolla på matchen eftersom järnkaminerna är dumma i huvet som kommer med massa hot och skit, samma dag så skulle vi fira Carro, hon hade fyllt 15 om jag inte minns helt fel, så jag satt på golvet typ 30cm från tvn och kollade på matchen, och minns när guldmålet kom å jag va den enda som fattade att det blev mål, så jag verkligen hoppar upp från konstigt sittande stil på golvet till å stå och jubla på golvet, först då fattar dom andra att håve gjort mål och vunnit guld haha, men så jävla kul var det, och jag ska tillägga att jag käkade typ upp varenda nagel jag hade för jag var så sjukt nervös :P

8 december 2011

Kategori: Allmänt

Hejsan bloggen!
Var några dagar sen jag skrev nu igen, idag har jag bara vart på en skogspromenad med Twist.
Igår så gav jag mig iväg i snöstormen in till Aneby och bjöd tjejerna på fika, Elin har asläckra fjädrar i håret, lite sugen på att skaffa det också faktiskt!
Sen så kom älskling hit en sväng, vi kollade på det The Expendables och hade det bara mysigt <3
Vi har vart tillsammans en vecka imon, känns som det var igår vi stog utanför Kinnarps och bestämde att det skulle bli vi hehe.
Idag så var det invigning på utearenan, så man behöver inte va rädd för att den inte skulle bli klar till på lördag..
Längtar en massa till lördag, ska bli riktigt kul faktiskt! Det kommer nog även bli riktigt kyligt, men lätt värt det hehe.
Har väl inte nåt mer å skriva direkt eftersom det inte händer så mycket i mitt liv just nu ^^
kanske skriver nåt mer senare, bye bye!

2 december 2011

Kategori: Allmänt

Då var vi inne i december nu då, hur sjukt känns inte det då? alltså är det bara 22 dagar kvar till julafton :)
vill verkligen ha jul nu!
I onsdags var min sista praktikdag på VäxtHuset i Aneby, lite surt faktiskt. Men Christopher kom å hälsade på så min kväll slutade inte så dumt ändå :) 

Igår var det dags för hockey igen och det slutade äntligen med vinst, efter straffar visserligen men 2p är bättre än noll så :P
Hände nåt efter hockeyn också hehe, för lille Christopher Sahlin är nu min :)

Idag har jag inte mått nåt vidare, riktig jävla huvudvärk så gick en riktig långpromenad i skogen med min mor :)
och sen har jag bara slappat, å nu ska jag lyssna på musik å fortsätta mitt fredagsmys ^^

Godnatt på er!