Hockeyfreaket

förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt.

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Vart en jobbig dag idag, begravningen för mormor var nämligen idag. <3 men på ett sätt så känns det "skönt" att den här dagen är över, man slipper liksom gå å vänta på den mer nu..
Det var en jättefin begravning, å även om man var riktigt ledsen så vet man att lilla mormor har det bättre nu!

Efter det stack jag å pappa in till stan å gjorde mitt pass, äntligen.. även fast jag erbjudit mig å stanna hemma eftersom att saker är som dom är nu.... men får väl se om man kommer iväg, hade ju ändå vart en upplevelse liksom.. men men.

Asså studenten närmar sig med stormsteg, helt sjukt.... jag var taggad för bara nån timme sen, men nu vettifan vad jag vill egentligen.
Mina jävla sömnproblem har kommit tillbaka verkar det som, jag känner mig sjukt stressad, mår illa och konstant hungrig. ändå vill jag inte äta.

har inget mer å skriva, känner mig bara jävligt nere pågrund av, allt....
hejdå.

Dag 09 – Min tro

Kategori: Allmänt

Dag 09 – Min tro

Var ju längesen jag gjorde nåt med den här listan kom jag på när jag satt å läste lite på min blogg..
Å ja, vad kan jag skriva egentligen? Egentligen så fattar jag inte vad själva grejen handlar om, men jag tror iaf inte på nåt speciellt, man kan väl säga att jag är en ateist. Fast jag är ju inte helt anti å bara vistas i kyrkor å sånt liksom..
Hade nog inget mer å skriva om det hehe.

Studenten är nära nu! :D

Kategori: Allmänt

Hallå eller! Fan va längesen det var jag skrev nu, men har fan inte lust till å blogga längre. finns inget å skriva liksom..
Men iaf, nu är det bara 4-5 dagar kvar till studenten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D SJUKT TAGGAD!!!! :D
asså jag kan fan inte fatta att det är min tur å ta studenten nu. asså det sista året har gått så sjukt fort! jag fattar fan inte vad som har hänt, vad har man gjort liksom? det har liksom bara varit praktik och krogen som gällt känns det som, det är iaf det som jag minns när jag tänker tillbaks.
Men det finns även andra omtumlande saker som har hänt, men dom är lite för privata för å skriva ut på nätet..

Och nåt jag verkligen minns, men kanske gärna vill glömma för tillfället är förra helgens studentfest^^ men den spontana utflykten till Björnholmen igårkväll var så sjukt jävla kul!! :D Kommer fan inte ihåg när jag hade så kul senast faktiskt, så jävla mycket skratt och dans, men lätt värt pengarna! :D
Åhhh jag vill spola tillbaka tiden tills igårkväll haha.

Men nu jävlar taggar jag studenten istället, skulle gärna köra en utgång i veckan, men känns som man har rätt mycket å göra i veckan..


Nu jävlar kör vi!!!:D