Hockeyfreaket

2 veckor kvar! :D

Kategori: Allmänt

Idag är det bara 2 veckor kvar! :D UNDERBART!

Idag så sov jag läääänge:D ända till 1!(Y) gick ner å skulle käka frukost men eftersom klockan va ganska mycket så blev det lunch istället hehe. 
Efter det åkte vi in till Aneby å handlade. Å nu är vi hemma igen, klippte klorna på hundarna när vi kom hem. Å jag blev så jävla förbannad på Henna och hennes tratt-.- hon har slitit loss en sladd från min vägg å hon springer på en vid knäna så man får ont å har lust å slå ihjäl henne!:@ 
Hoppas såret läker snart på henne så hon blir av med den förbannade grejen!
 
Imon så är det hockey som gäller, igår blev det förlust mot Tälje som jag blev mobbad för men det tar vi igen imon, så se upp imon brynäsare!
Efter hockeyn imon så blir det kanske fest, ingen e helt säkert än. Men hoppas det blir av, behöver det.

Men men, ha det bra!
Puss

Boooriiiing

Kategori: Allmänt

Jaha dags å skriva lite igen antar jag. Minns knappt när jag skrev senast. Är nog 3 dagar eller nåt sen sist. 
Har väl inte hänt nåt speciellt direkt, i tisdags var jag på hockey. Va riktigt kramkalas med allt folk xD 
Igår så tog jag bussen in till stan å hade myskväll med Petra & Frida:) 
Kollade på film, dansade å sjöng å hade det kanonkul! :D 
Precis innan jag åkte in så va jag å tog svinsprutan. Å fy fan vad jag har mått piss efter det. Halva armen har typ vart förlamad, å inatt när jag skulle sova så hade jag typ frossa.
Idag så vaknade vi nog runt halv 11-11. Vi låg i dubbelsängen å snackade massa:P
sen drog Frida hem å jag å Petra gick hem till henne. Va där i typ 10 minuter kanske sen kom mamma, Helena & Marcus å hämtade mig, vi åkte ner på stan en sväng, hittade några skor/stövlar jag vill ha. men dom får nog vänta ett tag till...:/
Tror vi gick på stan runt 2½ timme. Sen åkte vi till farmor & farfars grav<3 det är hela 12 år sen farfar dog nu å 5 sen farmor dog. även pappas lillebror Christer ligger begravd där.  
Sen när vi va påväg därifrån så såg jag en väldigt annorlunda sten så vi skulle gå å kolla på den så visar det sig att det e Noras grav, våran granne från Huskvarna. Det är nästan ett år sen hon dog nu:/

Sen skjutsade vi hem Helena & Marcus å sen for vi hem till oss. Har inte gjort alls mycket här hemma. Suttit här å ugglat typ.

Vet inte vad jag ska göra fortsättningen på kvällen heller. men men det löser sig väl alltid hehe.
Aja, ha det bra!
Puss

Chockerande upptäckt!

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering? Nejdå inte alls, har verkligen ingen lust med bloggen längre. Det är fortfarande folk som läser den trots att jag inte skriver nåt.

Igår så var det en riktig slappardag för mig! Underbart! :) 
Igår så gjorde jag verkligen en förvånande upptäckt kan man säga, jag satt å glodde runt lite på facebook då jag såg att både Dannä å Helena va kompisar med nån Angelica, å jag visste att Helena hade en kompis som heter Angelica men inte att det var Dannäs syster så jag frågar Helena. Då visar det sig att Tykon(Andreas) som pappa tränade i innebandy e Dannäs bror!:O snacka om att jag blev chockad!
Å när Helena fattar hela situationen så säger hon:
"va e dannä den jobbiga snorungen som sprang runt?!" xD
Så jag borde ju alltså ha träffat Dannä när jag va liten? Å eftersom jag va med på alla matcher som spelades så vet jag ju även vem hans bror är.
Usch jag tycker inte om när man helt plötsligt en dag upptäcker att man har saker gemensamt med nån eller typ träffat dom när man va liten utan att veta om det.
Aja, ganska chockerande men kul upptäckt xD

Idag så är jag ensam hemma i några timmar, vet inte vad jag ska hitta på.
Funderar på å va lite snäll å ha mat tills mamma kommer hem men vet inte om jag orkar än xD
Nu ska jag fortsätta diskutera Jon med Emma xD
Ha det bra!
Pusspuss

Hos Frida :)

Kategori: Allmänt

Hellu everybody.
Sitter hos Frida nu, hon är inne å duschar så jag sitter här framför hennes dator å ugglar hehe.
Vi va på torget idag, kom dit runt 20 i 6-.- va inte så trött just då men sen efter nån timme så va man helt död typ.
Jag gick upp runt 4 idag/inatt. Snacka om å va död, sov 4 timmar ungefär inatt eftersom Robin höll kvar mig igår, himla unge!;P
Vi blev av med alla kransar, å gick dessutom cirka 1600 i vinst!(Y) :D det är verkligen asbra!
Om några timmar så är det hockeydags, ska kolla på det hos Frida sen ska vi ta en buss vid 10 i 7 in till stan och så ska vi ut å käka, efter det så ska mamma hämta mig i Kaxholmen, för kände att jag ville hem.
Nu så är lovet äntligen igång! Har inget speciellt inplanerat på lovet, förutom att jag kanske ska va med Alexandra nån gång under veckan å så har jag hockey tisdag å lördag:)
Men nu kom Frida, så ha det bra:P
Pusspuss

Bloggtorka.

Kategori: Allmänt

Ja det är verkligen vad jag har. 
Har inget kul å skriva om längre, för det enda som kretsar i mitt liv just nu är typ, skola,hockey,skola,hockey,skola,hockey å lite vänner.   

Nu är helgen över, har inte hänt nåt speciellt alls i helgen. Fredags så vare lugnt, lördag va det hockey å sen hos systra mi en stund, sen va den dan över, igår så va jag ensam hemma hela dan typ så då va det ju också lugnt, enda jag behövde göra va å hålla fyr i kaminen å släppa ut hundarna.
Idag va det skola, jävla lama dag!
Snackade med Djuret(William) och Janne om onsdag så då är vi lediga från dom lektionerna så vi har UF hela dan. Kanske måste jobba till 18... Så det kommer bli en låååååång dag, 8-18.
Kommer va helt död efter å mina händer kommer mörda mig-.-

Vet inte vad som händer i veckan, är nog inget speciellt. Har hockey på torsdag, då spelas det mot Frölunda, hoppas på bra match :)
Å på lördag så är det dags för vårat första säljtillfälle med UF.
Ska va på torget vid 6 på morgonen-.- kommer va helt fucking död! 

Ne nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra! 
Puss <3  

Alltid rätt om att Ssk kommer få stryk!:D

Kategori: Hockey

Jaha dags å skriva lite om hockeyn här kanske.
Var nog säsongens sämsta match!
Första å andra perioden så stog jag å va nära till sömn hela tiden. Å fötterna klistrades fast i golvet pågrund av Zingon som spilldes ut på en match för ett tag sen. Asirriterande! och jag hade grymt ont i mina knän så ibland så sjönk jag typ ihop å hamnade nere på Majas nivå;) xD 

I 3e så blev det en aning mer tryck i klacken(men långt ifrån bra!), å fan vad jag hatar folk som kommer när det har gått några minuter av perioden! Å igår kom den jobbigaste jävla idiot som vandrar på denna jord! 08:AN!!!!!
Så han stog lite neranför mig med Putte hela 3e perioden. Jag fick höra hans jävla skratt å kommentarer i över 20 minuter! Hade inte Andreas stått framför så hade jag fanimej klippt till honom! Å jag skojar verkligen inte när jag säger det! 
Man kan fråga vem som helst så tycker verkligen ALLA att han e jobbig, finns nog inte en enda människa som inte suckar när han kommer å typ skriker fram vad han vill ha sagt.
Jo det finns faktiskt några undantag men dom tänker jag inte ta upp här, många av dom är inte ens värda att nämna här!

Ne usch nu blir jag irriterad igen på den förbannade 08an så lika bra å sluta skriva. Hörs antingen senare eller imon.
Tjosan!

Inte min bussdag idag! xD

Kategori: Allmänt

Trött dag idag, gick upp runt halv 6. När jag kom ner fick jag höra från mamma att det är snö ute:O hur chockad blev inte jag då?! xD jag såg nog ut som ett levande frågetecken där nere i köket xD 
Fixade iordning mig å sen runt kvart över 6 gick jag ner å käkade frukost. Vi brukar alltid åka runt halv eller lite efter, men vi satt å började prata om nånting å nästa gång mamma tittade på klockan va den kvart i :O xD 5 minuter kvar tills min buss skulle gå. Så jag å mamma typ springer ut till bilen, skrapade rutorna lite snabbt å sen for vi iväg, jag lovar er, det gick i 140 på Skaredavägen, å ni som åkt där vet hur det svänger å håller på där xD Vi såg typ inte ut å det va halt men det gick fort för det, märktes på mamma att hon velat bli rallyförare en gång i tiden xD
När vi kommer fram till korsningen precis vid busshållplatsen så kommer min buss, jag hoppade av i farten typ och sa jag är här 20 i 3 å sen sprang jag, å jag hann med:P 
Ibland är det bra å ha en morsa som är en fartdåre;P 

När vi kom till rådhus så va det en buss som vägrade släppa på mig å ett annat gäng. så vi va tvugna å stå där i snön som föll å i blåsten å typ frysa ihjäl. Sen kom det äntligen en buss vi fick hoppa på. Självklart typ snubblar jag på nåns fot för det va massa folk på bussen å då råkar jag ta på Rasmus-look-a-like-en. xD så jävla pinsamt att det var just han, sen kom jag typ inte längre bak i bussen så va ju tvungen å stanna därvid också. 
Så när vi står där å bussen börjar köra så typ vinglar jag till å får tag i nåt handtag typ på ett säte å då lutar han sig emot där å typ krossar mina knogar xD så jag typ "aaaaajjjjjj" jag skrek inte men sa det ganska högt ialla fall xD så jag har gjort bort mig rejält för sötnöten;P xD 

Dagen började med naturkunskap, hon gick igenom provet vi ska ha nästa vecka. Å tror ni att jag lyssnade? Ne jag satt å typ halvsov å pratade med folk. Jag hatar verkligen natur! Ett av dom värsta ämnena jag vet!
Sen va det matte, innan det hade klassen "möte" om gymnasiemässan på onsdag å torsdag.
Jag ska va från 12-16 på torsdag.
Sen hade vi lunch å sen bar det av mot Rosenlund och bad. Men jag hade glömt att det var bad idag så jag hade vanliga kläder med mig men hade fel byxor med mig så kunde inte va på gymmet heller, verkligen min lyckodag idag xD
Så jag å Petra som också glömt badkläder satt å glodde på folket som simmade, plåtarna va ju också där så då hade man ju nåt å titta på;)
Å Hästsvansen hade fullt span på Frida hehe.
Å sen när han gick så sa han nånting till nån snubbe om att vi va "dom där brudarna" som är vårat nya smeknamn i plåtklassen antagligen xD

Sen bar det av hemåt, stötte återigen på Rasmus-look-a-like-en:P å på bussen satt även Snubben som skrattar för sig själv xD för jag fick damp på den där man stoppar kortet i för mitt kort kom aldrig upp så jag slog till den typ 2 gånger å sa helvete med nån gång xD å när jag vänder mig om så sitter han där å ler å då började jag skratta för mig själv xD en aning pinsamt! xD

Usch verkligen inte vart min bussdag idag å jag skriver verkligen världens längsta inlägg idag med xD
Ne nu har jag skrivkramp! xD
Ha det bra! Puss

Han den där . . . <3

Kategori: Allmänt

Jaha dags å skriva här kanske. Har väl inte hänt nåt särskilt den här helgen. Har vart skönt å va hemma på ett sätt men ändå inte. Fast nästa helg så är det ju hockey som gäller igen:)
Påtal om hockey så kom Håves 2a förlust igår mot SAIK:/ stör mig nåt så enormt på att Hv typ "slappnar av" när dom spelar på bortaplan. Dom måste vara på tå även då. Men men, vi tar igen det mot Tälje på torsdag;) å sen ytterligare en gång på lördan då det är hemma igen mot Lule :P

imon är det dags för skola igen, vill verkligen inte! orkar inte! men jag får inte va hemma, jag får inte va borta mer från skolan.... har redan fått jävla varning om för mycket frånvaro. Å jävla okänsliga Glenn som inte fattar nånting å han tror fan allt handlar om fucking jävla MATTE! :@ han gör mig så grymt förbannad ibland asså!  

usch jag har verkligen megatråkigt just nu. Vet inte vad jag ska hitta på, chattar bara med lite folk, den ena har fler problem än den andre...
Har man inte problem med kompisar så har man det i skolan har man det inte i skolan så har man det hemma, jag har dom allihopa.
Enda glädjande nyheten jag fått idag är att Cacce är hemma i Sverige nu:) men han ska ligga på sjukhuset i Linköping om jag inte minns helt fel.. Hoppas verkligen han kommer hem till Jönköping snart!<3

Ne orkar inte skriva mer nu. Ha det!
Puss

Maja :)

Kategori: Allmänt

Kom precis hem typ från Maja:)
Det var mycket trevligt å få träffa henne igen, när jag kom dit så kollade jag hennes skolkatalog som hon redan fått, fuskigt, jag vill ha våran katalog NU! sen satt vi mest å snackade å lyssnade på musik:)
Sen tog vi en sväng ut å till våran lekplats x) där gungade vi lite å sen tog vi en promenix genom "stora" Aneby, vi mötte Thure å några av hans polare xD sen gick vi en sväng till Dick för å kolla om han levde:P
Sen gick vi till Grillen, käkade kebabtallrik där, mums va det!:D när vi satt där på Grillen så kom vi på att inte nån av oss har haft ett riktigt asgarv på typ 1 år. Jag har verkligen inte haft det, jag kan typ bara få såna attacker med henne xD
Vi satt å pratade om när vi va på ICA en gång i tiden å jag skulle gå förbi en tant, då dör typ Maja å sätter sig ner på golvet mitt i affären å dör av skratt xD alla kollar på henne å jag försöker få upp henne från golvet men hon bara skrattar hela tiden xD sen pratade vi ännu mer minnen, som t.ex. halstabletten xD
Sen när vi gick hem till Maja igen så när vi kom hem till henne så bestämde vi oss för å kolla på film. Det blev Isprinsessan, den va helt okej:)
Sen efter den så satt vi å pratade ännu mer å sen började vi spela Hänga Gubben tills mamma kom:P det var kul, men jag har svårt för å komma på ord. men det gick bra ändå hehe.

Sen runt kvart över 11 kom mamma å nu är jag hemma.
Vet inte vad jag ska göra nu, blir kanske att kolla på nån film.
Ha det bra!
Puss<3

Vargkross på hög nivå!

Kategori: Hockey

Ciao allihopa!
Igår kom jag inte in på min blogg när jag kom hem efter hockeyn så jag kunde inte skriva nånting på min blogg om den underbara matchen igår.

Matchen va verkligen toppen! :D helt jävla underbart, vargkrossning på riktigt hög nivå!
Håve vann med 8-0!<3 så jävla underbart verkligen! Har inte vart så glad på länge, jag stog och log typ hela matchen igenom hehe.
Efter matchen så va jag helt slut i hela kroppen, min hals va typ helt död. Jag va inte hes men den va uttorkad som fan, när jag kom hem så drack jag typ 1½ liter vatten xD

Just nu sitter jag i skolan och har UF, jag har inget å göra medans alla andra sitter å skriver på sina bloggar eller gör nåt annat.
Slutar vid 4 idag-.- efter det så tar jag 10 över 4bussen hem, sen ska jag gå bort till Maja!:D<3
Va verkligen aslängesen jag träffade henne:/ Så ser verkligen fram emot det!:)

Men nu ska jag väl försöka hitta på nåt å göra i vårat företag.
Ha det bra, hörs kanske senare ikväll eller imorgon!
Puss

Glad utsida men deppig insida..

Kategori: Allmänt

Ingen bra dag idag överhuvudtaget! Orkar inte skriva om allt, om nån undrar får ni väl fråga..
Det fanns dock en grej som jag märkte nu som gav mig lite glädje..

"Turisterna" som va i skolan idag kommer jag inte glömma än på ett tag, asså man kan inte göra så! xD så grymt jävla pinsamt va det! vi satt där i soffan å så kommer han fram å ba "can i take a picture" jag typ dör av skratt medans han sitter å håller om mig xD frida å petra å alla dom bara kastar sig undan, även jag försöker göra det för jag har absolut ingen aning om vilka dom va xD men frida typ knuffar mig så jag blev helt konstig på kortet, himla pucko! xD

Å i helgen får jag förhoppningsvis träffa Maja :D å även den 15 så kommer jag få träffa henne å henne pöjk Erik, för då ska dom på hockeyn:D tanken på att få träffa henne e underbar! <3

Samtidigt som jag är så jävla deppig inombords pågrund av att Han e tillbaka, eller Han har vart det ett tag men först nu så har jag insett en grej om honom, tror jag ialla fall...
så är jag ändå glad på utsidan..

Hejs!

Hockeydags!

Kategori: Hockey

Snart är det dags för hockey, men som vanligt så visar dom inte Hv på tv. Så jag får sitta å uggla framför datorn å hålla koll på resultatet här. Annars får jag kolla på matchen som visas på tv idag om det nu e nån som visas vill säga. 
Kvällens matcher är:
Brynäs-Hv71 -tror på vinst för Håve även denna afton. 
Färjestad-Södertälje -Tror Fbk vinner, Fbk ligger på 2a plats i tabellen med sina 12 poäng å Ssk på 8e plats med 7 poäng, så tror på Fbk i detta mötet.
Modo-Skellefteå - har verkligen ingen aning om hur det kommer gå i detta mötet. Har ingen koll på dom lagen. Men AIK ligger 4a å Modo sist(12a) så det talar ju för att AIK vinner men man vet aldrig.
Djurgården-Linköping - Hmm, å hur ska det gå i den här matchen? Jag har faktiskt ingen aning. Jag hoppas nog faktiskt på en vinst för Lhc så dom kommer upp sig lite i tabellen...

Ska fixa lite käk innan hockeydags. Ha det!

Klanten Ullström :P

Kategori: Hockey

Jahopp kanske att man ska skriva nåt mer här idag?
Jag har dock inget vettigt å skriva om. För det har inte hänt nånting idag. Jag har sovit typ hela dan för jag sov så grymt dåligt inatt, men jag är fortfarande trött. Skönt å va ledig imon! Då ska jag sova!!

Jag har inte skrivit så mycket om hockey det senaste. Trodde att jag skulle komma igång med det nu när säsongen e igång men inte..

Imon så är det match igen, på bortaplan mot Brynäs. Laget åkte upp redan idag för å kunna träna ordentligt å slippa sitta 6 timmar i buss imon innan match.
Brynäs har inte haft en enda seger hittills denna säsongen. 3 oavgjorda å 2 förlorade tror jag det är. Och Håve har 5 raka vinster, underbart!
Tror det blir en 6e vinst imon, bara Hv är med från början. Går inte att göra som i lördags å inte vara med.
Imon så är troligtvis Jukka tillbaka också:)
Han va febrig i lördags därav spelade inte han. Pelle är fortfarande skadad och hur det är med klanten Ullström vet jag inte, hoppas han är med imon. Det var ju inte nån jätteallvarlig skada han ådrog sig på uppvärmningen i lördags. Han dundrade bara rätt in i sargen å fick en blödning i tummen xD
Men annars tror jag att så länge Håve är på tå från början så kommer 6 vinsten imon.

Ha det!
Puss

Rubrik .

Kategori: Allmänt

Hemma från skolan redan!:) så jävla gött.
Hade bara religion och matte, imon är jag ledig å på torsdag också, eller typ ledig på torsdag:P

Väntar på att maten ska bli färdig, e hungrig som fan.
Ha det!
Puss

Helg .

Kategori: Allmänt

Slapp dag idag efter en trevlig helg!:)
Orkar inte göra nån sammanfattning av helgen, det får ni leva med:P
I fredags va det skola igen, dan där va väl helt okej, efter det tog vi 10an till Maxi å handlade, va å mötte upp Emmas pöjk på June å sen åkte vi hem till Petra, runt halv 7 så gick det å köptes pizza.
Sen blev det film å onyttigheter, sen kom Emmas bror å hans kompisar å så åkte vi iväg med dom, jag,Petra & Frida åkte med Sebbe å nån Kalle xD
Sen åkte vi hem till lägenheten efter en stund ute, jag, Frida & Petra hade 3 timmar långt terapisamtal typ, skönt å prata av sig lite:) fick ett härligt sms på fredakvällen också som gjorde mig jävligt glad!:)<3
Lördan så vaknade vi runt halv 1. "maten" den dan blev godis å chips xD vi kollade på film å sen runt 3 så for jag å Frida iväg ner till Rese. Mötte Anna & Tommy där. Åkte 121an med dom till kinnarps, mötte mamma å pappa där, tog min biljett å sen in i hallen.
Mötte Dojjan å dom där:) hälsade även på Alma där, träffar ju inte henne så ofta nuförtiden, lite tråkigt faktiskt:/
Sen kommer Toffe, han hade ju redan fått i sig några öl så han va ju glad ialla fall xD

Mamma å dom hämtade mig efter matchen å då bar det av ut till Ljungarum på inflyttningsfest. Pelé hade jättefint i sin lägenhet! Å vi bjöds på god mat å jag fick nån konstig vit grej å dricka, påminde om mjölk men det va det ju inte, det smakade nån slags sprit, kommer inte ihåg namnet, men gott va det:P
Å jag fick damp när alla pappas syskon typ satt å skrek på varandra, för alltid när dom träffas så ska det diskuteras en jävla massa å skrikas å hållas på så en gång skrek jag till "men lugna ner er nu för helvete!" å då tittade typ alla på mig å blev tysta en stund men sen va dom igång igen men inte lika mycket xD

Hockeyn va inget vidare därför har jag inte tänkt skriva så mycket om det, huvudsaken va ju att vi vann, så nu är det 5e matchen å vi är obesegrade å ligger 1a i tabellen:) gött! 

Ha det bra!
Puss puss 

Jag är så jävla besviken på dig nu! Du lovar en jävla massa hela tiden, men håller du det du lovar?! NEJ det gör du fanimej inte! I fredags så gav du mig ytterligare en anledning till varför jag inte ska lita på dig!

Slappisdagar :P

Kategori: Allmänt

Hyfsat slapp skoldag idag :)
Hade engelska första lektionen, hade prov. Det gick inte så bra tror inte jag, men hoppas på ett G ialla fall.
Sen hade vi Y-ämne, hade Åsa istället för Liselott!(Y) vet dock inte varför xD
Jag har inte så mycket minne av vad vi gjorde, men jag å Lisa ska typ skylta nåt i klassrummet vid elskåpet.
Sen plockade vi löv -.- SVINKALLT! å blött!
Jag såg Totte idag på skolan:P det gjorde mig en aning glad :)

Imon är det skola till 4 som gäller, sen blir det att driva runt i stan tror jag tills Emmas pöjk kommer :P sen far vi hem till Petra, vi ska fira Emma imon, ska bli så jävla kul med en tjejkväll, plus en kille då xD men men, han räknas som tjej xD
Å på lördag e det match, Håve-Timrå, våran 47a e tillbaka!(Y):D kan knappast bli bättre!

Aja, ha det bra!
Puss på er<3