Hockeyfreaket

Guldfest!

Kategori: Allmänt

Igår vart det kortege/guldfest i stan. helt underbart! åkte på flaket från lokalen till Atollen, sen fick vi springa innanför staketet till längst fram på scenen :P tog typ 180 bilder haha :D
Å i o med att det regnade som fan när vi stog där igår så såg man ju askul sen, typ slickad katt i håret å sminket mer neranför ögonen, å sen gick min mobil sönder, eller högtalaren typ haha (Y)

Å jag är ju så jävla klantig, jag tänkte hela tiden att jag inte får hoppa ner från flaket sen för att jag kommer sabbe knät då. VEM FAN HOPPAR NER FRÅN FLAKET DÅ?! Jo, JAG! å vem fan har ont i knät nu? jo, JAG! asså så trög..

Om typ 30 minuter så ska jag bege mig mot bussen in till stan. Ska till skolan å räkna matte från 1-5 -.-

Men ha det bra alla. Kanske kommer upp bilder från igår nån gång haha.
Puss på er

Praktik .

Kategori: Allmänt

Jaha dags å skriva lite här kanske.
Inne på sista praktikveckan nu. känns skönt på ett sätt men ändå inte. 
Imon så ska jag bara ha praktik från 10-14, å på torsdag ingen alls, å på fredag 10-15! :D så jävla gött! 
imon ska jag inte va där så mycket pågrund av att jag ska in till stan å fira Håve<3 

Å jag är så jävla nerkärad i en låt, helt underbar är den! :) 

ne fan orkar inte skriva mer just nu. vi hörs när vi hörs hehe 
puss puss  

SM-GULD!!!!!!!!!! :D

Kategori: Hockey

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD!!!!!!!!!

SÅ JÄVLA UNDERBART!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D <3333333333333333333333333333

Går fan inte beskriva min glädje!:D

Globen!

Kategori: Hockey

Imon ska jag till Stockholm å Globen! Första gången för mig som jag e i Globen då, ska bli lite häftigt faktiskt hehe.
Men innan jag sticker dit så ska jag till skolan en sväng, vi ska fixa inför öppet hus på tisdag, men jag måste sticka lite tidigare om det inte blir så att vi hinner bli färdiga med allt. Å då kommer Liselott inte bli glad på mig, haha men so what, Håve går före allt!<3

det va en helt random snubbe som skrev till mig på Helgon idag att han hade sett mig på tv igår, å han va uppifrån sthlm typ, tyckte jag va lite kul x)

Har inget mer å skriva nu, ha det bra.

Hellre bonne än apa!

Kategori: Hockey

Nu är jag här framför datorn igen. Igår åkte jag hemifrån vid 12tiden in till stan. åkte hem till Helena å dom en sväng å sen skjutsade Matthias upp oss till lokalen. å medans vi sitter där i lokalen så kommer puckot Jimmy å sätter sig jämte mig å börjar snacka en massa, å han trodde att nån på hockeyn va min pojkvän bara för att vi brukar stå jämte varandra på matcherna. å sen ville han att jag skulle åka samma buss som honom på vägen upp så att vi kunde snacka med varandra.. å Helena sitter å asgarvar åt mig typ! x)
Jimmy tjatade om mitt nummer så han fick det, å helt plötsligt så får jag sms av hans kompis, så istället för Jimmy så trackar den här idioten mig hela kvällen!

Matchen va väl sådär, 1a å 2a sög. I 3e så kommer Håve ut som det starkaste laget, å fy fan så jävla nära vi va att göra 3-3!!! jag är fortfarande förbannad för det, hade vi gjort det så tror jag fanimej att vi tatt det.. men men nu är det som det e..
Jag å Helena stötte på Dysselbärra å hans bror där haha, han åkte i Jimmys buss å haha fan vad han ville byta buss pågrund av honom.
Blev eskorterade ut sen efter matchen, va typ 50 vakter på rad inne i arenan, jävla sura 08or verkligen, käranån!

Vi va hemma i Jkpg runt 2tiden inatt, så blev hem å sova hos Helena å dom, men kunde inte somna på en evighet typ. Sen va det upp igen å iväg in till stan, tog 11bussen hem, direkt till praktiken, va ganska pigg faktiskt vilket gjorde Elin lite chockad hehe. Va en slapp dag i affären idag, gjorde 20 tulpanbuketter till en beställning å sen blev det lite arrangemang med mera :P
slutade vid 6, å den sista halvtimmen på dan så hade jag å Elin sällskap av William, en trevlig man :P

När jag kom hem fixade jag lite i stallet, sen fixade jag maten när jag kom in. Å då berättade mamma lite saker för mig.. så är väl lite halvt deprimerad, å sen ringer Helena å berättar att hon i stort sett har blivit uppsagd. inget kul alls!

Ne usch va långt det här blev nu. Orkar inte skriva mer nu..
Ha det, puss

Fridut!

Kategori: Allmänt

Onsdagen snart över, inte många timmar kvar nu! sjuukt nerövs å har en enorm längtan!
Idag så jobbade jag mellan 11 å 18, va ganska lugnt idag, fick göra buketter å fick massa beröm, underbart å höra sånt! :D

Jag började på det här inlägget för flera timmar sen typ haha, men blev avbruten av att det ringde, jag ba vem fan ringer till mig, NU?!
det va Fridut! massa massa längesen vi pratade nu! hon ringde mig bara för att varna mig för Liselott haha men det blev att vi pratade i 1 timme, 41 minuter å 40 sekunder ;P

Hade väl egentligen inget speciellt å säga. Men nu vet ni vad jag sysslat med idag.
Imon blire 12bussen in till stan sen hem till Helena å sen sticka direkt igen typ upp till lokalen hehe, å vid halv 3 bär det av!

Ne nu ska jag fortsätta kolla på tv, sov gott allihop!
Puss på er

vill.

Kategori: Allmänt

tänk så fort den där må-bra-känslan kan försvinna. konstiga/jobbiga känslor som hela tiden dyker upp. vill inte ha det såhär!
vill få tillbaka den där livsglädjen jag en gång hade,
vill kunna äta normalt utan att allt smakar skit,
vill kunna säga att det e bra å verkligen mena det,
vill ha nån som jag verkligen kan prata med nån jag verkligen kan lita på,
vill ha honom nu å föralltid

.

Tant Ekman!

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen med datorn i knät, det är så jävla kallt på mitt rum! typ döden.
Andra dan på praktiken avklarad idag, gick bra, fick jobba med elin idag :) hon e så go den tjejen, en sån som henne borde finnas på alla arbetsplatser!
Fick göra lite olika planteringar å buketter idag, å ta kunder självklart, roligaste som finns typ hehe. Å jag börjar bli riktigt duktig på buketter om jag får säga det själv :)

Imon så börjar jag jobba 11-18 istället, gör inte mig så mycket då jag trivs extremt bra där!
Å på torsdag så blir det ingen praktik överhuvudtaget, men nu på torsdag så gör det inget då jag ska sticka till Stockholm!

Jag kom just på att jag har totalt glömt bort att nämna här i bloggen att AIK(!!) har gått upp i elitserien! FY FAAN! ytterligare ett jävla 08lag i ES. USCH!

Asså jag mår rätt bra, det senaste har jag känt mig nere. men varför ska jag känna så? varför ska jag lyssna på andra? bättre jag lyssnar på mitt eget hjärta å vad det vill.
Jag gillar dig, mer å mer varje dag! saknar min babe<3

Hahah jag såg precis på facebook att Skunk ska ha födelsedagsfest den 24 april, jag tänker ju ialla fall inte göra nån repris på förra årets fest.. NO WAY! haha.
Men kom även på nyss att jag ska på kalas hos Carro då som blir 15, ojoj bymyndig haha ;)


Tant Ekman blir gamling! ;P

vet inte vad jag ska skriva mer just nu, kanske bloggar senare.
Puss puss

rubrik.

Kategori: Allmänt

första dan på praktiken idag, kändes bra. Bara Pernilla som va där idag för Ann va på sjukhuset.
Hade massa snittblommor å fixa, men det va en lugn dag idag. Va lite gött å höra att det jag fixade på några timmar idag brukar 2st ur personalen inte fixa på 2 dar nästan hehe.
Slutade vid halv 4, gick å tog ut 1400kr då. Kändes härligt å ha så mycket pengar i handen. Så ska lägga undan det mesta av det å va duktig å börja spara pengar.

Längtar en massa till torsdag, vill verkligen ha torsdag nu så jag kommer bort ifrån den här skiten ett tag, glömma allt som rör sig i huvet just nu..
Nervositeten gällande hockeyn har krypit sig på redan nu, vill inte veta hur den kommer va dom kommande dagarna. På torsdag lär jag väl vara ett nervvrak typ haha.

Orkar inte skriva mer nu. ha det.


Jag saknar dig. <3

Leave me alone.

Kategori: Allmänt

Jaha så va det här lovet över snart då. å det har inte hänt ett piss, förutom att Håve tatt sig till final<3
har vart rätt skönt å bara va hemma å få gå omkring i sin egen värld, inte behöva prata med nån!
Nästa vecka börjar praktiken, men på torsdagen så missar jag hela dan där å även min tillvalda lektion i skolan, för jag ska till Stockholm! så jävla underbart! å så kommer vi komma hem mitt i natten så blir nattvandring för mig å Helena från Elmia till Tormenåsgatan hehe.
Å sen missar jag 2 timmar på praktiken på fredan, å på måndan sen ska jag in till skolan för jobb med öppet hus e det meningen, men då ska jag också till Stockholm, åh vad Liselott kommer bli glad på mig haha.

Börjar redan nu sakna hockeyn trots att jag va på match igår, nu är det en hel vecka nästan innan det e hockey igen!! hur ska detta gå.. å nervös e jag också, hatar slutspel egentligen, men smaken av guld är underbart<3

Å idag så satt jag å kollade runt efter lite olika klänningar, å jag hittade en jättefin klänning, så den blir det förmodligen att ha på bröllopet i sommar :)

Har inget mer å skriva just nu, ska fortsätta njuta av tanken på att slippa skolan på typ 4 veckor nu!
Ha det bra.
Puss

HÅÅÅÅÅÅÅVE <3

Kategori: Hockey

JAAAAA SM-FINAAAAAAAALL!!!!!! Underbart!
mitt älskade Håve är i final mot Dif! så jävla gött! så blir väl sthlm på torsdag :D


HÅÅÅÅÅVE<3
Ser gärna att SM-guldet hamnar i Jönköping i år<3

Glad påsk!

Kategori: Allmänt

Glad påsk på er alla!
Snart kommer nästan alla syskon hit med sina familjer, å jag har inte börjat fixa mig än, lyckat Ida!(Y)
Vid 5 så ska jag sticka in till stan, ska tigga skjuts av nån hehe. För då är det hockey som gäller! :D underbart att fira påsk i Kinnarps Arena!

Ja det va allt jag skulle säga haha, ha en bra påskafton allihopa!
Puss

Dom gjorde tofflor av min syrra och hotdogs av min mor.

Kategori: Allmänt

1-0 i matcher till Håve mot SAIK! Zappade mellan Tvd å hockeyn mellan 8 å 9 vilket gjorde att jag missade alla målen(2st) haha :( å jag missade första perioden för jag trodde att matchen började 7 som vanligt men det visade sig att den började halv 7. haha åh vad jag e lyckad!

Idag så va det bara skola till 12 sen fick vi sluta, så jävla gött! Va hemma runt 2 nångång, skulle va hemma vid halv 2 egentligen men min mamma GLÖMDE å hämta mig vid tåget!!
När jag kom hem så käkade jag å slappade en stund å sen begav jag mig ut en sväng på hästen min.
Hon har fan blivit störd i huvet på riktigt! Henna följde efter oss å då fick hon cprycket å ställer sig på bakbenen å håller på. Sen va jag tvungen å vända så Henna kom hem. Sen red jag iväg igen, det gick bra men sen på hemvägen så kommer det en bil med släp bakom oss, då börjar hon cpa loss på HELA jävla vägen, typ skuttade omkring å ställde sig å höll på, jag fattar fan inte vad som har hänt med henne. Men det blev efter att hon va hos Iva, dom har förstört min häst rent ut sagt. För så som hon är nu har hon aldrig nånsin varit innan. 
Jag menar, hon har bitit pappa å vart påväg att sparka honom, det har hon ALDRIG gjort innan, å då menar jag verkligen ALDRIG!  men får väl träna upp henne igen antar jag..

Ne men nu ska jag nog sätta upp ytterligare en Nirvanaflagga å sen kolla på Hata Göteborg :D
Ha det bra! Puss