Hockeyfreaket

Wolfman

Kategori: Allmänt

Var några dagar sen jag skrev här nu igen.. Helgen har vart lugn. Igår så åkte jag in till stan runt 6tiden, mötte Frida på june, sen drev vi runt i stan, gick å satte oss på Donkan en stund, sen började vi gå uppåt june igen. Vid halv 10 så började filmen, Wolfman såg vi:) den var faktiskt bättre än jag trodde, jag va inte så pepp på den i början men jag va mycket nöjd med filmvalet i slutet hehe. Men jag vill se Farsan snart!! :P
Efter det stack vi hem till Petra. Fy fan va vi flummade på bussen på vägen dit, haha tjena mittbena! :D
Vi hade smsroulett inatt, å fy fan va kul det va! skulle nog inte ha kört så sent dock, men men. vi hade kul ialla fall haha :D

Vi somnade runt 6 i morse typ, å sen gick alla 3 upp olika tider, frida tidigast sen Petra å sist jag hehe.
Åkte hem runt halv 6 ikväll, mamma hämtade mig vid bussen å sen när vi skulle tanka så skulle jag tanka åt mamma å eftersom vårat jävla tanklock har gått sönder så cuttade jag sönder mina fingrar;( haha massa synd om mig!
Har inte gjort så mycket sen jag kom. Kollat på tv å snart ska jag kolla på Tvd som jag missade i torsdags..
Håller på å kolla på hockeyn just nu, Canada leder 2-1 än så länge! Mycket bra tycker jag hehe.

Hahah jag måste ju upplysa er om vad pappa sa till mig idag angående att jag börjat på gym..
"Du behöver ju inte bli nån jävla deffad kyckling!"
Har fått mycket såna där kommentarer det senaste av honom angående att jag börjat på gym eller om mina muskler, inget mig emot iofs ;P

Ne men pallar inte skriva mer nu.
Ha det bra!
Puss på er


Wolfman:)

Fredag !

Kategori: Allmänt

Då var den här veckan över äntligen!
Har väl inte hänt nåt speciellt den här veckan mer än att Frida blivit uppraggad på skolan av Hejarn ;D HAHAH!
Annars e det väl inget annat kul, igår så va det några jävla 93or som kastade snö å höll på å självklart så träffades jag! Första gången va det typ i huvet, å självklart va jag tvungen å vända mig om å käfta emot, å sen träffades jag igen, denna gång dock bara lite på armen. Men jag hatar såna jävlar som kastar snö på en utan anledning!

Idag så va det skola till 4, sen stack jag, Frida å Petra ner till rese å satt där å ugglade, så snälla e dom som håller mig sällskap :D vi satt där å ugglade å kollade på allt konstigt folk haha.
Kom hem runt halv 7 nån gång. Har kollat på tv å käkat tacopaj med mamma å pappa ikväll.
Imon blire nog in till stan igen för bio med Fritjof å sen vidare till min löööver ;D
Vet dock inte än vilken bio vi ska se, märker vi då hehe. båda har ju liksom gratisbiljett, perfa ju!;)

Ne nu pallar jag inte skriva mer.
Ha det bra!
Puss på er

Kinnarps Arena.

Kategori: Hockey

Ja där har jag vart idag! Så jävla skönt å få vistas på stället där man trivs som bäst! <3
Önskar hockeyn kan sätta igång snart igen, det är över EN vecka kvar!!;(
Vill ha hockey nu nu nu nu nu nu nu NUUUUU!!!!! Såg Önerud å Melin idag, vilket genast gjorde mig på bra humör:) Påtal om Melin så lämnar han Håve efter den här säsongen för å spela i ett lag vars namn inte går att skriva utan å kopiera å klistra in haha.
Lite surt att han lämnar:/ men han är en hemvändare! Borta nåt år å sen kommer han hem igen. Hoppas det blir så igen, för även om han inte visat sin bästa sida alla gånger den här säsongen så är han en jönköpingsgrabb rakt igenom!<3

Efter vi vart i K.A. så stack vi till bibblan för att Petra skulle låna en bok, sen när vi skulle ge oss av uppåt gymmet så kommer Frida på att hon har glömt träningskortet hemma, så träningen blir imon istället antaligen.

Haha asså det måste va nåt fel på mig!! Jag håller koll på en fotbollsmatch just nu!! Hallå vad är mitt problem?! Jag som är helt jävla totalt ointresserad av fotboll!
Kan ju upplysa om att Rooney nätade i United - Westham matchen..

Ne nu ska jag inte skriva mer, kanske blir nåt mer knasigt då...
Ha det bra alla!
Puss puss

Back to school... :(

Kategori: Allmänt

Jahopp nu sitter man här, igen.
Har inte gått å lagt mig än, har vart vaken sen typ halv 1 i söndas förmiddag. Egentligen borde jag vara astrött men det är jag inte, jag har inte sovit under dan heller även om jag jättejättejättegärna ville det. Jag låg bara i sängen å va jätteseg.
Skolan idag va grymt seg! Hatar verkligen skolan, å allt som har med skolan att göra. Man ska ju inte tala om våra jävla lärare. Fick utbrott på Glenn idag, igen. Kul å börja så efter lovet..

Imon så ska jag till ögonläkarn, får se vad dom säger den här gången.
Blir väl tillbaka efter skolan till det, på gympan så ska vi bort till Kinnarps å åka skridskor :) efter det sticker vi till gymmet en stund.

Efter det blir de hem å duscha å sen får jag se, blir förmodligen inte mycket mer än så.
Aja, ha det bra alla!
Pusspuss

Trevlig kväll/natt hos Tant m.fl!

Kategori: Allmänt

Gosse sicken kväll/natt!
Jag å Petra stack bort till Tant runt halv 9 igårkväll tror jag. Det var typ 15 pers där när vi kom.
Sen kom det lite fler folk under kvällen så allt som allt så va vi väl typ lite över 20st där.
Det var mycket trevligt, pratade massa med lite olika folk igår, bland annat snyggingen Ossy hehe ;)
Blev massa prat med Eli å dom andra också :)
Å Petra blev typ så full att hon klängde runt mig medans jag försökte stå å prata med folk haha. Jag försökte messa, prata med folk, ha lite koll på Petra som typ hängde om halsen på mig å detta skulle göras med typ 6st starköl i kroppen hehe.
Dannä tyckte jag lät full trots att jag inte hade en enda felstavning:( haha.
Å Petra bad om ursäkt typ 200 gånger för att hon förstörde så jag inte kunde åka till Dannä, ja hon e ju för söt hon:)
Vi stack från Tant å dom runt halv 3-3 tror jag. Tant hade däckat då så vi satt inne hos Ossy å pratade, å den jävla Johan sabbade våra naglar! så nu e allt nagellack borta igen:( x)

Vi vaknade runt halv 1 idag om jag inte minns helt fel.
Sen kom Petras mamma till lägenheten så det blev att snabbt gömma alkoholen :P
Sen runt 20 i 3 stack vi hem till Petra och så käkade vi, sen kollade vi på våran film, The Breakfast Club :P Lite innan halv 6 så stack jag ner till bussen, å gissa vem jag träffade på bussen?!
Ossy :D så vi satt å snackade lite, han, hans bror, Peter å Eli tror jag det va somnade inte förrän runt 6 i morse, å vid 4 hade dom gått ner till Max, haha :P
Ossy sa att han hade haft snö upp till knäna typ, å dom som vet hur lång han e kan ju bara gissa hur mycket snö det va ute då om han hade det typ till knäna :P

Jag fick sitta på stationen aslänge å vänta på min jävla buss, den ska gå vid 10 över 6, i vanliga fall behöver man bara vänta en halvtimme typ, men idag så fick jag vänta i nästan en timme så jävla sen va bussen!
När jag kom hem så hämtade mamma mig, å då sa hon att vi skulle köpa pizza!:D
Det gjorde min bakissöndag haha :D
När jag kom hem å vi hade satt oss i soffan för å äta så typ klunkade jag i mig ett stort glas med dricka å pappa bara tittade på mig å frågade om jag va fyllesjuk. Å jag lät väl kanske inte alltför övertygande om att jag inte va det haha..

Ne nu orkar jag inte skriva mer.
Ha det bra! Puss puss


Han som står e Ossy ;P

In to thas city!

Kategori: Allmänt

Om cirka en timme sticker jag inåt till stan.
Fy fan vad jag hatar det här jävla fucking kukvädret! Bara förstör HELA jävla tiden!:@ Som ni kanske förstår så blev det ju inget med Göteborg idag.. inte för jag hade räknat med det med den här familjen, men snön gjorde ju inte saken bättre direkt. Blev så jävla förbannad verkligen.
Men dom ska ialla fall skjutsa in mig till stan, för det typ skrek jag när jag fick mitt raseriutbrott på mamma.
va nog längesen jag va så förbannad å skrek på mamma..

Ialla fall, i stan så händer det grejer, hehe ne men ska först upp till lägenheten å sen sticker jag, Petra & Frida över till Skunk å dom förhoppningsvis:) så då blir det lite röj där hehe.
Sen ska jag ju förhoppningsvis till Dannä om jag kan få tag på honom nån jävla gång..!

Ne nu ska jag väl fixa mig lite. Ha det bra allihopa!
Puss på er

If it means alot to you .

Kategori: Allmänt

Nu har vännerna åkt hem. Det var en massa skratt igår :) å herregud vad man kan håna/hata en person, det e nästan lite sjukt faktiskt.
Vi satt å kollade i skolkatalogen å skrattade åt allt roligt folk som finns, men finns ju även lite snyggingar ;)
Vi kollade på hockeyn en stund, Petra somnade dock, å när hon snarkade så lät hon som en ko som är långt bort xD sen blev Frida trött å däckade hon också, jag låg vaken en stund till, lyssnade på musik å tänkte typ..
Vaknade massa gånger, kunde aldrig somna riktigt ordentligt, å när jag väl hade somnat om en gång på morgonen så kommer mamma inklampandes å ska hämta datorn, då blev jag såå pissed of!
Hela den här dan har vart en pissed of dag för mig. Retar mig på allt å alla typ känns det som..

Igår så va jag å frågade om praktikplats men chefen va inte där då så jag skulle ringa idag men efter vi lämnat Petra & Frida vid bussen så åkte vi dit så jag gick in dit. Å då va chefen där å hon sa att jag jättegärna fick vara där hehe.
Å jag har verkligen inget emot å va där för trivdes sjukt bra! :)

Ni kanske får se lite bilder nån dag från dom här dagarna som jag vart med vännerna :)
Pallar inte skriva mer nu, ha det bra.
Puss på er

Miss you <3

LOOV!

Kategori: Jag & Kompisar

Ja det e precis vad jag har nu!:D så jävla gött. Fast det var lite deprimerat igår dock, tänker inte gå in på detaljer här. :/
Igår så stack jag in till stan å sen hem till Petra :) hon mötte mig vid bussen å när vi ska gå till ICA så stöter vi på Johan hehe. Å han blev jättearg inne i affären xD stackars hon som fick utskällningen xD
Sen stack vi upp till lägenheten å jag typ dog på vägen dit, å min väska va helt cp xD
Sen va vi där å slappade lite, sen stack vi ner till Skunk å aa...
Lite efter 8 så kommer Fritjof :) vi käkade å Petra va lite mja onykter hehe.
Sen innan 12 stack vi ut å åkte plastpåse, å vi snodde en liten jävla barnpulka xD hahahah herregud xD sen hittade vi en jättebra backe eller nåt, å jävla va det gick, Fritjof å jag hade klämt ner oss i den där minimala pulkan å satte fart nerför backen xD å vi kraschade 2 gånger xD å fy fan va skratt det blev!
Sen kom vi in runt 1 igen för vi typ dog av köldskador där ute hehe.
När vi kom in så kollade vi på Baksmällan om jag inte minns helt fel hehe. Jag somnade i slutet dock..
Sen vaknade vi till å då kollade vi på Ingloriuos Basterds :) men somnade ganska snabbt :P
Idag gjorde vi inte alls mycket, kollade klart på Inglorious Basterds å sen stack vi typ hehe.
Älskar mina tjejor!<3

Har inte gjort alls mycket idag, har planerat hela dan att jag skulle duscha när jag kom hem, tror ni det har blivit av än eller? Ne inte direkt! xD 
Å imon kommer mina tjejer hem till mig:) dom ska titta på våra puppies hehe. Å sen ska dom sova här, ska bli mys:) <3 
På fredag händer inget, men på lördag så sticker jag till Götet, ÄNTLIGEN!:D:D:D 

Ne usch nu orkar jag inte skriva mer.. 
Ha det bra!
Puss på er 

"Men du har ju större muskler än honom Ida!!" :D

Kategori: Allmänt

Lördag idag då. Usch tycker det känns som söndag. Vaknade tidigt idag å tänkte att det va idag jag skulle till linköping men så va ju inte fallet.. så får vänta ytterligare några timmar *suck*
å e riktigt förbannad på en viss D idag...
vet inte vad jag ska göra idag, förmodligen ingenting. vill göra nåt men finns inget å göra i den här fucking jävla skogen! gahh vad jag hatar att bo här!!!

Haha måste berätta om igår, jag satt med mamma å pappa å kollade på tv, å så va det en snubbe som höll på å skryta om sina muskler, å då fäller pappa en sån go kommentar!
"men du har ju till o med större muskler än honom Ida!!!" haha :D
å jag har blivit kallad "biffen" för mina muskler av en KILLE! :D haha såna kommentarer gör mig så jävla glad! :D
det roligaste e väl att jag egentligen aldrig tränat mina armar egentligen utan dom har kommit "naturligt" eller hur fan man ska säga xD

väntar på att pappa ska bli klar med maten, egentligen e jag inte hungrig, har inte vart det dom senaste 3 dagarna. all mat smakar skit typ.. det enda jag kan få i mig utan att det smakar konstigt är halstabletter:S

Ne pallar inte skriva mer nu, ni får ha det så bra!

Puss på er

A metalheart is hard to break apart ! <3

Kategori: Filmer & Musik

Ja som många vet så har jag letat efter ny musik ganska mycket det senaste, å jag har ju hittat lite ny musik som jag gillar. Det var ju bland annat dom jag skrev häromdan, fast det var mer punkmusik. Idag har jag hittat lite metal å så, å tack vare min bok!:) Boken Hårdrock e så grymt värd att läsas! Dom tipsar om mycket musik där också, så ett boktips till er som gillar hårdrock å att läsa hehe.

Tiamat - Carry your cross and i'll carry mine


Manowar - Fighting the world



A day to remember - If it means alot to you . MASSOR med kärlek till den här låten!<3


Ne orkar inte lägga in mer nu, ska leta vidare så kanske delar med mig av det senare..
Puss på er

Räserbajs (Y)

Kategori: Filmer & Musik

Idag har det vart en seg dag i skolan tycker jag..
Efter skolan vandrade jag å Petra hem till henne, stannade till på ICA på vägen. När vi kom hem till henne började vi direkt med maten, kyckling, ris å currysås :)
Hahah å det va så jävla kul, för jag skulle slänga en grej å när jag ska stänga luckan så får jag en liten list i handen xD blev livrädd att jag tagit sönder nåt men Petra sa att det va lugnt xD
Sen när hon skulle slänga nåt å sen stänga så ramlade hela luckan bort typ xD å fy fan vad jag skrattade xD så det va ett stort hål rätt in under slasken sen haha.

Efter maten så började vi baka muffinsen :P dom blev massa goda! kladdiga å härliga ;) haha
Sen gick vi upp till henne å satt där å ugglade tills jag skulle sticka iväg ner till rese. fick sitta där en stund innan min buss kom. Chaffisen idag va helt galen, körde som en idiot, sträckan som brukar ta typ 10 minuter tog idag 4 minuter så det förklarar väl ganska bra hur han körde.
Å när jag kom hem så va det mat igen, å kan ni gissa va det va?! Jo kyckling, ris å currysås!! så fick äta det 2 gånger idag hehe.

Usch å jag har blivit sjuk igen:( vill inte va sjuk!!! Men i helgen så ska jag vistas på Gräshagen med mina kära vänninor:J haha

Å på söndag ska jag fara upp till Linköping :) å även den 13 mars ska jag dit!:D fy fan va kul det ska bli! kvällsmatch är det då så matchen börjar inte förrän vid halv 7 på lördakvällen men bussen avgår redan 13!:P

Har börjat lyssna på lite annan musik idag, har tröttnat på den jag har så letar som en galning efter ny, å det jag lyssnat på idag är:
- Dropkick Murphys
- Räserbajs
- Rövbajs
- Krimtänk (Ozzys band!;D)
- DLK
- A day to remember

5 av 6 band e punk:P

Ha det bra folket!
Puss på er

Håve tills jag dör<3

Kategori: Hockey

Ny vecka nu igen.. Igår va det en fullproppad dag för mig kändes det som, först till skolan, efter skolan stack jag till Nässjö å fixade lite grejer där å sen tillbaka till Jkpg för hockey.
Håve vann å återtog ledningen!:D bra match å allt va helt underbart, förutom dom där jävla turkungarna!:@

Idag i skolan på naturen så kollade vi på En obehaglig sanning med Al Gore. Eller jag kollade inte för jag däckade på bänken haha. Jag hörde ju fortfarande vad han babblade om men jag orkade typ inte hålla uppe mig själv för blev grymt trött där inne. Sen va det dags för matte å Glenn e ju lika dum i huvet som vanligt.
Lunch å sen gympa, fast den skippade vi å stack till gymmet istället:)
Sen blev jag hämtad av mamma så vi for runt i hela stan kändes det som å jag va trött å tjurig för jag hade inte ätit nåt sen typ 11. Å vi kom inte hem förrän typ halv 5, först då fick jag mat! Innan det så stack jag ut i stallet å klippte av Jasmine hennes jävla tova i manen.
Har bara duschat å slappat resten av kvällen typ. Å jag har blivit förkyld igen, inte kul:(

Imon så ska jag å Petra baka x) så vi sticker hem till henne efter skolan:)
Händer inte nåt mer imon annars förutom skola då.

Ne nu ska jag måla mina naglar.
Ha det bra!
Puss på er


Härliga rysningar i kroppen av den här bilden när man tänker tillbaka<3

Weekend.

Kategori: Allmänt

Jaha dags för en uppdatering kanske.
Har inte hänt mycket det senaste..
Torsdag: Hockey, hv spelade lika. Letade efter biljetter till Dodelidoo å lyckades fixa en ialla fall(Y)
Fredag: Skola, hem, inget alls...
Lördag: In till stan, stanna hos Helena å dom senare upp till A6 en sväng å sen sova i Hva.
Söndag: Åka hem, va hos mormor & morfar. även hos syster Malin :)

Imon så är det först skola, sen till Nässjö å sen in till stan igen för hockey, sista innan OS-uppehållet.
Nu ska jag fortsätta titta på 2½ men hehe.
Ha det bra!
Puss puss

Sense.

Kategori: Allmänt

Igår började vi våran träning på Sense. höll på i typ 1½ timme, blev mycket arm igår så känns lite i mina triceps, inget mig emot dock hehe.
Innan vi stack å tränade så hade vi gympa i skolan å vi dansade magdans! hahah herregud säger jag bara xD typ bröt ihop av skratt! xD 

Ikväll händer inte så mycket, blir nog mest lite slapp.
Asså det e så jävla mycket snö just nu! Går fanimej inte gå normalt, å när man ska uppför långa jobbiga backen vid skolan så tar det typ en timme upp fan känns de som.

Våra valpar bara växer å växer, nu har dom ju öppnat ögonen me så nu e dom assöta! 

Ne har inte mer å skriva nu. 
Ha det bra. 
Puss på er