Hockeyfreaket

Henna <3

Kategori: Allmänt

Haha suger jag på att uppdatera eller vadå! e 1 vecka å 4 dar sen jag skrev senast, usch va dåligt av mig! men men.
ialla fall, det är inte så många skoldagar kvar nu! så jävla underbart!! :D å på tisdag så har jag "ingen" skola, yey! så tror denna veckan kommer gå snabbt också, helt underbart är det när veckorna bara rinner iväg nu innan sommarlovet. säger bara pang så är det helg när det känns som det va måndag igår.

Idag va jag ensam hemma medan mamma å pappa va i Skåneland med Hero på utställning, han kom 5a av 8a hundar. å det var en bra placering för å va första utställningen han varit på. Å jag ser fram emot att mamma å dom kommer bli sådär aktiva med utställningar nu igen, för då får jag va massa ensam hemma, förutom att mina små älsklingar e hemma då, men dom e så underbara så dom får gärna va hemma!:) <3

Satt ute ungefär en timme i solen innan då jag inte orkade vistas inne med pappa..
medans jag va ute så satt jag på altanen utanför den inglasade å Henna låg brevid mig, så ett tag låg/satt vi där å tittade på varandra <3


Henna innan idag <3

orkar inte skriva mer nu, ha det bra!
Puss puss

48-48.

Kategori: Speedway

E ledsen över att jag missade speedwayen idag:( inte vart på en ända match än. idag körde dom 48 lika mot Dackarna. Vetlanda ligger just nu 4a i tabellen på 6 poäng, leder gör Piraterna på 10p. men vi kommer ifatt, det har ju bara körts 4 matcher än så länge hehe.


VMS Elit! <3

Trick ´r treat

Kategori: Filmer & Musik
Denna har jag kollat på ikväll, en skräckis. Lite konstig men bra. Slutet va lite konstigt, det kan fan inte sluta så, måste finnas en fortsättning, MÅSTE FINNAS!!! xD men den får helt klart godkänt, värd å se!

Du vet att jag älskar dig <3

Kategori: Allmänt

Fy fan va segt med skola igen efter å ha varit långledig! Riktig seg dag idag i skolan, fast jag blev lite cp på slutet å flummade som fan haha, så Petra & Frida vafan jag hade sniffat ;P
Vi fixade underskrifter efter skolan å sen stack jag å Frida ner till stationen, satt där en stund sen kom hennes buss, jag åkte tåg hem så fick sitta där en stund själv, stötte på Dannä där :)

När jag kom hem så va klockan typ kvart i 4, mös med min älskling när jag kom hem :)<3
Sen blev det käk å sen ge sig ut en sväng när pappa kom hem. fick hjälpa till å sopa stenar! verkligen kul, eller inte -.- sen va jag tvungen å hämta fogsand, å den hinken vägde ju typ ett ton haha.
Sen pysslade jag om Jasmine en stund, fy fan va hon såg ut, märktes att jag inte borstat henne på nån vecka (A) så jag stog där å va typ brun av hennes hår haha. å fy fan va smutsigt det blev, så blev raka vägen in i duschen när jag kom in hehe.

Ikväll har jag inte gjort så mycket, sällskapat med mamma å dom en stund. Senare så ska jag nog kolla på filmerna jag köpte i Ullared i lördags :P

Imon så blir det ingen skola för mig! så skööönt :D å på torsdag så blir det å åka till Göteborg med skolan igen, på yrkes-sm typ, sen blire nog lite tid på stan :)

Ne nu orkar jag inte skriva mer. Kanske uppdaterar senare om hur filmerna va :P
Ha det bra alla sålänge, puss puss

So if you love me, let me go.

Kategori: Allmänt

Usch e så dålig på att uppdatera nuförtiden. Men tänk att det där lilla gulliga smset kan upplysa ens liv en liten aning. få veta att man inte är glömd.

Denna veckan har vart kort å härlig, i måndags hände inget speciellt. i tisdags så va det en kort dag, eller aa typ, köpte nya skor! :D så jävla fina! haha å när jag va på stan efter skolan i tisdags å väntade på mamma så kommer det fram en tjej å bad att jag skulle skriva under på nån lapp med nåt hockeylag haha, hon hade möhippa tror jag för annars hade hon nog inte gått runt sån xD onsdagen va sista dan i skolan för den här veckan, halvseg dag. på eftermiddan va jag å Petra å kollade på när dom spelade rugby i Friardalen neranför skolan, så stog där uppe på kullen i regnet :P å Bäckadal SÖG på rugby! jag skojar inte, dom hade inte en chans mot varken ED, Sanda, JB eller Peset haha. slutade runt 3, blev hämtad av Malin. sen när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket. somnade astidigt också som jag har gjort den senaste veckan typ.

Idag så vaknade jag vid 9!! så jävla segt när man e ledig! men men, har gjort lite nytta på min lediga dag faktiskt hehe. skrivit massa skolarbete som ska in i kompendiet å så :P
sen fixade jag massa i stallet nu ikväll, å nu ska jag fan inte röra en fena till haha. orkar inte, lär väl somna om några timmar som vanligt -.-

Aja nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra
Puss

8 maj.

Kategori: Allmänt

Kanske dags å skriva en rad eller två här.. va ju som sagt ett tag sen, men har inte hänt så mycket sen sist. skolan har börjat vilket innebär en jävla massa läxor.. orkar inte med det här!

Idag så ska vi ner till Malin å dom, får se när jag e hemma igen.
Hejdå!

1 maj!

Kategori: Allmänt

Jaha då va det 1a maj, fy fan va fort det här året har gått hittills!
Igår så vart det en helt okej valborg, vart hemma hos Fia med några tjejer, vi spelade nåt spel som jag inte minns namnet på haha, runt 12 stack vi bort till Söder( i hva alltså).
Runt 1- halv 2 stack Petra å Frida å sen vid kvart i 2 stack Julia å Anna därifrån, så där e jag med typ ingen jag känner eftersom att Fia gick å sysslade med annat hehe.
Jag stack hem runt 4 nån gång, å sen väcktes jag av att Marcus gick flera gånger ut till tvrummet men såg mig aldrig i soffan haha, så då sa Matthias att han skulle kolla på toan om jag låg där :P

Har känt mig bakis i stort sett hela dan, vi stack till Gräshagen runt 2 och så kom jag hem till skogen för typ 40 minuter sen.
Vet inte vad jag ska göra ikväll, tror det blir slappt eftersom jag e på dåligt humör.
Måste ta itu med det här snart..

Aja, ha det bra allihopa.