Hockeyfreaket

förlåt är allt jag kan säga.

Kategori: Allmänt

Godkväll bloggen. har typ sovit bort den här dan. har bråkat med han jag älskar och aa, denna dan har vart helt jävla värdelös. vill spola tillbaka tiden och få allting ogjort.skippa den här dagen helt helst.
Imorgon så åker pappa iväg igen å kommer inte hem på några dagar. fan så skönt.

idag så har jag äntligen tömt den gamla datorn på alla bilder å all musik å så, så nu har jag allt det på en extern hårddisk, en del ska ju givetvis in på denna datorn, men inte allt. vill ju liksom ha lite musik å sånt på den här datorn också ^^

jag längtar som fan till tisdag! ska få träffa min gamle vän på hockeyn då! fy fan va underbart! <3
har även min 4e körlektion på tisdag, och jag är så jävla stolt över mig själv! för senast sa Anders att jag har 1 möjligtvis 2 körlektioner kvar å sen är jag redo för uppkörning. han tycker jag är "äckligt duktig" på att komma ner till 2ans växel och förbereda mig för å svänga, nästan så det är sådär smörigt duktigt haha;) var så han uttryckte sig ialla fall. jag måste nog ha världens bästa körlärare! :D han "skällde" på mig senast nu på mig också för att han inte hade nåt å skälla på mig om haha

jag sitter här och funderar på vad jag ska köpa i Ullared på torsdag, jag brukar ju alltid skriva en lista vad som måste köpas. men just nu kan jag typ inte komma på nåt speciellt, bara födelsedagspresenter och julklappar. har ju 3 små rackare som fyller i november, fast till Mackelito är jag iofs färdig! men till dom andra 2 då? och vad ska man köpa till alla dom hundra ungarna till syskonbarn man har i julklapp? svårt det där!

orkar inte skriva mer nu, bjuder på en bild på Henna<3


Ha det bra!

mitt hjärta är ditt att förstöra.

Kategori: Allmänt

kan inte sluta fundera. kan inte sova även att jag är hur trött som helst och har jävligt ont i huvudet, nej juste va dum i huvet jag är, det är ju INBILLNING!
vad kan man skriva egentligen utan att det får konsekvenser?
vad gör man när man inte orkar kämpa längre för ett liv värt att leva?
vad gör man när folk vill ta ifrån en det enda som gör en lycklig?

jag är så totalt jävla krossad och det finns inte nån som förstår mig. inte en jävel. kan det vara för att jag inte öppnar mig för folk och pratar om mina problem? kan vara så, men varför ska jag göra det när jag bara får skit för det och det uppstår en massa diskussioner som man inte orkar med?

folk dom frågar "men du har väl kul?" självklart svarar jag ja. men det är bara en fasad, det där leendet på läpparna, skratten ur min mun. det är bara en fasad på en krossad själ som har gett upp.
för jag har allvarligt talat gett upp, jag orkar inte kämpa mer. mitt liv är redan förstört, å jag har inte ens fyllt 18 år än. och folk säger att jag ska kämpa? det är endast för att dom inte vet om hur jag har det. hur jävla dåligt jag egentligen mår, vilka jävla föräldrar jag lever med. visste ni att min största önskan är att mina föräldrar ska skiljas eller att jag kan få fly det här hemmet för gott?

när du står ensam kvar på tå och ytan inte går å nå när du träffat botten, kom ihåg mig då.

Listan!

Kategori: Allmänt

Så nu tänkte jag ta tag i å skriva listan hehe,

  • Pengar/presentkort till bilstereon till min lilla pärla hehe
  • Ny säng, 140cm ;)
  • Ett nytt svart bord, som det är typ 2 "bordsskivor" på eller vad man ska säga haha
  • Luftballongsresa
  • Pengar
  • Pengar till tatuering
  • Filmer, Alla Jackass-filmer, Viva La Bam serien,
  • Årets matchtröja för Håve med dom 4 stjärnorna
  • CD-skivor såklart till min stereo;) haha

Det var det jag kunde komma på just nu hehe, kanske dyker upp nåt mer vid ett senare tillfälle :P 
Puss på er   

tillbaka?

Kategori: Allmänt

Hellu bloggen! tog ett litet uppehåll. kände att jag inte hade nånting att skriva riktigt. har väl inte vart mina veckor riktigt det senaste om man säger så.
i onsdags så var jag hos arbetsterapeuten och sen hos sjukgymnasten, på första besöket så fick jag bara reda på att jag ska få en cp-ring till, alltså ska jag ha två stycken nu.... och hos sjukgymnasten så tyckte hon att mitt knä såg mycket bättre ut och att jag inte behövde göra så mycket mer, om det inte blir värre då vill säga, men då är det ju upp till min läkare som sagt vad som händer.

Å förra onsdagen så började jag ju med Metoject, medicin i sprutform. och det funkar bra än så länge, det kommer ju inte visa några resultat i mina leder än på några veckor, kan ta upp till 8 veckor.. men jag mår ju inte dåligt av å ta sprutan eller så. å igår så tog jag den själv utan problem.

Igår så var jag på vårdcentralen igen, 3e gången på kort tid. Fick ytterligare en dos av antibiotika å kortisonspray, +kortisontabletter i en veckas tid nu. nee men jag är väl bara inbillningssjuk som min far säger, jag inbillar ju mig bara att jag har ont i huvet å det känns som att huvet ska sprängas. :)

Tänkte skriva en önskelista här på bloggen, för har funderat ut lite saker som jag önskar mig, visserligen har jag en känsla av att det är nååågot lite dyra saker, men men, folk undrar ju liksom vad jag önskar mig hehe, så då får dom tåla svaret också ;)

Denna helgen är det ju "halloweenhelg" och jag tänker inte göra ett piss faktiskt. bara vara hemma. alla ska ju typ ut på krogen och så, men jag får vänta 2 veckor till innan jag kommer in.. men är inte på humör för nåt så är nog lika bra att jag är hemma, annars kan det hända massa onödiga saker..
så ikväll blir det bara god mat, bra film å lite gottis på det hehe.

Skriver listan om en stund, bye so long!


Jag tar den lila sprutan i mitten på bilden ^^

.

Kategori: Allmänt

Godkväller!
Har inte skrivit här på hela dagen, har ju skärpt till mig lite annars med bloggningen hehe.
Kollar på Paradise Hotel just nu, väntar på Scrubs haha:P
Vart hos Malin å dom och kollat på hockeyn eftersom jag inte fick va där själv!!!! :@ så jävla förbannad och irriterad över detta så det är sjukt! finns nog ingen som anar vad förbannad jag på min mamma angående detta!

asså känner typ sån jävla ilska inombords så det är sjukt, och tro mig, denna ilskan handlar inte bara om att jag inte fick gå på hockeyn. det finns massvis med anledningar! vill typ bara skrika på allt folk jag kommer åt och slå på allt som går att slå på.. 

Ne usch pallar inte skriva mer nu, är så jävla irriterad så ska nog lägga mig nu och varva ner innan sova. 
gonatt. 

Miss you!

Kategori: Filmer & Musik

Godkväll!
sitter här och hostar som ett jävla as, ska vara hemma imorgon också. får se hur det blir på torsdag, då måste det bli hockey ialla fall!
För nån timme sen så pratade jag å Petra om att vi ska gå på Halloweenfesten på 8 glas i stan, onsdagen på lovet v.44. så måste till Carlings nån dag å köpa biljett om vi nu ska gå hehe.

Innan när jag satt å skrev lite stuff i min kalender så såg jag att jag har risketta på fredag, från 8-12!!!! fy fan säger jag bara, usch kommer somna typ.. jag hatar verkligen långa "lektioner". blir så uttråkad å bara sitter där å tänker å undrar när fan det ska ta slut typ haha.

Å jag är helt såld på några låtar,
Hardcore Superstar - Moonshine
The Killers - Somebody told me
The Cardigans - You're the storm

å massa Volbeatlåtar som jag hör på Bandit men inte vet vad dom heter xD å nån låt med Royal Republic :P

Kommer nog inte skriva nåt mer ikväll, så säger godnatt nu även om jag inte ska sova nu hehe.
Puss på er

Saknar dig <3

Det här skulle ha kommit upp i tisdagskväll, men märkte först nu att det inte gjort det :s

Yrsel.

Kategori: Allmänt

Hello!
Snart är den här dan också förbi, tycker dagarna går ganska fort även att jag bara går hemma hela dagarna, men ligger för det mesta och kollar på film eller tv för mår så sjukt illa å är yr. så då gör man gärna inte nåt annat än å glo på film eller sova.
Snart kommer mamma hem med Malins 3 ungar, för Johan är på sjukhuset med Malin, hoppas på att hon får komma hem idag så hon slipper operation.
Har faktiskt inte pluggat nån körkortsteori idag, men när det är så mycket text å jag är yr så fattar jag typ inte vad det står, och då blir det bara massa fel, så bättre å skita i det tycker jag då.

Sitter och funderar på när fan jag ska palla föra över alla filer från andra datorn till denna..
Ne men hade väl inte mer å skriva nu, höres!

19 oktober!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! eller jag har iofs vart uppe en timme typ, men ändå..
Är hemma idag också, helt jävla yr i skallen och mår illa, spyr inte men det är ändå ett ständigt illamående där liksom, asjobbigt är det!
idag så händer det inget speciellt, har ju ingen lust att va ute heller för det regnar och är svinkallt!
men nu ska jag kolla nån film, höres senare.

It's gonna be a long walk home.

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Sitter och kollar på 2½ män just nu, det är iofs på ljudlöst, lyssnar på Bandit samtidigt nämligen hehe.
Har pluggat körkortsteori hela dagen typ, och allt som handlar om ABS-bromsar är inte min grej just nu! blir så jävla irriterad när jag inte förstår vad det står och samtidigt så har jag så sjukt ont i huvudet så jag har lust å skjuta mig själv i huvet!

Asså jag har hockeyabstinens! har inte vart på hockey sen torsdag eller lördag förra veckan typ? är så längesen så jag inte ens minns när det va x) idag så blev det storvinst mot Gnaget, underbart! och Andersson i mål, åh jag är så nöjd över att Ante får chansen istället för den lilla fjollan Larsson!
På torsdag så är det ialla fall dags för hemmamatch igen:) det kvittar fan hur yr jag kommer va då, JAG SKA GÅÅÅ!!! sådeså!

Imorgon så kommer jag förmodligen va ensam hemma heela kvällen, lite skönt faktiskt på ett sätt, visserligen känns det nästan som jag är det nu också när bara mamma är hemma om dagarna, för pappa är iväg på jobb för 3e veckan på rad nu.

Nu har jag inte så mycket mer å skriva, ha det bra.

Vissa människor kan man bara inte leva utan <3

Kategori: Allmänt

Goddagens!
blev ingen praktik för mig idag heller, mådde sjukt dåligt på morgonen, och gör fortfarande iofs. Var på vårdcentralen vid 10 i morse och då konstaterades det att jag har bihåleinflammation.. så med mig hem fick jag Kåvepenin 800mg, ska ta 6st/dag. ögonsalva och nässpray som gäller mot inflammationen.
Så har bara luggit och vilat det mesta, har så sjukt ont i huvet och mår illa, så imon ska jag va hemma också men sen ska jag förhoppningsvis klara av praktiken.

Just nu så är jag ensam hemma med hundarna, väntar på att mamma ska komma hem från sjukhuset där hon är med Malin just nu, och eftersom hon åkte för några timmar sen å inte är hemma än så verkar det ju som det var nåt allvarligt.. :/ så är lite orolig för systra min <3

Lyssnar på radio över nätet nu, på Bandit. dom spelar så sjukt bra musik, bara rock liksom! helt underbart! :) slippa höra vanlig skitradio, samma musik om å om å om å om å om igen heeela dagen.



Avslutar detta inlägget med två bilder på min lille voffsing :)
Puss på er

Studenten!

Kategori: Allmänt

Åhh jag är så taggad till studenten just nu! xD fick nåt fnatt å bara blev jättetaggad, lite jobbigt faktiskt eftersom det är några månader kvar ännu =/ men jag är ändå taggad! :D finns inget som ska få förstöra den dan! absolut ingenting! :D

Har pluggat lite körkortsteori nu ikväll, igen. känns inte som jag gör nåt annat nuförtiden, men jag måste verkligen klara körkortet sen i november! är verkligen laddad inför å ta det, tänker inte gå som många andra och dra ut på det, vill ha mitt nu liksom!

Vet fan inte vad jag ska hitta på, har spelat spel på FB å chattat med en gammal klasskompis från högstadiet, kollat på tv å plockat iordning på rummet, men är fan fortfarande rastlös! helt sjukt, behöver göra nåt som tar slut på alla mina krafter! å inte fan är jag trött heller så kan inte gå å sova..
Kanske borde börja föra över lite filer å så från gamla datorn? ne det pallar jag inte, hålla på med 2 datorer samtidigt har jag inte tålamod till just nu..

Ska nog sätta mig å fortsätta spela nu. Bye bye!

JAY!! :D

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Har kollat på Idol med mamma å dom ikväll å käkat lite god mat :)
Min idol är ju helt klart Jay!! Han sjöng Nirvana idag, och gör man det å gör det bra, ja då är jag kär ;) haha. men han gjorde det sjukt bra asså, hört många som försökt ge sig på å efterhärma Kurt men inte gjort det bra, men det gjorde verkligen Jay idag! så, GO JAY! haha :D

Å efter att ha hört en Nirvanalåt så vill jag ju givetvis höra mer, meeen jag har ju inte lagt över nån musik eller nåt från min gamla dator till denna så jag får inte höra! :( å jag pallar inte sitta å leta på youtube, utan jag vill ha det flytande haha :P

Asså jag är på sjukt bra humör typ, fast ändå deprimerad på ett sätt, fattar inte vad som är med mig liksom.. samtidigt som jag ligger på botten och mår sjukt dåligt av alla tankar så är det nånting som lyser upp min värld. och jag tror att det kan vara en viss Daniel faktiskt... :) 

Ne nu tror jag att jag ska röja på min sminkhylla, den är liksom FUUULLL haha, har typ 2-3 tommar hårsprayflaskor? ja jag är beroende ;) mina 3 sprut liksom är ett måste(bara hockeyfolk som förstår vad jag menar;) haha) 
Så uppdaterar er senare gott folk! Puss :D  

Fredag 15 oktober 2010

Kategori: Allmänt

Tjoho gott folk!
Har ni för er? själv sitter man här å funderar på vad man ska hitta på, är på städhumör :s vet inte varför, å det finns typ inget å städa eftersom jag städade igår å mamma städade där nere igår också.. såå, vart ska jag städa nånstans? kanske ut till stallet och röja lite? fast fan, det är ju svinigt kallt ute! äh får se hur jag gör.
Somnade riktigt sent inatt, och vaknade av att Frida messade, å jävlar va rädd jag blev! haha
asså jag är på partyhumör...... längesen det var nåt festande nu faktiskt, men det är ju bra på ett sätt faktiskt, för alkohol är ju faktiskt inte nyttigt hehe :P

Asså det är bara 29 dagar kvar till min 18årsdag idag! fatta att jag är sjukt taggad liksom haha xD det är fan inte långt kvar asså! :D

På måndag så ska jag ha min 3e körlektion, undra om Anders får nåt utbrott då som senast xD käranån asså, kan fortfarande se framför mig hur han rusar ur bilen och sliter upp kärringens bildörr bakom xD

Usch börjar bli hungrig, har ju inte ätit nån frukost än, för vi har typ ingenting i kylskåpet, det typ skriker tooooomt om det hehe. men hoppas på att mamma fixar nån lunch eller nåt snart.
Ne nu orkar jag inte skriva mer, ha det bra!

yey! :D

Kategori: Allmänt

Godkväller! :D
jag är så jävla glad! vet ni varför? Jo för att Håve tog en 3poängare idag mot Tälje! (y) och jag har fått en ny dator+mobilt bredband!!!! :D:D yippieyay :D haha
Men en sak som jag stör mig på, det har inget med själva datorn å göra utan det är det nya msn 2011! det ser helt fucked up ut och smilisarna är SKIIITFULA! skrattar varje gång typ när nån skickar en smiley xD

Tvd började ju idag, var lite halt okoncentrerad men det va bra :)
och nu så ska jag snart installera Daemon tools så jag kan börja plugga på teorin.. pappa å mamma är på mig som fan om att jag måste börja plugga, men det går liksom inte när man inte har fungerande grejer! gah... men nu så :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om, har blogglust men inget å skriva om, har redan berättat det jag skulle nu xD aja, ha det bra!

Match!

Kategori: Allmänt




Ikväll är det match mot SSK. Andersson står sin första match och Petersson och Beech är tillbaka efter skador.
Jag vet allvarligt talat inte om jag vågar hoppas på en 3poängare. Kanske blir vinst i sudden eller efter straffar som vanligt.... suck.  
Personligen tycker jag det är bra att Larsson åkte på en sträckning så att Andreas får chansen i målet. för i mina ögon så är Larsson ingen bra målvakt..
Har inte mycket mer å skriva om detta nu, uppdaterar väl kanske senare om resultatet.

du är det där lilla extra <3

Kategori: Allmänt

Tjosan bloggen!
Idag så har jag gjort allt det jag skrev igår, först i morse så gick jag ut och lagade stängsel, sen lite slapp, sen tog jag tag i städa rummet, dammsög och till å med tvättade golvet, bytte även lakan och bar ner tvätten. Sen efter det så duschade jag Henna. Hon är så söt nu när hon är lockig i pälsen! :)

Igår så fick jag hem skolkorten, på klassfotot så har jag världens minsta leende typ, men mitt sånt där kort jag är ensam på, haha asså jag ser gråtfärdig ut! xD

Kollar på Simpsons just nu, vet inte vad jag ska göra mer idag. har ju liksom redan gjort allt jag planerat, skulle iofs kunna fixa all tvätt som ligger på mina hyllor, men vet inte vart jag ska göra av den eftersom mina lådor är fulla =/

aja, ha det bra!

fuck this life!

Kategori: Allmänt

Godkväll! sitter här framför datorn och har ont i min panna och hostar som en dåre! men ååhh va bra att hostmedicin/slemlösande grejs hjälper.......not....

kollar på How I Met Your Mother nu, stör mig på att dom visar samma avsnitt massa gånger..
längtar tills imon då Vampire Diares börjar sändas på tv igen, men kommer väl misslyckas med å följa det denna gången också haha.
Imon måste jag fixa staketstolparna som är sönder, byta lakan å städa mitt rum, å sen måste jag duscha Henna också tror jag.

Igår så åkte jag in till stan, skulle vara barnvakt åt Marcus i några timmar och sen sov jag i Hva. Å idag så åkte jag, Helena å Marcus upp till A6 en sväng, mötte även Eva där^^ åkte hem vid 4, har inte gjort nåt sen jag kom hem. bara kollat på tv med mamma typ.

Ne nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på nån film. Ha det bra!

sjuk.

Kategori: Allmänt

Godkväll! Hur är det med folket? Med mig är det sådär, har väldigt ont i mina bihålor just nu,min förbannade förkylning har tyvärr satt sig där =/ 
 
Sitter å kollar på Paradise Hotel! xD satte igång tvn och det var det första som kom, asså shit vilket patetiskt program det är egentligen, helt sjukt att folk ställer upp på detta frivilligt! 

Ne orkar inte skriva mer nu för har sjukt ont. byebye  

You're amazing just the way you are.

Kategori: Allmänt

God eftermiddag!
Har folket hittat på idag? jag har vart i skogen med mamma å plockat svamp haha! å mamma typ tappade bort mig i skogen xD käranån asså, hon skrek som fan å jag ba JAG ÄR HÄR MEN JAG KOMMER INTE UUUUUTTTTT!! xD det var typ asmycket stenar å en jävla bäck mitt i allt så hoppade runt där xD
Jag har vart nyttig både igår och idag, vart på skogspromenad 2 dagar i rad, och det har vart över 1 timme varje gång,så får inte glömma och skriva upp det i min "träningsdagbok" till skolan..

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, blir väl bara lugnt antar jag.
Har inget mer å skriva nu, ha det bra!

Saknar min bby =/

SM-GULD!!! :D

Kategori: Speedway

Jahopp dags för ett inlägg kanske?
Kommer inte ihåg när jag skrev senast haha.
Kan ju meddela att mitt VMS ELIT har blivit Svenska Mästare! Helt underbart!! :D


VMS ELIT! <3

Imorgon så är det dags för hockey igen! Denna gång mot Gnaget. Hoppas att killarna har skärpt till sig och att dom tar sin 2a trepoängare imon! Det är fan pinsamt hur dåligt dom spelar nuförtiden! för å inte tala om Daniel Larsson, hur jävla dålig målvakt är han inte då?! USCH! lär dig och hålla ihop bena för helvete och behålla puckarna när du tagit dom i plocken istället för att skicka ut såna jävla konstiga returer!!

Igår så var jag ju på sjukhuset igen, tömde "bara" 55ml vätska denna gången, han säger att det hade kunnat gå å tömma det ännu mer men jag fick för ont så klarade det inte. Sen fick jag kortison denna gången så jag hoppas på nu att det värsta kan ge med sig så att jag kan börja komma igång och träna ordentligt, har ju liksom inte gått med mitt svullna knä...
Men nu jävlar ska de gå!

Ne pallar inte skriva mer nu, sitter å småkollar på lite NHL-hockey just nu, live från Sthlm. Columbus-San Jose, 2-3 står det just nu.

Aja, ha de bra gott folk!

Saknar dig!

Kategori: Allmänt

Jo men godkväll bloggen! nu vart det ett bra tag sen, men jag har inte haft nån dator sen söndagskväll förra helgen typ så därav den kassa uppdateringen. det har väl inte hänt nåt speciellt direkt.
Vart hockey några dagar å förra helgen så vart jag med vänner å sen på kalas för lilla Lova.
Vart på möte med skolan också, men pallar inte dra upp det här. å har hamnat i nån sorts deprission typ..
Trött på allt, har inte lust till nåt, har bara förbannat jävla ont hela tiden å är ledsen i stort sett jämt.

Idag så vart det ju hockey igen, och FY FAAAAN rent ut sagt så jävla dåliga Håve va!! Skämmigt för helvete! mer än så tänker jag inte säga.
Imon så ska jag ända ut till Bottnaryd på dop för lilla Alva, asså herregud min släkt är gigantisk! hehe

Orkar inte skriva mer nu men nu vet ni ialla fall att jag lever. Ha det bra.

Saknar dig min älskling, kom hem nu <3