Hockeyfreaket

22 januari 2011

Kategori: Allmänt

hellu.
hemkommen för en liten stund sen, har vart i jkpg å hos syster en sväng, va å handlade på Maxi å sen åkte vi hem. har käkat lite sen lunch å inte gjort så mycket mer.

händer inget ikväll direkt, rätt gött med en slapp helg faktiskt, igår va jag ju dock lite festsugen hehe. men det tar vi nån helg framöver.

tror faktiskt jag ska glo på nån film nu, ha det bra!

Rubrik!

Kategori: Allmänt

Satt å kollade på tv med mamma å dom innan när jag kom å tänka på vilka roliga citat jag läste i en bok på praktiken idag,

" Alla karlar är bara ute efter en enda sak. Tur att alla tjejer också är det!"
" - Varför har du behå, du har ju inte mycket å fylla den med?
  - Du har byxor, eller hur?"

Haha så jävla klockrena asså! (y)

asså vissa killar är så jävla dumma i huvet, om en viss person läser detta nu så kommer han ta åt sig, det är jag helt säker på, men då får han fan göra det för jag orkar inte bry mig längre ärligt talat.. 
Kan man inte säga anledningen till nånting är ju bara jävligt töntigt, vågar man inte stå för vad man tycker/känner kanske? så tror jag att det är i detta fallet faktiskt. 
denna person är väldigt speciell, men jag orkar fan inte kämpa för någon som inte vågar stå för vad människan tycker.

nog med arg text här nu, ska nog glo på nån film snart. är lite sugen på Ingloriuos Basterds, är sugen på blod;) hehe.
tjo.

Bara för att jag älskar å retas med vissa som tar åt sig:)


Andreas Falk, yummie! ;)

Hvs förra spelare Stefan Pettersson, mmmmmm ;)

Haha åååhh vad jag älskar å retas :)

21 januari 2011

Kategori: Allmänt

Gokväller gott folk!
idag var det andra dagen på praktiken å jag känner att jag verkligen har hamnat rätt, eller det känns så just nu ialla fall. trevliga människor å så! :)
fick sluta lite tidigare idag, gött satan!

Å jag är så jävla festsugen idag! party party liksom!! men har ingen å festa med eftersom att alla är typ panka vid den här tiden på månaden, BUUUU!

Ska käka lite kvällsmat nu, skriver kanske mer senare! bye bye

19 januari 2011

Kategori: Allmänt

Känner att min blogglust börjar komma tillbaka, men jag förstår inte vilka människor det är som fortsätter kolla trots att jag inte skriver nåt, det är alltid några besökare om dagen liksom. å jag har absolut ingen aning, jag vet typ vilka 2-3st är som läser haha.

Jag vann 50kr på min trisslott idag, WOHO! haha, lämnade in den jag fick i julklapp å tog två nya å så vinner jag 50 spänn igen, gött asså, men nästa gång hoppas jag på lite mer nollor :P

Imon så börjar praktiken för denna terminen, vi kommer ha asmycket praktik denna våren, kommer va ute 4 hela veckor å sen har vi massa tors-fre.. tycker det är aningen för mycket faktiskt, men men.
fan, kom på nu att jag måste fixa matlåda tills imon, bläää va jobbigt!

nehe om man skulle ta å hoppa in i duschen å bli lite fräsch.
Ha det bra!

Min älskling får stå för bilden idag<3

Dag 6.

Kategori: Allmänt

Dag 06 – Min dag

gick upp vid halv 7, fixar mig å allt sånt, snörar på mig kängorna å kollar på klockan å inser att det är en evighet kvar tills jag ska åka så hade gått upp för tidigt helt i onödan!
tar tåget in till stan, å tåget va sent självklart, kommer in till skolan å då får jag veta att BåB är sjuk så min enda lektion på hela dan typ är inställd, så får uppgifter å skriver upp närvaro, sen var det bara att åka hem igen.
så hade alltså 5 minuter mentorstid idag...
när jag kom hem så käkade vi å sen slappade jag lite, frös som fan.
fick sedan nån knäpp i hjärnan å började rensa bland mina kläder, så nu har jag två stora fulla Ullaredspåsar å en lite mindre påse. sen gick jag å mockade i stallet å släppte in Jasmine, å hon va som Bambi på hal is stackarn, å så ska jag hålla uppe henne med, så alltså håller jag upp 800kg häst från att ramla haha.
å nu så sitter jag här, får väl se vart kvällen har att erbjuda, duscha ska det bli ialla fall.

Stefan Liv!

Kategori: Allmänt

usch va dålig jag är på att blogga! men har kommit på att jag vill ändra min design på bloggen, ser inte ut så nu som jag gör på bilderna där, vill göra om massa, men jag ska absolut inte göra det själv för då kommer det gå helt åt helvete haha!

Idag så fyller "lilla" Hero 1 år, helt sjukt vad fort tiden har gått!
asså det är lite mindre än 5 månader kvar tills jag tar studenten, hur sjukt är inte det liksom?!
Å jag har massa att se fram emot i vår/sommar känns det som! jag ska träffa Robert från Sthlm, balen, studenten, resan efter studenten å ja massa helt enkelt! å sen går det ju förhoppningsvis vägen i år igen på hockeyn, så då har jag ju massa å fira där :D iiihh jag är på så bra humör just nu hehe.

Imon så är jag ledig, så jävla skönt verkligen!
Hade ingen bild på Hero på datorn så bjuder på en bild på sveriges typ snyggaste man;)

Dear John

Kategori: Filmer & Musik

Jag har så mycket jag vill säga till dig men som jag inte kan säga.
Jag har så mycket som jag vill skriva men inte har nånstans att skriva.
Jag önskar jag fick träffa min stora kärlek men det kan jag inte det heller.
Jag kan inte träffa honom för att han hatar mig.
Han kunde lika väl ha slitit ur mitt hjärta å spottat på det.

Jag tror faktiskt att jag ska börja föra nån slags dagbok, så slipper allting skrivas ut på internet. folk slipper ta åt sig å bli arga för nånting som dom har tagit åt sig men som inte menas åt dom egentligen.
.....

har en fullspäckad vecka framför mig känns det som, imorgon är det hockey, måste åka in tidigare för att hämta biljetten till torsdag, på onsdag så ska jag in till stan igen för mys med vännerna å på torsdag är det hockey igen. å sen på fredag så har jag inget å göra istället, är sugen på att gå på bio, ska nog försöka hitta nån vänlig själ som vill gå med mig.. 

idag så var jag å mamma i tranås en sväng, köpte äntligen min efterlängtade pyjamasskjorta! nya öronhänge, nytt armband å ett nytt halsband, riktigt nöjd faktiskt å allting var ju dessutom på rea så då blev ju jag glad hehe. sen åkte vi till jkpg å hämtade Twist på djursjukhuset å handlade lite. 

har precis kollat på Dear John, å fy fan vilken bra film! Helt jävla förälskad är jag i den, sån underbar berättelse. 
Kan man bli annat än förälskad å avundsjuk när man ser dom här två eller?
 




Har inget mer å skriva just nu. ha det bra!