Hockeyfreaket

sista juni!

Kategori: Allmänt

Det är fan sjukt vad tiden går fort asså! jag menar imon är det liksom första juli!
Idag så stack jag in till stan vid 12 för jag skulle luncha med Frida, Petra, Julia, Fidde å Jacob(tror jag han hette hehe) efter det så skulle Frida köpa presentkort på Gina å sen stack vi till bion för att fixa biljetterna till lördag. Kom hem runt 4tiden, när jag kom hem så var det bara att byta om å ge sig ut i skogen med Hero, för han ska jag visst träna nu.. Hmm varför ska jag träna nån annans hund när dom inte tränar min? Visserligen har jag redan skött träningen på henne men ändå..

asså jag får sjukt ont i mina handleder av å skriva på datorn nuförtiden eftersom jag skaffat lösnaglar ;) skriver fan fel heeela jävla tiden så måste jag radera å hålla på, och eftersom min deleteknapp e borta så blir det extra svårt å radera för mig med dessa långa monsternaglar haha. men man vänjer sig väl antar jag :P

Imon så vet jag inte vad som händer mer än att syster Helena ska komma upp :)

Ne nu klarar jag fan inte skriva mer, krampar ihjäl i händerna snart! hehe
Ha det bra! Puss

Söndag 27 juni

Kategori: Allmänt

Halloj gott folk!
Var nån dag sen jag skrev här nu. Hade ni en trevlig midsommar? Det hade jag ialla fall, kommer nog ut lite kort på facebook nån dag :P

Har städat rummet idag för imon när jag vart hos ögonläkarn så ska Petra & Frida med mig hem :) så ja en städning var verkligen behövligt, såg verkligen ut som fan på rummet haha.
Det var typ 1 meter högt dammlager på golvet, och ni skulle ha sett min spegel asså, den va så dammig så jag knappt såg mig själv i den xD men nu kan jag faktiskt det ;P

Asså mitt ena skavsår på min tå ser helkonstigt ut, ser precis ut som det bildats en blodblåsa :S får nog bli å traska i kängorna nån dag nu för mina nya sandaler plågar mig! :(

Nehepp har väl inte så mycket mer å skriva. ha det bra!

Midsommarafton!

Kategori: Allmänt

Ja det är det idag. Tiden går verkligen så jävla slut, snart är juni månad slut liksom.
Vad ska ni hitta på idag då?
Asså jag vet fan inte vad jag ska ha på mig idag, världsproblem liksom!

Ne men nu ska jag kolla upp en grej. Hare bra

Sexiga byggare!

Kategori: Allmänt

Vart i stan med Frida idag :) vart mycket trevligt! hehe vi satt å spanade på sexiga byggare samtidigt som vi satt å käkade jordgubbar, mums mums! ;) å vi hittade lätt snyggaste killen i stan idag, självklart hade han arbetarbyxor på sig! god damn säger jag bara (y)
Köpte en grej jag velat lääänge, så nu nån dag ska jag fixa det, säger inte vad det är utan det får ni se när det blivit gjort :P

Kom hem från Malin å dom nyss, suttit barnvakt.
Nehe, har inte mycket mer å skriva. ha det bra!

"ska vi ha sex? -nee då måste du ju ta av dig byxorna"

I have to fall to lose it all

Kategori: Allmänt

Sitter här i sängen, har bara slappat idag. sov ju somsagt länge idag. sen har jag kollat på film å myst med lillan :) kollar på Smekmånaden nu, den går på tv4+, har sett den innan nån gång. den e egentligen inte riktigt min sorts film men fanns inte så mycket annat å titta på.

Duschade för en stund sen, så nu kom det jag fjällar fram som fan igen så ser ut som jag ömmsar skinn typ :( haha.

Imon så är det ny vecka, vet inte vad som händer i veckan. På tisdag är det speedway i V-landa igen, så ska nog dra med mig mamma å dom dit hehe.
Ska nog va med lite kompisar i veckan med, å helgen som kommer nu är det ju midsommar.

Ne men ska väl glo vidare på filmen nu, hare gött!

Sovit länge!

Kategori: Allmänt

Ja det e precis vad jag gjort, gick upp runt halv 1 (Y) va iofs uppe vid typ 9 å släppte ut hästen, men det tar ju bara sisådär 5 minuter.
Å idag är pappa tjurig, å mamma e gnällig. Men åhh va rolig söndag jag kommer få! räknar med å få en utskällning senare framåt dan, vet inte varför men nåt har jag ju säkert gjort så jag är värd en utskällning, vem vet..
Asså fan vad jag vill flytta! Pallar fan inte bo här längre..

E jävligt hungrig nu också, GAAH känner att detta kommer bli en dålig dag.. 
Hade velat in till stan om några timmar å kolla på innebandy, JIBS-IKIK. 

Aja, ha det bra! 

Godkväll!

Kategori: Allmänt

Godkväll gott folk! Har det hänt nåt kul idag? inte för mig ialla fall. skulle ju egentligen ha stuckit in till stan, meen blev inte så tyvärr :/ skulle ha festat på Kabe men det va inte säkert att det blev av beroende på vädret och jag kände att jag har liiite för långt å åka för å riskera att det inte blir av så jag stannade hemma.
Å varken jag eller Petra va överdrivet taggade för fest. Men nästa helg e det ju somsagt midsommar så tar igen oss då ;) hehe.

Har kollat på bröllopet idag tro det eller ej haha! Men syrrans man e ju där å lagar mat, så lite stolt e jag över det :D mäktigt fan att 3st kockar från lilla Jkpg får ta ansvaret på ett kungligt bröllop liksom!

Nehe om jag ska ta mig ut å släppa in hästkraken nu, hare gött!
Puss


Min lille polle :)

Fan då!

Kategori: Allmänt

Inte nog med att jag började fjälla på boobsen häromdan, nu fjällar jag SOM FAN å axlarna å lite på ryggen. och det kliar satan!

Asså bläää jag vill inte att min klocka ska ringa 05.45! jag kommer va så jävla död, kommer fan inte orka gå upp -.- å jag är verkligen inte trött nu så kommer ju verkligen ha världsproblem med å komma upp imon..

Jahapp vad ska man skriva nu då, asså det e så konstigt att mitt blogghumör har kommit tillbaka när jag har lov å det inte händer ett jävla piss!

Nehee, ha det bra. Go natt , puss på er!

Soligt

Kategori: Allmänt

Vilket härligt väder det har varit idag! Nästan lite för varmt för min smak faktiskt hehe. Men har vart ute hela dan idag sen jag vaknade i stort sett.
Va hos morfar en stund med lite grejer som han behövde ha handlat. sen va jag å mamma där en liten stund å sen åkte vi hem, å sen har vi bara suttit i solen å stekt typ, käkat grillat idag med, så jävla gott! å till det så hade vi bara en sallad, nyttigt å gott ;P

Jag ska nog ta en sväng på hästjäveln sen med, måste komma ihåg å ta kort på mina gamla ridstövlar å skicka till Mia. Använder mig ju endast av skor å chaps nuförtiden, mycket bekvämare! å ser lite proffsigare ut (A) ;)

Tror faktiskt jag ska ta å bege mig iväg nu, men samtidigt så är det så jävla varmt fortfarande.. e grymt jobbigt å rida då, jävla massa flugor i ansiktet å inte kan man rida i linne för då får man en miljon bett av blinningar -.-

Usch jag är verkligen inte pepp på att gå upp 6 imon -.- men måste åka 7 hemifrån, suck!..
Senare imon med så ska jag träffa tjejorna å så ska vi gå ut å äta :)

Nehe om man skulle ge sig iväg nu då, hörs senare!

aj som faaaan!

Kategori: Allmänt

Haha ja det typ skrek jag precis för rev mig på näsan :( gjorde förbannat ont! nu blöder det till å med :(

Asså käranån, jag fick sån chock för en stund sen! å då menar jag verkligen en jättechock! xD asså aa, käranån e det enda jag kan säga xD
Men är glad för Tants skull ändå :) även om jag fortfarande e väldigt chockad, för han e jääävligt speciell haha.

Jahapp, har inte gjort nåt speciellt ikväll. ovanligt.... -.- hatar att bo här mitt i jävla skogen! kan fan inte göra nåt utan att jag måste få skjuts dit *SUCK*

Men på lördag så hoppas jag verkligen på bra väder så jag kan få lite alkohol i mig på Kabe tillsammans med trevligt folk :)

Asså jag är helt jävla beroende av en låt just nu, har lyssnat på den hur många gånger som helst hehe


Tant å jag haha

Ne nu ska jag fortsätta kolla på Medium
Hare gött!

Onsdag 16 juni

Kategori: Allmänt

Fan redan uttråkad på det här jävla kuklovet! gaaah....
Händer fan ingenting. Igårkväll va jag i Gislaved å kollade på Lejonen-VMS. VMS vann även igår, kommer inte ihåg exakta siffror tyvärr.
På fredag så har jag å Frida pratat om att vi tjejer ska ut å äta, ska bara höra med Petra också.
Å igår fick jag sms-inbjudan till fest hos Skunk på lördag, kan kanske bli trevligt. tror jag behöver det faktiskt.

Har inte mycket mer å skriva nu.
Bye

Gislaved

Kategori: Allmänt

Sitter/ligger i sängen med Henna:)
hade svårt å sova inatt, somnade runt 4-5 å gick upp vid 10. men har luggit å slappat hela dan typ ändå hehe.

Idag så ska jag nog till Gislaved, vet dock inte om jag e på humör för det egentligen:/
Nu ska jag hoppa in i duschen, ha det bra!

Lekeryd med Fridut!

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart i Lekeryd med Fridut å käkat den berömda glassen(Y) satt i regnet å käkade haha.
Sen åkte vi in vid Tovrida å kollade vart pappa jobbade. sen åkte hon hem vid halv 4 typ.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, har vart jävligt seg.. Gör iofs inte så mycket nu heller, sitter här å lyssnar på dålig musik typ haha.

Asså jag har kommit på en asbra ide, men ska nog inte dela med mig av den förrän jag har sagt till mamma å dom å se vad dom säger hehe.

Ne fan nu har jag inget mer å skriva.
Ha det bra gott folk!

Your in every single dream i dream.

Kategori: Allmänt

Det är egentligen ganska irriterande å vara på blogghumör å så har man inget å skriva om. jag är det nu, men inte fan har jag nåt å skriva om..
Jag är inte på humör för å kolla på film heller, har redan kollat på ett par nu ikväll. å jag blir ganska uttråkad av å kolla på film :/
just nu sitter jag å glor på Ztv på nattmix typ, dom spelar en del hyfsade låtar faktiskt :)

Åh nu blev jag sugen på att måla!:o det ska jag fan göra :D
Kanske tar kort på om det blir nåt vettigt resultat hehe
Ha det gott folk!

The Breakfast Club!!

Kategori: Filmer & Musik

Den går på tv nu! Jag blev så jävla glad när jag satt å zappade å såg att den skulle precis börja:D va verkligen aslängesen jag såg den nu. Det är fan en av dom bästa filmerna som finns! egentligen så fattar jag inte varför men så är det bara xD

Ghost Whisperer.

Kategori: Allmänt

Jobbig dag. jävla huvudvärk. dör typ..
Har inte gjort så mycket idag, grävt ett land typ -.- käkade grillat idag, så jävla gott!
Kollar på Ghost Whisperer just nu, när det e slut så ska jag gå ut å släppa in Jasmine å sen hoppa in i duschen, ska bli grymt skönt med en kall dusch!

Ha det, puss

.

Kategori: Allmänt

Det är fan sjukt hur irriterad man kan bli på vissa människor egentligen! och man kan inte ta ut det på personen i fråga heller eftersom det finns andra individer som blir lidande då..
Men en dag ska jag fan ge igen, den dan säger jag bara.
Jag är så jävla trött på allt. fattar inte hur vissa människor beter sig nuförtiden.  
Kan verkligen inte lita på folk längre. bättre man håller saker för sig själv och bara är glad utåt. 
men den där dan komma då alla spärrar kommer släppa å hämndens tid är kommen.

Å tänk att vissa personer alltid kommer krypandes tillbaka?.. jag förlåter, men kommer aldrig glömma. men det är väl så när man älskar någon. 

12 juni

Kategori: Allmänt

jahapp nu satt man här igen. idag så kom Eva med barn upp en sväng. har ine gjort så mycket annat idag, sen kom Malin med barn en sväng. efter dom åkt hem allihop så stack jag å mamma in till aneby för å handla lite till ostbrickan ikväll, den vart mums btw ;P va verkligen aslängesen jag åt det.

Imon vet jag inte vad som händer, förmodlingen ingenting. ska kanske ta en sväng på min lille häst, Henna får väl följa med då också, beroende lite på vilken runda jag tar hehe.
Påtal om Henna så har jag henne sovandes i knät just nu, massa myys!:D hon är så jävla underbar verkligen! <3

På tisdag ska jag kanske sticka till Gislaved å kolla på Lejonen-VMS :)
Så jävla skönt å ha lov nu! kan sova länge, fast vid 9 så börjar mamma skrika på mig -.-

Har inte så mycket mer att skriva nu, ha det!


<3

The Covenant

Kategori: Filmer & Musik

Kollar på en skräckis på tv nu, The Covenant. Och vilken pudding det är med i filmen asså, mums!;)
Haha å fyfan jag höll på att dö när den ena tjejen drömde en mardröm, den innehöll typ flera miljoners spindlar... det va fan riktigt vidrigt, känner typ hur det kryper i min säng haha.



Steven Strait e riktigt mums mums;)

Blöt hund!

Kategori: Allmänt

Det luktar blöt hund på mitt rum!!:( Men det beror på att jag va tvungen å duscha Henna innan idag för hon hade rymt iväg för att leka i en lerpöl antagligen haha. så hade en fight med henne i duschen kan man säga, käranån asså! xD

Idag så stack jag in å kollade på BDs student, åhh jag e SÅÅ avundsjuk på dom!:( men BARA 1 år kvar nu...
Efter det stack vi ner på stan, gick där å väntade på att dom skulle åka igenom stan med lastbilarna. jag å Frida käkade jordgubbar i en busskur å sen va vi ännu mer hungriga så då hamnade vi på Donken(A) haha.
sen kollade vi när BD åkte genom stan å sen stack vi hem typ.
När jag kom hem så satt jag å letade på nätet om jordvärme som jag ska hjälpa pappas chef med.
Sen har jag bara tatt det lugnt, lekt med Hero å det puckot gav mig en smäll mitt i tinningen så det gör asont där nu!

Kollar just nu på Pimp My Ride, dom håller på med en Impala, fattar inte hur man kan missköta en sån fin bil så! helt sjukt fan.
Ska lägga in lite bilder på datorn också, har inte gjort det på ett tag nu hehe.

Kanske skriver nåt mer senare ikväll. ha det bra!

Crank.

Kategori: Filmer & Musik

Sitter i sängen nu med datorn i knät, så jävla skönt med bärbar asså hehe. Åh det är så skönt med nyrakade ben också ;) haha
kollar på Crank där Jason Statham spelar huvudrollen som Chev Chelios, jag tycker Crank High Voltage är lite bättre faktiskt. men denna är helt okej den också:)
tycker Jason är en väldigt duktig skådespelare, och han passar verkligen in i rollen på dom här filmerna!

Åh vad jag längtar tills imon! ska bli så underbart med lov verkligen. bara kunna få soooova jättelänge varje dag nästan.
Efter avslutningen imon så ska klassen käka på Piren, ska bli gott. hoppas bara det blir fint väder, eller det behöver inte vara stekhett men det behöver inte regna heller, utan lite lagom sådär hehe.

Ne men ska väl kolla vidare på filmen nu, ha det bra! Puss



Onsdag .

Kategori: Allmänt

Wiie imon e det avslutning! då är det bara ett år kvar sen att gå, så jävla underbart!
Idag va det en seg dag, stipendieutdelningen va seg å efter det hade vi rast i typ 1½ timme å sen kollade vi på film å sen stack vi hem, helt meningslös dag liksom.

Ne nu ska jag kolla på How I Met Your Mother. puss på er

Långhelg.

Kategori: Allmänt

Åh vad jag vill ha torsdag nu! skolavslutning och sen sommarlov! ska bli så jävla underbart verkligen.
bara leva livet liksom :D men känns som mitt lov redan börjat eftersom jag har haft långhelg, och sen ingen skola imon, å egentligen inte på onsdag heller för då så är det stipendieutdelning på förmiddan och sen på eftermiddan så ska klassen göra nåt tillsammans och sen på torsdag är det avslutning! underbart!

Vet inte vad som händer på sommarlovet, vi tjejer ska försöka komma iväg på en liten "minisemester", sen blir det ju säkerligen Göteborg nån gång under sommaren, sen är det ju bröllop i sommar också:) juste, jag å Frida har ju skrivit en lista på vad som ska göras i sommar hehe.

Asså jag fick en valk eller vafan det heter i min vänsterhand igår, på samma ställe som alltid, vid ringfingret, grymt irriterande! ialla fall, den va jättekonstig igår, för när jag höll i spaden så vek ju sig huden och sen när jag skulle räta ut handen så cpade det och hela huden sprack typ:S å sen när det torkat så blev det som ett hål på ena sidan och när jag pillade där så va det som att luft åkte in i handen. och idag när jag hade duschat så kunde jag ju självklart inte låta bli å pilla på det medans huden va mjuk så nu har huden har lossnat och jag har ett djupt jävla svidande "sår" i handen! :( och det svider verkligen som fan, men inte fan kan jag låta bli å pilla på det ändå.

Aja, nu ska jag nog kolla på Jackass 3 å måla naglarna:P
Ha de!

Hockey.

Kategori: Hockey

Eftersom jag är på blogghumör så tänkte jag att jag måste ju hitta nånting och skriva om hehe, så varför inte uppdatera lite om hockeyn. var ju ett tag sen nu hehe.

Följande som lämnat hittills är Stefan Liv, David Petrasek, Björn Melin, Mattias Tedenby, David Ullström och Pelle G slutar(ÄNTLIGEN!) och sen är jag lite osäker på hur det står till med Niniimaa. det var ju tal om att han var tvungen att lämna pågrund av att Louma kom hem och att Hietanen värvades. Jag är som sagt inte så insatt i hockeyn just nu, kände att jag va tvungen att lägga den åt sidan ett tag efter guldet då det blev jävligt intensivt med hockey några veckor där i april, jag älskade det då men sen kände jag mig helt spyfärdig på hockey.

men ialla fall, några andra nyförvärv är Daniel Larsson, målvakt från Detroit. Piros kommer tillbaka efter nån säsong i Timrå. sen är det 3st j20 pojkar med, Jesper Fasth, Jesper Williamsson och Johan Linnander.
och i år så har Thörnas lillebror Jesper Thörnberg fått utvecklingskontrakt, även Oscar Fantenberg har fått det. ska bli kul å få se Jesper spela hehe.
Och Liket och Önerud har bytt nummer så numera spelar Liket med 79 på ryggen och Simon med 88.

Så nu har jag skrivit av mig lite hehe.

Take me to the place I love, take me all the way.

Kategori: Allmänt

Åh sitter här och kollar på massa gamla serier och lyssnar på nostalgisk musik:D
Kollade på lite klipp från Doktor Kosmos, Bröderna Fluff å Hem till Midgård m.m. så jävla goa serier verkligen, såna man aldrig glömmer haha.

Nu har mamma äntligen kommit hem också så man kanske kan få lite mat i sig, fast jag är iofs inte så hungrig. har tappat matlusten det senaste, fast rätt skönt det också iofs på ett sätt.

Jag har blogglust idag men jag har inget vettigt å skriva, händer liksom inget kul i mitt liv, ialla fall inte idag.
aja, höres.

Jag hatar att jag älskar dig, å jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Kategori: Allmänt

Jaha kanske dags å skriva nåt här idag, känner att jag faktiskt skärpt till mig lite med bloggandet:P
Just nu sitter jag bara här och glor, vaknade runt halv 10 idag, gick ut å släppte ut Jasmine, sen gick jag in å käkade frukost och la mig en stund till hehe, e ju trots allt "ledig" idag ;P
sen gick jag ut och fixade en hage åt Jasmine, sen flyttade jag över henne dit, så då tillbringade jag en timme där ute, och det började regna också:( inget kul! vill ha sol så att jag kan bli ännu mer solbränd.

Är ensam hemma, mamma har tagit hem mormor till morfar idag, hon frågade om jag ville följa med och jag typ nej tack står nog över det. orkar fan inte med mormor, hon är fan inte å leka med asså när hon e så förvirrad, jag har inte tålamodet till det när hon gör fel eller upprepar saker.
och det är så skönt den här veckan för pappa är i Danmark och jobbar så jag å mamma e själva hemma! :)

Vet inte vad jag ska göra mer idag, ska duscha senare och ska väl käka lite också nån gång. får se vad det blir mer.

Aja, ha det bra!

Pimp My Ride!

Kategori: Allmänt

Jag vill ha ett tv-spel! jag är sjukt sugen på att spela Super-Mario!!
Har inte gjort så mycket i helgen, vart iväg en sväng igårkväll, och idag har jag inte gjort så mycket, grävt ett hål, fått ännu mer härlig bränna! så gött så man slipper se så jävla blek ut längre haha.

Just nu väntar jag på mat, medan jag gör det så kollar jag på Pimp My Ride hehe, så jävla goa e dom som fixar bilarna, just nu så ska dom göra om en likbil, scary!
Men den blir verkligen ascool! kanske jag ska ha en likbil i framtiden? ;)

Ne men har väl inte så mycket mer å skriva just nu. ska iväg igen om några timmar, ska följa med och hämta en lastbil :)

Aja, ha det!

Pimp My Ride!

Kategori: Allmänt

Jag vill ha ett tv-spel! jag är sjukt sugen på att spela Super-Mario!!
Har inte gjort så mycket i helgen, vart iväg en sväng igårkväll, och idag har jag inte gjort så mycket, grävt ett hål, fått ännu mer härlig bränna! så gött så man slipper se så jävla blek ut längre haha.

Just nu väntar jag på mat, medan jag gör det så kollar jag på Pimp My Ride hehe, så jävla goa e dom som fixar bilarna, just nu så ska dom göra om en likbil, scary!
Men den blir verkligen ascool! kanske jag ska ha en likbil i framtiden? ;)

Ne men har väl inte så mycket mer å skriva just nu. ska iväg igen om några timmar, ska följa med och hämta en lastbil :)

Aja, ha det!

varmt.

Kategori: Allmänt

varm å seg dag idag. jävligt trött är jag också. vill ha helg nu, vill inte till skolan imon, kommer bli pinsamt som fan...
ne nu ska jag springa ner å ta mina tabletter å sen ska jag slötitta på en film, kommer nog somna ganska fort. ha det bra!

Promenad.

Kategori: Allmänt

Ganska slapp dag idag. kändes ganska meningslöst att åka in till skolan idag, för på första floristlektionen så kom Carin in och snackade om Liselott hade skärpt till sig eller inte. Och nu va "blondinerna" tillbaka på det gamla jävla fjäsket igen.. suck!
efter det så hade vi religion, vi va 6st florister bara idag då frisörerna hade håruppsättningar hela dan inför balen imon.
efter det så var det en lång lunch som väntade. och efter det slutade jag eftersom jag va tvungen att åka hem för veterinären skulle komma, och han hade inte sagt vilken tid han skulle komma så han kunde komma närsomhelst typ. va faktiskt duktig och gick ner från skolan till june idag, förbannat varmt va det men ganska gött å gå ändå.
stötte på Simon, han hade förändrats lite, var jävligt längesen jag träffade honom faktiskt..

har inte gjort så mycket här hemma, jag planerade å gå en runda men när jag kom hem var jag ju först tvungen att vänta på att veterinären skulle komma så då kunde jag ju inte bara vandra iväg, och sen när han väl kom så vart klockan ganska mycket och direkt efter det så va jag tvungen å hjälpa mamma med maten så då kunde jag inte heller gå iväg. å imon kan jag inte heller gå för då ska jag kolla på BDs bal och då är jag inte hemma förrän sent förmodligen, och på fredag är det kalas. så den där promenaden får bli i helgen nån gång.

Ne nu ska jag fortsätta kolla på Jims värld. ha det bra!

The Unborn

Kategori: Filmer & Musik

Tänkte jag skulle skriva lite om en film jag såg häromdan, en thriller. Den får faktiskt väldigt bra betyg av mig då den skrämdes väldigt bra. blev rädd flera gånger haha. den där pojken var sjukt läskig asså! kunde fan dyka upp vart som helst, så det är ingen film jag rekomenderar att man ser ensam mitt i natten som jag gjorde haha.
Men den är helt klart värd å se! Å slutet är faktiskt lite elakt mot den som tittar, även denna film slutar så att man skulle vilja att det kommer en fortsättning hehe.


"Jag knarkar knark!"

Kategori: Allmänt

Idag så var det ingen skola som sagt, så jävla gött!
Följde med mamma in till stan, åkte runt med henne på alla ställen hon skulle till, sen satt jag å kollade på när hon va på sin sån där vattengympa eller vafan man kallar det, e ju en slags rehab liksom. ialla fall, efter det så skjutsade hon mig till A6 där jag mötte Petra. Sen gick vi där en stund och sen stack vi in till stan och ställde oss vid Stora Hotellet och väntade på att EDs bal skulle börja.
Och FY FAN(!!) va kallt det va, mina händer dog efter typ 10 minuter efter att jag skulle hålla i kameran och fota. mina fingrar har fortfarande inte tinat typ.
Jag orkar inte lägga upp några bilder här från balen. har inte pallat lägga in dom på datorn än haha.
Men kommer nog göra det innan Bäckadals bal på torsdag så jag inte blandar ihop korten hehe.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, va väl hemma typ halv 7 nån gång. Fixat stallet för ikväll å sen käkat lite kvällsmat. och nu ska jag nog glo lite på tv.

Om lite mer än 1 vecka så har jag sommarlov! så jävla underbart ska det bli, långa sovmornar m.m. MUMS!

Ne har väl inget mer å skriva nu, ha det bra!
bye bye