Hockeyfreaket

Säsongspremiär imorgon!

Kategori: Hockey

Go kväll!
Har inte skrivit nånting idag, har inte suttit vid datorn på hela dan, har pysslat med lite grejer på rummet. Å sen bara kollat på tv med mamma å pappa.

Satt å kollade på jnytt nu och såg att kedjorna är satta, och i fjärdelinen har han satt Sundh, Falk och Liket.
Ehm ursäkta?! blev smått irriterad faktiskt, hur fan kan han sätta dom i 4e och t.ex Fasth i 2a, man ba, eehh Dahlen hur tänkte du där? å sen Piros i 3e, helt okej kanske, men dom 3 i 4e kan jag inte fatta! suck...
Aja, kanske blir bättre än vad jag tycker det verkar som nu..
Ser fram emot morgondagen sjukt mycket, äntligen premiär liksom!

Och på pappret så verkar Dif jävligt starka, men om Håve går in och ger sig fan på att dom ska vinna så klarar dom det, för jag vet att Stefan kommer finnas med i Kinnarps imon! <3

Det kommer bli en sjukt lång dag imon, men kommer nog bli kul, kvällen vet jag garanterat att den kommer bli underbar.

Ne nu ska jag försöka sova, upp om några timmar.
Godnatt!Längtar till lördag<3

Tillbaka till framtiden

Kategori: Allmänt

Go kväll alla!

Idag har jag inte gjort nåt speciellt, hjälpt mamma med å klistra in recept och sen gick jag en promenad i skogen, och när jag gick där så hittade jag kantareller, hade ingenting å plocka i så när jag gick hem hade jag massa i famnen istället haha.

Kollat på Tillbaka till framtiden 3 nu, var evigheter sen jag såg den senast. Ikväll så blire nog bara film å mys :)

Mitt möte med Uniflex imon blev framskjutet en vecka, rätt skönt faktiskt^^

aja var väl allt jag hade å säga just nu

13 september

Kategori: Allmänt

Godmorgon allihopa!
Idag så ringde länsförsäkringarna mig ang olyckan, så imon eller i övermorgon så ska jag få ett brev därifrån. Och sen förmodligen kommer jag få en liten slant också för sveda och värk, för det har jag verkligen haft!

Fy fan vad det blåser ute idag, å regnade inatt som fan. Det liksom knakar i huset för att det blåser så, känns som taket ovanför mig kommer blåsa bort snart, men då får jag ju takfönster höhö, å kan kolla på stjääärnorna :D

Asså jag funderar på det här med morfar hela tiden, men jag kan inte sörja honom, detta är det tredje dödsfallet det här året. Och jag funderar hela tiden på min å mammas olycka, hade jag ens suttit här då om vi hade haft golfen?
Mycket tankar nu kring allt, men morfar har jag liksom kommit över på nåt sätt. För när jag å mamma var hos han på hemmet för nån dag sen å när han sa att han hade sett mormor, redan då började jag bearbeta sorgen med honom. Så det var inte så svårt å gå in till honom igår på sjukhuset och säga farväl.

Känns rätt skönt å ha bloggen nu faktiskt så man får skriva av sig lite. Så ni får räkna med att det kan bli lite konstiga inlägg å såhär, men det får ni räkna med efter allt som hänt.

Kanske skriver nåt mer senare sen.

Vännerna är det bästa jag har <3

Kategori: Jag & Kompisar

Asså i vissa stunder får man verkligen tillbaka blogglusten, och just nu är jag inne i en sådan.
Och jag längtar som satan till torsdag! Ska bli sjukt kul :)

Har sökt en jävla massa jobb ikväll, i hela Sverige, för jag skulle fan kunna flytta nu för ett jävla jobb, så desperat efter pengar är jag fan. Har knappt en krona kvar, och det suger!
Jag har dock ett problem, jag kan inte hitta mina betyg, å mina utskrivna CV å sån shit. Fuuuuuck!!!!

Hösten är verkligen påväg nu, hockey på G och löven börjar få sjukt fina färger, och det blåser å regnar allt mer. Men jag trivs rätt bra ändå, även om jag längtar tillbaka till den här sommaren, men det jag saknar är inte sommaren egentligen, utan det är våran resa, alla minnen med mina underbara tjejer, byggarbetarna som fanns i Amsterdam, laga nudlar på spritköket i Amsterdam ut genom toalettfönstret. Våra första timmar sol i Schweiz, den haschrökande snubben på tågstationen som trodde jag hette Henna :P
Milano var ju också rätt speciellt, inte alla som spyr på en gata i Milano liksom å Petras överkörda leggings i taxirutan, även att Milano inte kändes så jävla spännande dom dagarna så skrattar man åt det nu i efterhand :) 
Petras trosor som flydde i Pisa(ja Petra spridde ut sina kläder i hela Italien!) äggstaden i Rom, festen i Rom, Petras försvinnande i Rom under festen (inte så roligt då men i efterhand är det rätt kul haha), allt vi såg var också riktigt kul, som Colosseum, huuur mäktigt som helst!
Den mumsiga chokladdränkta våfflan i Bryssel, hostlet i Bryssel där strömmen försvann, 2 gånger! å sen gigantiska spindeln som får Petra att skutta typ en meter över till min säng å i mitt knä hahah!
Snubben i Rom som läste raggningsrepliker från en servett, så jävla klockren var han haha!

Även om vi var sjukt trötta på varandra i vissa lägen och käftade en del så hade jag inte velat göra den resan med nån annan, för mina vänner är dom bästa och ställer upp i alla lägen!
För efter allt som har hänt nu så uppskattar jag mina vänner mer än nånsin!


Var jag brun eller vadå?!?!

<3

Toalettfönstret i Amsterdam!

Innan festnatten i Rom, 30 grader varmt kl 22 på kvällen, därav våra svettiga ansikte haha

12 september 2011

Kategori: Allmänt

Vilket jävla pissår 2011 är, först dog mormor den 18 maj, sen Stefan den 7 september och idag morfar och Alexander Galimov. Alexander dog av sina hemska brännskador från flygkraschen, men kanske lika bra för hans skull egentligen, kan inte va kul å leva med minnet att alla hans lagkamrater dött men inte han..

Var på sjukhuset och tog farväl av morfar innan idag, men det var inte alls lika jobbigt som med mormor. Visserligen stod jag mormor närmare, men känns som man ändå borde gråta när ens morfar dör? det gjorde iaf inte jag, å har fortfarande inte gjort det.
Men när vi satt i dagrummet på sjukhuset och fikade så när jag läste om lördagen i Kinnarps i Smålandstidningen så var det en bild på när vi i NBS stog runt Stefans bilder. Då kom det typ en tår.
Kan tårar ta slut? För det tror jag att mina har gjort. Jag har redan accepterat att morfar inte finns längre, men Stefan kan jag fortfarande inte acceptera. Helt sinnes, och jag måste verka dum i huvet, men det är så jag känner..

Nu har jag fått skriva av mig lite. Känns rätt skönt faktiskt.

I år vinner vi guld för din skull Stefan!

Kategori: Hockey

Varit på världens finaste minnesceremoni för Stefan idag!
Det var så jävla jobbigt, tungt och sorgligt, och det kommer ta tid att smälta det här, men det var så underbart fint! Tänker hela tiden på honom, på alla glada stunder, ler och gråter samtidigt i stort sett.

Min hjälte och största idol sen 9års tid tillbaka finns nu inte längre, men han kommer fortsätta vara min hjälte för det, alla gånger han räddat oss, alla sjuka räddningar han gjort som inte "finns med i handboken"
Han var lätt Sveriges bästa målvakt nånsin, Håves bästa målvakt någonsin!

Men efter idag så kommer det nog kännas lättare på nåt sätt å acceptera det, för det här var liksom våran "begravning" av Stefan eftersom vi inte får gå på den riktiga.

Men hela säsongen som man har framför sig känns som det enda man kommer tänka på är Stefan, men tycker det är jättefint gjort av Håve och vilja spela med nummer 1 på tröjorna istället för ett sorgband runt armen. Och sen ska tröjan upp i taket under säsongen, den dan kommer jag inte ha ett öga torrt ialla fall..

Stefan Liv! <3

Kategori: Hockey

Jag kan fortfarande inte förstå det, kommer nog aldrig förstå det heller, en helt underbar människa har fått lämna jorden alldeles för tidigt. Hela hockeyvärlden sörjer, Jönköping sörjer.
Finns inga ord som kan beskriva saknaden av Stefan!
Nygift och har efterlämnat sig 2 helt underbart söta pojkar!
Alla mina tankar går till Stefan och hans familj! Till hela Håve! <3
Tårarna kommer fortfarande då och då, tänker på det hela tiden.
 
Sen min första match för många många år sen så har Stefan alltid varit min favorit, du kommer alltid vara #1 för mig!
Vila i frid älskade Stefan Liv! <3