Hockeyfreaket

Vännerna är det bästa jag har <3

Kategori: Jag & Kompisar

Asså i vissa stunder får man verkligen tillbaka blogglusten, och just nu är jag inne i en sådan.
Och jag längtar som satan till torsdag! Ska bli sjukt kul :)

Har sökt en jävla massa jobb ikväll, i hela Sverige, för jag skulle fan kunna flytta nu för ett jävla jobb, så desperat efter pengar är jag fan. Har knappt en krona kvar, och det suger!
Jag har dock ett problem, jag kan inte hitta mina betyg, å mina utskrivna CV å sån shit. Fuuuuuck!!!!

Hösten är verkligen påväg nu, hockey på G och löven börjar få sjukt fina färger, och det blåser å regnar allt mer. Men jag trivs rätt bra ändå, även om jag längtar tillbaka till den här sommaren, men det jag saknar är inte sommaren egentligen, utan det är våran resa, alla minnen med mina underbara tjejer, byggarbetarna som fanns i Amsterdam, laga nudlar på spritköket i Amsterdam ut genom toalettfönstret. Våra första timmar sol i Schweiz, den haschrökande snubben på tågstationen som trodde jag hette Henna :P
Milano var ju också rätt speciellt, inte alla som spyr på en gata i Milano liksom å Petras överkörda leggings i taxirutan, även att Milano inte kändes så jävla spännande dom dagarna så skrattar man åt det nu i efterhand :) 
Petras trosor som flydde i Pisa(ja Petra spridde ut sina kläder i hela Italien!) äggstaden i Rom, festen i Rom, Petras försvinnande i Rom under festen (inte så roligt då men i efterhand är det rätt kul haha), allt vi såg var också riktigt kul, som Colosseum, huuur mäktigt som helst!
Den mumsiga chokladdränkta våfflan i Bryssel, hostlet i Bryssel där strömmen försvann, 2 gånger! å sen gigantiska spindeln som får Petra att skutta typ en meter över till min säng å i mitt knä hahah!
Snubben i Rom som läste raggningsrepliker från en servett, så jävla klockren var han haha!

Även om vi var sjukt trötta på varandra i vissa lägen och käftade en del så hade jag inte velat göra den resan med nån annan, för mina vänner är dom bästa och ställer upp i alla lägen!
För efter allt som har hänt nu så uppskattar jag mina vänner mer än nånsin!


Var jag brun eller vadå?!?!

<3

Toalettfönstret i Amsterdam!

Innan festnatten i Rom, 30 grader varmt kl 22 på kvällen, därav våra svettiga ansikte haha

Kommentarer


Kommentera inlägget här: