Hockeyfreaket

Blod <3

Kategori: Allmänt

Glömde nämna innan ju att det är ju faktiskt första advent idag! Fan sjukt hur jävla fort tiden har gått asså. På tisdag så är det liksom 1 december! Kan knappt tro det.
Det här senaste halvåret har gått sjukt fort! Skolan har bara sagt pang å nu har jag gått halva tiden på gymnasiet snart. Önskar dock jag hade gått hela.
Just fan, jag är ju nästa i släkten som tar studenten :D göttans!

Det här e ju mitt andra inlägg bara idag, inte illa;P haha

Asså usch jag vill verkligen inte ha praktik imon! Jag kommer fan inte palla med det! Å jag måste dessutom ha med mig mat varje dag för jag totalvägrar att gå upp till Furulid!!! Där tänker jag aldrig nånsin sätta min fot igen! dom 3 åren jag vistades där var inga höjdarår direkt.
Så jag tar hellre med mig mat än å gå dit upp. Men vafan, jag har en timmes lunchrast, vafan ska jag göra hela den timmen i Aneby!?!?!? DAAAAAMP!!!!! JAG VILL INTE!

Asså jag har vart så grymt förbannad på en viss person ikväll, eller vart, jag är grymt förbannad på honom. Å jag tror han förstår vem han är också. Det värsta är att jag låter det gå ut över andra. men men....

Jag måste ta tag i lite plugg också, ska ju lämna in mitt kompendie på tisdag har jag tänkt för då ska jag ändå till skolan och ha nationella i läs å hörförståelse i engelska. Det kommer gå åt helvete!

saknar en person nåt enormt. han betyder massa massa <3
Ne orkar inte skriva mer nu...
Ha det bra! Hörs imon.
Puss

Dom gjorde tofflor av min syrra och hotdogs av min mor.

Kategori: Allmänt

Asså vafan är det här, ingen uppdatering på en hel vecka! Det är riktigt dåligt! å inte kommer det bli bättre i veckan säkert för imon så börjar praktiken, ska då jobba från 10 till obestämd tid. suck orkar inte!

Den här veckan har vart en skrattvecka, ialla fall i skolan:P
Petra har inte vart i skolan så det har bara vart jag å Frida :D å fi fan vad vi har skrattat xD 
I måndags va vi ju lediga, göttans! I tisdags så hade vi en jättekonstig lärare på naturkunskapen xD han hette Robert å va allmänt konstig med sina beige byxor,randiga tröja å konstiga/mesiga mustash xD
På matten så jobbade jag faktiskt lite, å sen på gympan så typ dog jag å Frida xD Å Frida kastade en boll rätt i ansiktet på mig utan anledning! xD
Vi typ skrattade oss igenom hela lektionen xD
Efter skolan drog vi till Huskuvalley å frida gick till Erikssons å frågade om hennes tider på praktiken, sen åkte vi hem till henne å käkade, å Frida dampade på min msn xD hon skrev till alla som va online xD
Sen drog vi in till stan å så skulle vi möta Emme å dom på bion för vi skulle på New Moon :)
Den va väl helt okej, men jag håller mig faktiskt hellre till Twilight, för Jacob var sån besvikelse enligt mig. Hans mesiga ansikte förstörde hans annars sexiga kropp.
Å man måste ju bara älska Edward sexiga blick, jag typ dör när jag ser den xD
Sen hämtade mamma mig i Huskvarna, när jag kom hem blev det bara slapp å sen sova nån gång.

Onsdagen så hade jag utvecklingssamtal, jävla Glenn!:@
Fick göra beställning på buketter. Skippade religionen, lunch sen svenska där vi spelade nåt konstigt spel, jag å Frida va näsa xD
Sen va det dags för floristämne igen där vi fixade inför föräldrakvällen.
Sen åkte jag hem, åt å sen åkte jag å mamma in till skolan igen. Jag fick göra ett arrangemang åt henne.
Åkte hem å gjorde inte mycket mer den dan..

Torsdagen så började vi med en fördjupningsuppgift på engelskan å sen va det floristämne som gällde hela dan. Minns inte riktigt vad vi gjorde. Efter skolan åkte jag till Petra en sväng, men först va jag med Frida på rese :P
Jag fick berätta hela veckan för Petra xD å vi skrattade massa, fick käk där å sen va jag tvungen å sticka till hockeyn. Jävla skitmatch! Inte ens värd att pratas om, så jävla pinsamt! Men jag älskar mitt Håve för det<3

Fredan så va det en mycket slapp dag, gillades grymt mycket! Kollade på Arn 2, den va bra:) men jag hade assvårt när hästen blev dödad, fy fan! Jag satt bara å tänkte på att det var min egna häst..
Sen fikade vi, "rosa" lussebullar xD
Kom hem runt 5tiden, kollade på Idol med mamma å dom. Jag hatar allvarligt talat Tove! Sjunger samma tonläge heeeeela låten igenom. Ne tacka vet jag Calle, riktigt grym!:P

Lördan så väcktes jag runt 8-halv 9 typ av mamma. Hon å pappa skulle till Norge, vilket innebar ensamdag för mig!:D
Somnade om å vaknade runt 11-12 igen:P Runt 1 tror jag det va så satte jag igång å städa mitt rum, det tog typ flera timmar xD
Hade sälle av Petra å Johan på msn hela dan typ:P
Va väl färdig med allt runt 5 kanske. Men gick ändå å ändrade på lite efter det å sen slappade jag framför datorn, vid halv 7 började jag fixa med maten som jag skulle ha klar tills mamma å dom kom hem. Dom skulle va hemma runt 8. Å dom passade tiden ganska bra:P jag hade bara fått ha maten en liten stund på värmning men jag hade annat för mig under den tiden hehe.
Så vi käkade å satt å kollade på tv. Sen runt 9-halv 10 tror jag så gick jag in till mig. somnade väl runt 3-halv 4 tror jag.

Idag väcktes jag vid 10, men pallade inte gå upp så vid 11 ropar mamma igen å säger att jag ska gå ut med Jasmine. Så tvingade upp mig själv å ut till henne. Sen gick jag å la mig igen. Gick upp lite efter 12, käkade en macka, bytte om å gick ut till Jasmine igen. Fixade henne å sen gav jag mig iväg. Då va klockan runt 1. jag va hemma runt 4 igen hehe. snacka om träningspass för henne, för det bildligt talat rann svett om henne. Jag travade nästan 7km med henne utan stopp:P bra jobbat av mig med å orka hålla henne i bara trav hehe.
Sen sista vägen in till oss som är ca. 2km så var det full galopp. Jag är typ förälskad i hennes galopp xD så jävla underbar! :P
När jag kom till sista backen innan oss så kändes det som jag skulle svimma. Jag blev så jävla matt i kroppen eftersom jag inte ätit nåt vettigt på hela dan. Å jag va hungrig med. så det va bara in med henne, dra av henne allt, låta henne stå å pusta lite å sen på med enkelt täcke så hon inte skulle kylas så fort eftersom det är farligt.
Sen gick jag in å fixade snabbnudlar å käkade dom, vilade benen en stund å sen gick jag ut å fodrade henne å stängde in henne för natten. Å hon vägrade definitivt inte gå in, min lilla pärla :)
Har bara duschat å slappat efter det. Å nu ska jag fortsätta slappa så jag orkar med min praktik som börjar imon.. usch!

Ha det bra alla!
Puss på er

Öppet hus.

Kategori: Allmänt

Jaha dags å skriva lite här igen kanske.
Helgen har väl vart sådär.
På fredakvällen när jag kom hem så duschade jag å sen va det bara att slappa, kollade på Idol med mamma å pappa. Calle är bäst helt klart!<3
Efter det så satt jag mest å ugglade framför datorn då helt plötsligt Alexandra typ dampar på mig om en grej å ber om förlåtelse å i nästa stund så är det nån Erik som addar mig på msn. Min första tanke va, HÄSTSVANSEN! xD Å jag hade rätt, det va han.
Han frågade ut mig om vem det va som gillade honom å sen började han snacka om nån Toni. Å sen så slutade det med att jag nu har den där Toni på msn också xD

Vet inte riktigt när jag somnade den natten, hittade ett spel jag blev helt beroende av så jag märkte inte när folk skrev till mig ens en gång xD sen när jag äntligen kunde slita mig från det så hade en jävla massa folk skrivit xD
Å massa folk hackade på mig angående min sömn x)

Lördan så gick jag upp runt 20 i 7. Vid 7 gick jag ut till stallet å släppte ut Jasmine. Sen gick jag in å började fixa mig lite. Sen lite efter 8 så åkte jag å mamma inåt stan för hade ju öppet hus på skolan. Vi sålde alla våra kransar å Liselott dampade lite på oss(som vanligt).. å jag fick äntligen se Hampus för första gången på hela veckan typ, å gosh vilken mumsbit(A);)
Mamma,Helena & Marcus kom på besök också:P

Efter öppet hus åkte jag & Frida till Hva där vi blev hämtade. Hon av sin broder å jag av pappa. Sen åkte vi till Helena å dom där syskonen skulle fira mig,Marcus,Hanna å Leah.
Jag fick:
Takidabiljetten!!!!:D av Malin å dom:)
300kr i såna där presentcheckar av Eva å dom:)
300kr i kontanter utav Micke m.familj:)
å av Helena fick jag ett svart linne, nån slags grå tunika tror jag, en mysig tjocktröja å en kajal:)

Runt kvart i 6 så for jag till hockeyn, första förlusten för säsongen kom igår.. riktigt jävla dåliga va dom!
Å jag va visst med på tv. måste ju sett måttligt glad ut....
Sen hämtade mamma mig å det bar av hemåt, va astrött. men självklart kunde jag inte sova för det.

Vaknade runt 8 idag på morgonen dels av att Henna ville gå ut å att det va så jävla varmt på rummet!
Men somnade om å väcktes vid 10 av mamma som snackade om nåt. Sen gick jag upp självmant vid 11 typ, halv 12 va jag i stallet å fixade Jasmine, sen gav jag mig iväg en sväng på henne. Kom in igen runt halv 3.
Har bara slappat resten av dan sen.

Imon är jag ledig, så jävla nice!(Y)
Ne pallar inte skriva mer nu, ha det bra!
Puss

Stressig dag i skolan.

Kategori: Allmänt

Ja fy fan vad det har varit stressigt. Liselott å Åsa är verkligen mästare på att stressa dan innan det händer nånting. Min UF-grupp dekorerade vagnen vi ska ha imon på Öppet Hus.
Först på morgonen så skrev vi engelska nationella uppsatsen. Det var möjligt att skriva på 6 sidor tror jag? å jag skrev så jag bara hade typ 10cm kvar att skriva på på sista sidan. Så jag hoppas ju på ett G ialla fall, får jag inte det så blir jag ju grymt besviken!
Jag fick göra en bukett i skolan idag typ sista halvtimmen, den ska vara en säljarbukett imon. Fick fan kramp i handleden av att hålla i alla dom där blommorna sen fick jag inte ens binda ihop den utan jag va tvungen å hålla i den för allt jag va värd när jag skulle snitta så jag inte tappade greppet.
Men Liselott blev ju nöjd med den så antar att jag gjorde ett bra jobb:) jag blev faktiskt ganska nöjd själv måste jag säga hehe.

Efter skolan så stack jag å Frida ner till stan. Gick till Vero Moda för att kolla på dom där jeansen till Frida men dom fanns typ inte kvar så då gick vi istället till Karnells å hämtade ut mina biljetter. Sen gick vi till rådhus å väntade på 2an för vi skulle till Ekohallen.
När vi kom dit så kollade jag på ländtäcke och benreflexer till Jasmine. För ett ländtäcke som va i fleece tog dom 199kr för medans dom tog 299kr för en tunn tygbit. så jag satsar nog mer på det för 199kr. fast får se vad min moder å dom säger om det. sen kollade jag på nya jodhpurs, behöver verkligen nya för mina fötter e ju typ störst i världen så självklart e både stövlarna å skorna jag har nu för små -.- xD

Efter det så stressade typ jag å Frida ihjäl oss, vi ville hinna med 2an för våra bussar gick men den hann vi ju självklart inte med så istället stressade vi ner för en backe och kom upp vid KFUM. så fick sitta där i 10 minuter innan Fridas buss kom å jag fick sitta ytterligare 10 till innan min kom. Men skönt att vi hann med dom ialla fall!

Imon är det öppet hus först, sen ska syskona fira mig å sen bär det av till hockeyn för mig :)
På sönda så har jag lite jag måste jobba med här hemma å på måndag e jag ledig!:D

Ne pallar inte skriva mer nu. Ha det bäst folks!
Puss på er! <3

Jasmine hemma!<3

Kategori: Allmänt

Jaha kanske dags å uppdatera lite?
I fredags så fyllde jag ju som sagt, vart en seg dag i skolan. Men tack vare alla grattis man möttes av så blev det liite bättre:)
Va ju inte spiknykter om man säger så hehe. Jag har lite bilder men ska få fler av Petra så kan lägga upp dom då.
Å Frida mådde ju inte särskilt bra, å mitt i allt så börjar hon babbla om Hästsvansen;P
Asså mina byxor gick sönder på fredan på nåt jävla vänster, å jag har ingen aning om hur xD men men så kan det gå i fyllan å villan xD
På lördan så åkte jag med Maja hem. När jag kommer hem så var det ingen hemma. Dom hade sagt att dom skulle va hemma men det va dom fan inte, men lite skönt med ensamtid sådär när man e bakis x)
Sen kom dom hem efter en stund. Jag va hungrig som fan men orkade inte göra nån mat förrän dom kom hem å fixade det åt mig xD
Mamma å dom skulle käka typ köttgryta med ris. Å det ville inte jag ha så jag bad om nudlar, men mamma fattade mig fel så jag fick bara nudlar. Så jag fick peppra dom själv med grillkrydda xD men det var faktiskt godare än vad det verkar som xD
Slappade resten av lördan, gött!

På söndan så, ehh vafan gjorde jag då? ne det va väl inte mycket det heller xD
Igår va skolan igång igen, seegt!
Idag så hade vi naturkunskap först, den sov jag mig igenom, sen hade vi matte, den pratade jag mig igenom, jobbade inte ett piss. Sen va det lunch å sen gympa, hade teori, handlade om stress. Jag hade fan nästan alla symtom som dom snackade om, jag har magkatarr ganska ofta då jag kan känna mig mätt efter en tugga eller att jag e hungrig hela tiden, jag är lättirriterad å arg, jag har enorma sömnsvårigheter, jag har problem hemma å så var det några till. Men jag är inte stressad? eller inte vad jag känner mig ialla fall.
Det enda kan vara att jag har typ en miljon omprov å MASSA skolarbete som ska in den här veckan.

Va hemma runt 3 idag. Pappa hade redan börjat fixa med maten eftersom han å jag skulle till Västervik nästan direkt när Malin å dom kom med hästtransporten. Men jag tog över matlagningen ganska snabbt. Jag tål verkligen inte när folk "jobbar" sakta när dom lagar mat. Så det va jag som stog för matlagningen idag xD

Runt halv 5 så bar det iväg mot Västervik. Sov stora delar av vägen dit. Kändes som det tog en evighet!
Sen när vi va där så kollade vi runt på deras gård. Dom hade massa djur!
Vi gick in i stallet och pappa säger att ingen av dom som stog där inne e Jasmine. Men så gick fram till en box och där stog hon ju, min pärla :D
Innan vi lastade henne så gick vi upp till deras hus. Dom hade två stora underbara Grand Danois:D blev heeelt förälskad för jag vill ju ha en blå sån :D<3
Så satt vi där å pratade en stund å sen gick vi ner till stallet å lastade henne sen bar det av hemåt igen, så nu står min lilla pärla i stallet :D<3
Imon blir det att ta hand om henne i massor! <3


Sån här liten söting är det jag vill ha när min älskling Henna försvinner.

Fy fan va långt det här blev xD
Aja, ha det bra! Puss på er<3

"Du har ögon på dig!"-Fidde xD

Kategori: Allmänt

Hemma från hockeyn nu. Blev 2-2 efter sudden. Riktigt tråkig hockey men jag va ändå lika glad å va tillbaka, å Salle mobbade mig:O för vad vet jag dock inte, han å Fidde stog och snackade å sen tittade dom på mig xD

Nu när jag loggade in å när jag kollade mailen så såg jag att jag fått ett från Takida om att dom ska va på Jack & Jones och sjunga 2 låtar å sen signera skivor. Å dom kommer vara den 4/12 i Huskvarna & Jönköping A6. Kl. 14-15. Räkna med att jag är där. Skolkar fan för det, för det e en fredag å då går jag till 4 egentligen-.-

Nu är det endast 1 timme och 10 minuter tills jag är 17:D usch 17 känns så litet å meningslöst!
Vill va 18, å efter 18 så tycker jag att jag borde få hoppa över 19 å bli 20 direkt;P 19 är nog fan den meningslösaste åldern som finns, man får redan gå på krogen men man får ändå vänta tills man får köpa ut.

Ne pallar inte skriva mer nu, kanske skriver senare annars så hörs vi i helgen för kommer ju inte va hemma imon.

Ha det bäst!
Puss på er <3

If it's not what you're made of you'r not what i'm looking for.

Kategori: Allmänt

Bara några timmar kvar nu! :D så jävla underbart ska det bli att äntligen få komma till den plats där jag älskar att vara, Kinnarps Arena å få se mitt älskade Håve<3
Möter Frölunda ikväll, jag tror på en vinst. Dels så är vi oslagbara på hemmaplan å Frölunda har inte vart nåt vidare den här säsongen.

Å så är det bara ca. 10 timmar kvar tills jag blir 17!(Y) great!
Å jag får träffa Maja imon, såå jävla underbart!:D<3
Eftersom jag inte är hemma imon så ska nog mamma å dom fira mig idag innan jag drar på hockey:) för jag sa att det inte är säkert att jag kommer hem på lördag heller men det blir inget då så får se om jag kan ta mig hem på nåt sätt.

Å jag vet redan en present som jag ska få som jag är så jävla glad över!:D jag tänker inte avslöja här vad det är, än.. hehe det får ni veta efter jag fått den vilket inte blir riktigt än.

Imon i skolan så är det jag som står för fikat. Har dels inte haft hand om det innan å så fyller jag ju imon så tänkte jag kunde va lite snäll :P

Ne orkar inte skriva mer nu, ska fixa iordning mig å lite nu.
Ha det bra.
Puss <3

Idiotisk sport.

Kategori: Allmänt

Slapp dag idag. Va i skolan mellan 12 å 4 typ.
Fick ju dela klassrum med ester1orna idag. Annie hade florist:) dom hade fått göra massa saker som hon visade.

Vi gjorde 10 kransar, hann inte dekorera mer än 2st tror jag?
Kommer fan drömma mardrömmar om kransar-.- är så jävla trött på det så det inte finns ord om det.. men det här va ju sista gången innan jul!:D så jävla nice å slippa det ett tag framåt!
För ska ju va ute på praktik 3 veckor innan jul, kommer tillbaka till skolan 3 dagar innan julafton, jävligt onödigt enligt mig men men..

Idag så fick jag syn på en fight med MMA, vet att Dannä håller på med det å även Katte som jag känner.
Förstår verkligen inte vad det är för jävla idiotisk sport! Slåss i en bur? Förstår inte riktigt poängen med det.
Det va likadant häromdan så såg jag om MMA på nyheterna, då säger nån ledare i det där att det INTE är några slag mot huvudet. Direkt efter kommer en bild där en snubbe ligger på en annan snubbe å slår han för allt han har i HUVUDET!
Ne fy fan asså vilken jävla sport! Kommer krävas jävligt mycket för å övertyga mig om att man tjänar nånting på att hålla på med det.

Imon är det hockey!:D så jävla underbart<3
Hahah å Danne-nöten ska messa mig vid 6 å påminna mig om att jag ska kolla på en tröja åt honom xD

Har blivit beroende av Dia Psalma! Helt jävla underbara är dom!<3
Ha det bra!
Puss på er

Scrubs!:D<3

Kategori: Allmänt

Just fan glömde jag säga i förra inlägget att det va mitt 600e inlägg:P alltså är det här mit 601a;P
Jag har kollat massa på tv ikväll, det gick nån film på 6an som hette typ Little Man, hahah den va lite härlig faktiskt:P Å nu kollar jag på Scrubs:D man måste älska Scrubs säger jag bara!<3 å jag & Petra har kommit fram till att om man inte tycker om det så måste det va nåt allvarligt fel på den människan xD

Jag har sovmorgon till 10 imon!!:D börjar vid 12 å jag får skjuts in:P för jag,Petra,Frida,Julia å Emma ska göra kransar till Öppet Hus imon. Vi måste va i samma klassrum som ettorna som har florist på estetveckan-.- hoppas det e nåt kul folk där :P xD

Efter skolan har jag ingen aning om vad som händer. Känns som jag har nåt planerat imon men det har jag inte. Å på torsdag e jag ledig!!!!:D:D heeeelt underbart! Å på torsdag så är det hemmamatch igen!(Y)
Påtal om hockey så gick det helt förjävligt idag så det är inte värt å nämnas, fattar inte hur man kan tappa en 3-2 ledning till å förlora med 5-3..
Men nya tag på torsdag boys! 

Ne nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs :D 
Ha det bäst! Pusspuss 

Nu chatchar vii, spriiing xD

Kategori: Allmänt

Jag har ju vart duktig å uppdaterat min blogg varje dag nu:P men har haft blogglust så är väl därför hehe.

Idag så mötte jag Petra på rese å sen mötte vi Frida. Tog 10an till Upptech å så fick vi va där å vänta ett tag sen fick vi gå upp till nån grej å så fick vi krypa in i nån grej å så fick vi ligga som i en säck å glo upp på en stjärnhimmel som skapades av nån konstig lampa, å när hon snurrade på den där för å skapa "vinterhimmel" så blev jag asyr å va nära på å spy xD
Men jag låg ju hellre där å glodde på stjärnor än att ha natur :P sen så skulle vi gå upp till skolan, usch massa långt xD men jag å Petra snackade oss hela vägen dit, massa skratt blev det xD vi chatchade(satsade på mitt konstiga språk xD) över vägen vid Munkbron xD
När vi kom till skolan så skulle vi haft matte egentligen men vi orkade inte gå dit å jag orkade inte med Glenn så vi satte oss i matsalen tills den öppnade, sen satt vi där, sen vandrade vi ner mot Idrottshuset där vi skulle bowla men eftersom vi 4 vägrade betala för att ha gympa så fick vi gå och panta burkar åt henne å hämta en Metro. Fick göra gympalärarns skitgöra typ. Å det regnade å blåste som fan när vi gick så va helt jävla blöt typ-.-
Sen fick vi gå tillbaka till Idrottshuset å lämna grejerna å sen fick vi sitta där och räkna på nån konstig bowlinggrej å så fick vi reda på att vi ska ha prov på bollsport...
Vid ett så vandrade jag å Frida neråt rese och satte oss där tills min buss kom vid kvart i 2.
Bussresan hem idag va aslam! tog typ en evighet.. suck

Här hemma har jag inte gjort alls mycket, va meningen att jag skulle fixat i stallet men orkade inte, va alldeles för trött å kall för det.
Å pappa har irriterat mig typ 20 gånger idag redan. Å jag har försvarat mamma några gånger med från hans jävla kommentarer. Fan va skönt att jag har skola så jag slipper va hemma hos honom, och på fredag så åker jag vid 8 och kommer inte hem förrän lördag/söndag. Beror på om jag får skjuts hem på lördan annars måste jag stanna tills söndan. å på söndan åker han igen!(Y):D

Ne fy fan va långt det här blev x)
Ha det bra!
Puss på er

boooring.

Kategori: Allmänt

Usch jag har så tråkigt. Har absolut inget å göra typ. Kolla på film har jag ingen lust med för dom filmer jag har har jag typ sett 2000 gånger. Jag har ingen lust å gå ut för det e kolsvart här ute i skogen. Ingen kul på msn. Ne inget kul alls!
Å jag har verkligen ingen lust att åka till skolan imon, för Glenn kommer säkert dampa på mig-.- fast egentligen så har vi bara en lektion imon verkar det som eftersom vi ska till Upptech. Så kommer bara ha gympa imon, å då ska vi bowla men jag har inte tänkt å betala 30 spänn för det så jag vet inte vad vi ska göra då.

Efter skolan så har jag ingen aning om vad som händer, ska nog försöka städa mitt rum imon kanske? det är verkligen i stort behov av det.

Vill gå på Saw 6 snart. Längtar verkligen tills jag får se den, stör mig så på slutet i 5an!
Å idag så såg jag trailern till New Moon, jag satt å dampade på den. Å mamma å dom frågade vafan jag höll på med å varför jag pratade för mig själv xD sen när jag skulle försöka förklara så fattade dom ialla fall inte xD

Å nu har jag bestämt mig med, jag ska köpa kängor!:D har väntat på det aslänge, å tänkt att jag ska göra det men har aldrig haft pengar, men nu har jag bestämt mig, så kommer va jättesnål xD

Nu ska jag fortsätta å göra ingenting x)
Puss

Jävla Glenn!

Kategori: Allmänt

Måndag idag, va hemma från skolan. Glenn ringde hem. Han kommer dampa på mig imon.. Så han kommer förstöra hela min dag-.-
Imon finns det typ bara en positiv grej å det är att ES drar igång igen!(Y)
Idag är det bara 3 dagar kvar tills det e hockey igen!!:D:D å bara 4 dagar kvar tills jag fyller(Y)

Imon så är Laine & Gustafsson tillbaka, yey för Laine:D Pelle kan gå å dö nånstans! även juniorerna e hemma nu igen men Tedenby är skadad:/ inte bra! så han ska inte spela imon, men hoppas han är med på torsdag!
Vill att Ward ska va tillbaka snart men det lär ju dröja:(
Hoppas dom vinner mot Lule imon, eller dom måste det rättare sagt så inte Färjestad kommer ifatt, å FBK spelar mot Tälje imon, där hoppas jag Tälje vinner då jag hatar Fbk mer än Tälje.
Kommer nog skriva mer imon om hur det blev i matcherna.

Idag va jag hos tandläkarn. usch! Har ju lite sönderfrätna tänder pågrund av mina tabletter som jag äter. Såg ut som ett blodbad i munnen på mig när hon borstade dom..

Nu är jag ensam hemma, vet inte vad jag ska göra. Pappa kom ju hem idag btw.
Asså idag när jag vaknade, runt 2(A) xD så hade jag fan blivit bombaderad med sms xD typ 8st. Massa från Petra, hon hade antagligen tråkigt i skolan utan mig;P å sen va det nåt från Helena & Dannä också:P

Har inget mer å skriva nu, ha det bra!
Puss

Det låter inte lovande!

Kategori: Allmänt

Nej det gör det verkligen inte, min dator vibrerar å låter jättekonstigt. Den får inte gå sönder, då blir jag ledsen asså!

Kollar på Everybody loves Raymond nu, tror det heter så ialla fall.
Är grymt uttråkad! Finns verkligen ingenting å göra. Å jag börjar bli hungrig nu med..
Väntar på att Ricard ska käka färdigt så han kan bli social med mig igen:P
Å Johan lämnade mig med söta kommentarer så jag blev på myshumör, inte snällt-.- ;P

Försökte räkna lite matte nyss men det gick fan inte, kunde inte lösa en enda uppgift. Hur fan ska jag då kunna klara provet? Eller vill bara inte min hjärna samarbeta med mig just nu?

Vet inte vad jag ska göra, är grymt uttråkad och har ingen lust att sova.
Finns absolut inget kul på tv heller. blää

Ne men om man ska försöka pallra sig ner till köket å se efter om det finns nåt ätbart, hörs kanske senare:)
Puss på er<3

Håve<3

Kategori: Allmänt

Daaaamp har tråkigt! Å jag har blogglust men har inget å skriva om så min löööver tyckte jag skulle blogga om att jag vill blogga men inte hade nånting å blogga om xD

Satt å räknade mina biljetter precis å kom fram till att det BARA är 19 hemmamatcher kvar!!!;( och om dom går vidare till slutspel så får jag nyttja dom 12 sista biljetterna också, vilket jag hoppas jättemycket på!
Nu är det 8 dagar sen jag va på hockey senast å det e fortfarande 4 dagar kvar till jag får gå å kolla på mitt älskade Håve igen:(

Å det e bara 5 dagar kvar tills jag fyller nu!!:D får umgås med underbara människor, men det bästa med dagen e nog faktiskt inte att jag fyller utan att jag får träffa Maja igen!:D<3

Hahaha kom på nu att Tim å Hästsvansen eller Tim är det nog bara förresten som ska visa hur man suger av en tjej xD

Nu har jag fan inget mer å skriva.
Bye bye

Pinsamt Sverige, PINSAMT!!!

Kategori: Allmänt

Kom precis på att jag har ytterligare en utgift-.- ska ju på Takida i december så blir typ 320kr där, men men det är det värt:)

Idag har jag inte gjort alls mycket känns det som, va i Linderås en sväng sen till Malin å dom å sen har jag bara vart hemma, kollade lite på hockeyn innan, men FY FAN rent ut sagt va dåliga Sverige e! Å tråkig hockey som fan! har iofs alltid tyckt att landslagshockey e tråkigt men idag va det extremt! Så nu när jag bara va ute å kollade på det sista så låg dom under med 7-0!!!! Vafan Sverige håller ni på med?!?! så jävla dåligt verkligen. inget tempo, INGENTING! usch usch usch...

Imon så blir det ingen skola för mig, vi har ingen bil så jag kan inte få nån skjuts å jag har INTE tänkt å gå 1 mil vid typ 6 på morgonen för å komma till skolan.
På eftermiddan så kommer pappa hem, han har vart borta i ca. 3 veckor nu. På ett sätt har det vart rätt skönt, men ändå lite konstigt.
Så imon när jag e hemma så ska jag försöka plugga lite matte så jag kan göra mitt prov på tisdag å bli av med den skiten. Glenn kommer ju säkert snacka med mig om att jag va hemma imon med. Han har ju typ bestämt sig för att jag ska va nån jävla hackkyckling det här året. VARJE dag så säger han nånting till mig om skolan å att jag måste skärpa till mig å en jävla massa skit, i torsdags så skulle jag gå till SYV å kolla om mitt schema stämde å sjävlklart så sitter Glenn där inne. Å då börjar dom snacka om min frånvaro istället, å Rolf(syv) skrev ut nåt papper å sa att jag bara hade missat 2 lektioner på 2 veckor å att det va jättebra för å va MIG! sen så snackade vi lite om gympan å då sa jag att ibland så kan jag inte va med pågrund av min reumatism.
Då säger han att jag ska typ skita i att jag har ont å va med ialla fall. Fy fan va det va nära att jag dampade där inne! Jag har verkligen allt emot Glenn! Han förstör bara för mig, det e lite pågrund av honom som jag inte orkar vistas i skolan. E så jävla trött på allt som har med skola å göra men har kämpat som fan den senaste tiden för dels vill jag inte bli av med pengarna å sen vill jag inte att mamma å dom ska få veta. Jag gör verkligen vad som helst för å dölja det för dom! Pappa skulle typ mörda mig om han fick nåt sånt samtal hem!

Ne orkar inte skriva mer nu.
Ha det!

Bara 5 dagar kvar!(Y)

Kategori: Allmänt

Ja det e precis vad det e! :D

Jag har suttit å räknat lite på min ekonomi nu,
100kr på kortet nu
190kr sparat
600kr ska jag få tillbaks av mamma
1000 studiebidrag den 20/11
sen ytterligare 1000kr i december

Utgifter:
600kr farsdagpresent/julklapp(ar) till mor & far
140kr till Petra
150kr till min födelsedag
250kr till Göteborg ?
å sen kommer ju lite julklappar på också

efter det kommer jag ha kvar ca.1750 men då har jag inte räknat med Göteborgsresan.

Sen kommer det komma till nån bio med tror jag, men jag har ju råd, fast mina jävla pengar kommer ju bara säga poff så är dom borta-.- å det tycker jag inte om!

Deprimerad.... :(

Kategori: Allmänt

Ja det e precis vad jag kommer bli! Jag har inte vart på hockey sen i lördags, å nu är det en hel vecka kvar tills jag får gå på hockey igen :'( jag kommer ju bli helt deprimerad!

Igår så va skolan väldigt speciell xD vi skippade svenskan å satt nere i våran soffa när några plåt1or kom. Den ena höll på med sin skateboard å va allmänt störande så Frida säger "schhh" å då helt plötsligt börjar dom snacka med oss xD Toker satt redan i ena fåtöljen jämte mig, sen när han skulle åka skateboard så åkte han rätt in i mig typ å trillade över mig, himla pucko! xD
Sen typ hoppade han över bordet å satte sig i soffan jämte mig, sen kom Kolle också(snubben med brädan) å så började dom fråga ut oss en jävla massa saker xD fick veta att Toker heter Andreas, å när han skulle säga det så kollade han på mig xD å ni som vet vem han är vet även om att han läspar, å dessutom så har han räls i heeela käften å till på köpet så har han lössnus i hela ställningen med xD ser så jävla äckligt ut! xD
Så satt vi där å pratade å Toker sög på skateboard! xD

Idag i skolan så började vi med engelska, fixade nationella muntligt. Sen va det dags för y-ämne hela dan.
Skulle göra våran dörrdekoration som e i samarbete med engelskan. Gjorde nån jävla stjärna i elefanttråd och sen tog tunnare ståltråd å lite pärlor å virade runt. Såg förjävlig ut! xD

Sen blev det bussen hem, va tvungen å sitta på rese i typ 50 minuter först-.-
När jag kom hem så va jag ashungrig men fick vänta på maten i lite mer än 1 timme..
Under tiden så dampade jag på en person, egentligen vet jag inte om jag va så arg på bara honom eller om det är för att hela min dag har vart helt åt helvete! Jag hatar verkligen Glenn!!!!!!!!!!:@

Så det här har verkligen inte vart min dag!
Hoppas ni haft det bättre. Hejs

Fritjof e lite småkåt på Hästsvansen;)

Kategori: Allmänt

Hallu allihop.
Idag var det första dan i skolan efter en veckas lov, hade ju definitivt inte skadat om lovet vart en vecka till, absolut inte!
Dagen började med religion, vi va typ en kvart sena men när vi kommer dit så sitter Djuret vid datorn och den andra nissen är borta. Det är inte alls mycket folk där så vi sitter bara där å pratar. Efter ett tag kom den "riktiga" lärarn med nån snubbe. Men dom gick efter ett tag igen.
Så vi satt å pratade oss igenom lektionen och nästa vecka ska vi ha prov. BAJS! jag hatar religion! Det går in genom ena örat å direkt ut genom andra..
Sen ska jag ha omprov i svenska nån gång också, ska göra matteprov som jag bestämt mig för å skriva G på för en gångs skull å sen ska jag ha natur också. Allting kommer gå helt åt helvete! Alla säger, "det löser sig" men för mig kommer ingenting lösa sig med skolan förrän jag har tagit studenten fan..
Efter religionen va det dags för matte, gjorde typ ett tal, kunde verkligen inte koncentrera mig.
Svenska sen, våran lärare sjöng för oss xD Lunch å sen engelska där vi övade på nationella.
På lunchen så kom Hästsvansen med sin standardkommentar när han ser oss "eyy e det inte dom?!" å idag kom Tim med ett svar "jo det var dom jag sög av" dom börjar skratta å vi börjar också skratta, sen efteråt så säger vi "hur fan suger man av en tjej??" så jag å Frida tar mod till oss å går ut till dom å frågar Tim xD
Hästsvansen typ dog av skratt, å sen när dom kom in igen med nåt annat gäng så säger dom samma grej "va det dom ni menade?" å pekade på oss xD

Det gjorde verkligen min dag! :P xD Å Hästsvansen e helt förälskad i Frida, precis som Frida e i honom för varje gång hon såg honom idag så började hennes ögonbryn rycka xD jag kommer mobba dig i evighet för det Fritjof!;) xD Så jag tror allt att Frida e lite småkåt i honom;) haha

Va å käkade på Shangahai med mamma idag med:) det va mums!
Har inte gjort alls mycket här hemma, vart helt trött typ. Men imon får jag sovmorgon ända till 7-halv 8!!!!:D:D
Ska kolla på film på bibblan å sen slutar vi, å jag ska å fixa nya inlägg till mina skor imorgon med.
Sen ska jag kolla på nya skor med:P

Ne nu orkar jag inte skriva mer, ha det bra!
Puss på er