Hockeyfreaket

SSM

Kategori: Allmänt

Jahopp nu va det väl dags för en uppdatering kanske. Men har inte vart hemma så mycket så jag har inte kunnat uppdatera.

I fredags förra veckan(16/7) så var vi några stycken som firade Fia & Råsa på Vätterstranden, det vart mycket trevligt!:) sov hos Helena och dom sen.
På lördagen så hämtade mamma och Malin mig å Helena och så stack vi och hämtade Eva för vi skulle dra med henne till Göteborg. Så vi stack iväg mot Göteborg och så skulle vi ha picnic på klipporna vid havet som Helena tjatade om men eftersom det regnade som fan så gick ju dom planerna i kras. så istället ställde vi oss på en parkering vid hotellet där vi skulle sova och det var en gigantisk parkering och det stog en enda bil på hela parkeringen. och så sitter vi där, helt plötsligt kommer det två vandrare från skogen haha. och dom börjar diska och steka ägg å sen kommer det två till, å vi ba vafan är det här, sen kommer det ytterligare några till. och sen bara poppade det upp fler och fler, tillslut så var det typ 20st holländska vandrare på parkeringen haha!
Så det var vi i bilen och en jävla massa scouter på parkeringen. Sen när vi käkat färdigt stack vi ner till stan och så gick vi där i några timmar, jag shoppade massa! brände 900 spänn! men det var det helt klart värt!:D
Sen åkte vi till hotellet och checkade in, sen slappade vi där en stund och fixade oss och sen tog vi spårvagnen till Liseberg. Resan dit var ju verkligen något hehe, Helena sjöng Håveramsor och alla rensar fisk å alla heter Glenn i göteborg haha.
Sen gick vi på Liseberg i några timmar, jag å Helena åkte bara några grejer annars så spelade vi mest :P

På söndagen så käkade vi frukost och sen stack vi ner på stan igen, vi gick upp till Avenyn å spenderade några timmar där och sen käkade vi på Lilla London. Sen gick vi ner till p-huset och bilen och sen satte vi av hemåt.
Så det vart en trevlig helg i Götet!:)

I tisdags va jag på speedway och Vetlanda vann som vanligt :) på onsdagen så var vi och hämtade husbilen, och jag fick köra pappas pick up på vägen hem! :D så jävla härlig var den å köra verkligen.
Å på onsdagkvällen så packade vi in allt vi skulle ha med oss och sen lämnades alla hundar utom Hero bort :(
På torsdagförmiddagen så for vi iväg mot Skillingaryd och SSM. Den dan hände det inte mycket, gick å kollade runt lite och sen spelade vi kort på kvällen och gick å la oss.
På fredagen så var det upp vid halv 7 typ -.- för Hero skulle in vid 8. Så det var bara att traska bort till ringen och ställa sig. tog en jävla lång tid innan det var han för det var 45 valpar i klassen tikar 4-6 månader! och innan det så var hanarna inne 4-6 mån. sen var det äntligen Heros tur med enskild bedömning och allt det där. Sen var det bara att vänta en evighet innan det var dags å in igen. och då placerades han på 6e plats, sen efter några varv så flyttades han upp till 3e plats! Å det blev slutplaceringen, gött som fan verkligen! men hade det blivit bara 2 varv till så hade han vunnit hela skiten, men en 3e plats på SM är fan inte fy skam!

Efter det så blev det bara å sitta å kolla på alla andra hundar resten av dan typ, och fy fan va uttråkad jag va på kvällen! somnade typ innan halv 12.
På lördan så stack vi till Ullared, jag köpte lite grejer där. och utanför i det nya shoppinggrejen så köpte jag 10 filmer för 199kr! har blivit mycket nya filmer det senaste :P
Sen åkte vi tillbaka till SSM och på kvällen så va vi på nån fest där, och det va väl sådär. men det berodde inte på festen och folket utan en annan viss person....
Å vi hamnade mitt ibland ett gäng härliga norrmän hehe, vi bjöds på god mat också under kvällen :)
Det regnade som fan på kvällen och det regnade inte mindre under nattens gång och för å inte tala om söndagen! då packade vi ihop och for hemåt efter några timmar.fanns absolut ingenting å göra!

Så igår kom jag äntligen hem igen, så jävla skönt! och jag har saknat min älskling som fan! drömde en jättehemsk dröm första natten, att pappa adopterade bort henne! och fy fan va arg och ledsen jag va då!! har nog aldrig lipat så i mina drömmar innan som jag gjorde då:(
Men nu är hon hemma hos mig igen :D <3

Ne fasiken va långt det här blev, nu pallar jag inte skriva mer. ha det bra!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: