Hockeyfreaket

110808

Kategori: Allmänt

Ja här var det ju ett tag sen man skrev, får lust att skriva ibland, som nu typ, men har inget å skriva om..
Händer liksom inte ett piss i mitt liv, arbetslös å allt.

I torsdags var jag å såg Jag saknar dig med Fia, å fy fan vad underbar den var! Måste se igen, måste ha den när den kommer ut på dvd om typ hundra år.
Sen i fredags så stack hon å jag till Liseberg, i spöregn! men vi hade kul ändå, fast jag mådde så sjukt dåligt, blev yr å illamående så ramlade typ ner för trapporna :/ så ska ta en åksjuketablett nästa gång jag ska dit tror jag..
Vi åkte hem runt 6tiden därifrån för vi orkade typ inte åka mer å så hade vi spelat en del så det fanns inte så mycket kvar å göra.
Sen lördagen åkte jag å lämnade tillbaka hyrbilen och sen åkte å fixade lite grejer med mamma.
När jag kom hem så började jag måla huset, kommer bli så jävla nice!!

Söndag var slappdag som vanligt, och idag så hade jag bokat tid för spruta på reumatologen, så fick en i höger fot och en i vänster knä, där tömde hon även 54ml vätska, så inte så konstigt om jag har varit stum i benet..
Imon ska jag tillbaka in till ögon och sen ska jag ha med mig Marcus hem, hoppas på att det blir speedway på kvällen med, hoppas dom tar igen sig å vandrar lite uppåt i tabellen.

Ska ha Hero på rummet ikväll, å han har vart här i en halvtimme å jag har redan fått några utbrott på honom.. Men lika bra att Henna får sova nere nu när hon är dålig i magen eftersom jag inte vaknar om hon behöver gå ut. Så då behöver jag ha det här ADHD barnet här, liksom skillnad å ha 45kg Hero i sängen jämfört med lilla Henna, min lilla muffin <3

Det här blev visst långt hehe, gonatt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: